Unibet ale mam specjalny sofcik Liverpoolu :spokodfhgfh:Mular co to za dziwny soft?? przeciez ten turniej był na Unibecie????????
no wlasnie to chodzi o ten fart... w pierwszym mialem szczesliwego bardzo flopa a w drugim river ale jak nie chcecie to juz nie bede wrzucal zadnych rozdan ;| sorry za klopotZ całym szacunkiem ale jak ja bym tu miał wrzucać każdą 3 albo 2 pary to..... Tutaj powinniśmy wrzucąc tylko karety czy pokerwy a nie takie rozdania gdzie poprostu wygralismy bo river tam przyfarcil...
no to jest przewalone, dobrze ze to nie cash table, mnie sie tak zdarzalo na heads upachto widze skonczyles jak ja. dwa rebuy zrobilem i na nic mi sie to zdalo. na poczatku przegralem KK na 66 :/ turn 6 . pozniej mam w rece Q5 flop QQ5 wiec lajt ziom idzie al in sprawdzam A5 MA . turn A river A no myslalem ze szlak mnie trafi. dajcie spokoj z tym unibetem????
Przesadzacie.widać, że Unibet zwałuje nieźle w ostatnim czasie też mogłem tego dostrzec... :/ może lepiej, żeby nie przegrać więcej wyplacic stamtąd... bo z tego wynika, że prędzej czy później będzie wtopa :/