>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Nasze rozdania

bam14 7,4K

bam14

Forum VIP
Czy taka piękna karta ?
Hmmm w takich turkach ludzie wchodzą ze wszystkim, a uważam, ze takie 2 pary juz na flopie do dobra sytuacja wyjściowa ! ;)
Ale Wy jesteście bardziej doświadczeni, wiec szanuje to co mówicie ????
Dlatego może i macie racje, ale według mnie bardzo pozytywne flopy ????

koniec OT

rpg 1K

rpg

Użytkownik
A ja dostaje na lapke 22. Jakis koles daje raise 0.60$ ( gram NL 0.10$/0.10$) no to sprawdzam. Przychodzi 2 XX. Podbijam kolo max raise ja all in on sprawdza z AA i papa.

Mam wtedy jakies 12$.

Nastepne rozdanie AA na lapie. Mysle, pewnie ktos mnie lubi. Goscie zaczynaja podbijac jak szalenie przed flopem to dalem all. Wszedl tylko jeden, który mial 9$. On pokazuje 1010. na flopie 10 X 10 i zostaje mi niecale 3 dolce. Nastepne rozdanie jakis szajs a potem powtórnie powyzsza sytuacja. All in z AA i weszlo dwóch. Jeden KK a drugi A6 w kolorze. No i przyszlo temu z KK jeszcze jeden K a ja stracilem wszytsko co mialem na stole.

Dobrze ze wczesniej przelalem troche kasy na zaklady.

spirol 30

spirol

Użytkownik

dosyc ciekawe rozdanko, jak widac bylem na BB ;p, tak to jest jak sie limpuje KK, po turnie widac ze koles zarzucil mi duze bet no ale czulem poprostu czulem ze cos mi musi dojsc bo mialem draw do koloru jak i do strita, gdy doszla 8, przeczekalem, wiedzialem ze koles sam dorzuci cos do puli a wtedy izzi all in, koles sie troche zastanawial, myslal pewnie ze albo zbieralem do flush albo mam A, a tu stricior ;p

artur202 4

artur202

Użytkownik
kitinho spójrz w górę na moje rozdanie też z katerą 6666. Sam nie wiem może to są jakieś zaczarowane cyfry,że jak na floopie masz 6 to wiadomo,że ci dojdzie na turn i river. Miałeś analogiczną sytuację do mnie tylko ja nie miałem strita tylko najmocniejsze pary na floopie.

Do góry Bottom