>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Nasze rozdania

J 53

jaqbts

Użytkownik
Z całym szacunkiem ale jak ja bym tu miał wrzucać każdą 3 albo 2 pary to..... Tutaj powinniśmy wrzucąc tylko karety czy pokerwy a nie takie rozdania gdzie poprostu wygralismy bo river tam przyfarcil...
no wlasnie to chodzi o ten fart... w pierwszym mialem szczesliwego bardzo flopa a w drugim river ale jak nie chcecie to juz nie bede wrzucal zadnych rozdan ;| sorry za klopot

lysy-16140 268

lysy-16140

Użytkownik
UNIBET !!!!! :kwasny4565:
grałem ten turniej Liverpool
mam cos 5k dochodzi na reke QQ
spokojnie raised 500 dwóch wchodzi...
na flopie Q84 więc raised 1200
jeden folduje drugi przebija więc ja all in
na turn dochodzi 6
river 10
gośc pokazuje 9 7 czyli strit... ????????????tak bym chyba prowadził... :cry:

N 2

najdzel9

Użytkownik
to widze skonczyles jak ja. dwa rebuy zrobilem i na nic mi sie to zdalo. na poczatku przegralem KK na 66 :/ turn 6 . pozniej mam w rece Q5 flop QQ5 wiec lajt ziom idzie al in sprawdzam A5 MA . turn A river A no myslalem ze szlak mnie trafi. dajcie spokoj z tym unibetem????

dindek 41

dindek

Użytkownik
to widze skonczyles jak ja. dwa rebuy zrobilem i na nic mi sie to zdalo. na poczatku przegralem KK na 66 :/ turn 6 . pozniej mam w rece Q5 flop QQ5 wiec lajt ziom idzie al in sprawdzam A5 MA . turn A river A no myslalem ze szlak mnie trafi. dajcie spokoj z tym unibetem????
no to jest przewalone, dobrze ze to nie cash table, mnie sie tak zdarzalo na heads upach;) mam strita na flopie ja podbijam on mnie ja all in on call i ma 8 10 czyli 1 pare, turn 10 river 10 ???? full;d

matiz121 282

matiz121

Użytkownik
Nie zrobiłem screena bo byłem wsciekly a wiec tak:
Pre-flop-Dostałem 66 I gosciu podbija do 600 a wiec ja call ????
Flop marzenie: K62 gosciu all in ja call, pokazuje AA ????
Turn-K
River-K!!!!!!!!!!
Podsumowanie:
Gosciu-AAKKK
Ja-66KKK
Nie wiem co o tym myslec ???? Pech?? Czy moze Unibet podrzucił mu te krole z powodu ze mial wiecej chipsow. ????

artur202 4

artur202

Użytkownik
ja miałem w poprzedmin tygodniu też takie dziwne rozdanie z gościem, który miał więcej chipsów. On all in na na łapie KQ call on pokazuje K3 kier
floop K 77 w tym jedna siódemka kier turn 2 kier river Q kier. Poprotsu unibett robi sie powoli jak b2b. Koleś kolor a ja z dwiema parkami.

lysy-16140 268

lysy-16140

Użytkownik
widać, że Unibet zwałuje nieźle w ostatnim czasie też mogłem tego dostrzec... :/ może lepiej, żeby nie przegrać więcej wyplacic stamtąd... bo z tego wynika, że prędzej czy później będzie wtopa :/

nowy23 0

nowy23

Użytkownik
widać, że Unibet zwałuje nieźle w ostatnim czasie też mogłem tego dostrzec... :/ może lepiej, żeby nie przegrać więcej wyplacic stamtąd... bo z tego wynika, że prędzej czy później będzie wtopa :/
Przesadzacie.
Owszem soft jest trochę specyficzny (kwestia przyzwyczajenia do runners bo to się czasem zdarza 2-3/10 rozdań - z obserwacji na cash tables po kilkuset sesjach), ale do wszystkiego się mozna przyzwyczaić.

Jesli odpowiednio poznacie soft bedziecie mogli w pełni wykorzystywać jego cechy (w początkach gry na unibecie też runners uważałem za olbrzymie wady, ale później zacząłem to wykorzystywać)

A jesli macie narzekać to tam nie grajcie i tyle.
Każdy soft ma swoją specyfikę, ale sztuką jest wykorzystywanie jej a nie narzekanie.

Do góry Bottom