>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Najsurowszy moderator , admin na forum...

Status
Zamknięty.
damian77 34

damian77

Forum VIP
Proszę tu pisać....kto waszym zdaniem jest najsurowszym modem lub adminem ;)

Jesli ktoś nie poda takiego wzoru podania na kogo glosowal , to nie jest brany pod uwagę losowania Bonu....

Wzór:
Dlaczego Uwzasz Ze Najsurowszy:
Nominacja na Moda lub Admina :

;)

malkolm 2

malkolm

Użytkownik
Widze że temat z rozmowy z shout boxa ???? Przed chwilą sobie przeczytałem historie ;) Ciężki wybór bo tu wszyscy tacy spokojni ;)

damian77 34

damian77

Forum VIP
A jak sie okarze kto nim jest to ...dostanie jakas nagrode .. :p heh
Heh , niedostanie ;)

Nagroda bedzie losowana , tylko dla uczestnikow ktorzy glosowali na moda , lub admina ;) pzDr ????
Nagrodą bedzie BON za 5zł do BAH ;)

domel 49

domel

Forum VIP
ej no moze lepiej bedzie jak zrobimy ankiete na najbardziej niesurowego moda :p moze wygram :p a jesli chodzi o najsurowszego to hmm nie mam pojecia ale damian albo marcin ???? wydaja sie byc najsurowsi :p

rookie91 0

rookie91

Użytkownik
Zagłosowałem na damiana77, ponieważ na forum &#39;wystawił&#39; chyba najwięcej warnów :p ( w tym 2 mi ) zna dobrze regulamin i zauważa kto go nie przestrzega ... no i dla tego zebym wygrał bon do BAH ????

malkolm 2

malkolm

Użytkownik
na prośbe Damiana77 podaje analize do typu ;)

▶ Typ : Laha

▶ Kurs : Ja bym dał około 3 ????

▶ Buk : http://forum.bukmacherskie.com

▶ Analiza : Według mnie jest to najostrzejszy moderator na forum ponieważ bardzo często daje ostrzeżenia bądź ostrzega przed ostrzeżeniami za przeklinanie, bluzganie na shout boxie. Przestrzega regulaminu i chce aby innni też to robili. Zagłosowałem na niego właśnie głównie z tego powodu o bluzganiu.

K 0

kapi1

Użytkownik
zaglosowalem na damina77 bo jest bardzo surowy i daje jak sie wkurzy duzo ostrzezen ale mimo to to fajny jest i nie mam nic do niegfo admin jak admin swoja robote ma tylko troche za duzo tych ostrzezen daje i zabardzo sie upomina o byle pierdoly no i wogole w sumie wszyscy mowia ze jest najostrzejszy wiec ja tez tak uwazam zawsze wszyscy maja dfo niego o cos pretensje wiec cos musi robic skoro sie wszyscy tak denerwuja

K 0

kapi1

Użytkownik
aha i jeszce jedno tak samo jak LAHA ostrzega przed bluzganiem i czesto upomina na shouthboxie

L 45

laha

Forum VIP
Typ: Laha

Kurs: 1.00

Analiza: Ten głupi cep to jakis idiota ... wali ostrzeżenia i myśli ze jest fajnie ... nawet niemożna sioę wyżyć na takim Janasie (Kut.s.e) a jak CI mecz niewejdzie i napiszesz miłe słowa na klub to ostrzeżenie .... Wywalić Go :!:

Pozdrawiam ????

Laha

gusto 695

gusto

Forum VIP
A ja nie jestem surowy?? :mrgreen:

&lt;rotfl&gt;
&lt;lol&gt;&lt;lol&gt;
&lt;rotfl&gt;

wpiszcie na gg, fajna zajawka, kto nie wpisze ma ostrzeżenie &lt;rotfl&gt;

oczywiście żart

kowboj 143

kowboj

Użytkownik
Też myślę, że Laha jest najbardziej surowy ???? Co prawda mi bardzo rzadko puszczają nerwy, gdy dopingowana drużyna w 90 minucie traci gola na wagę mojego kuponu, ale inni nie panują nad nerwami i &quot;dają czadu&quot; na shoutboxie. Wtedy pojawia się ON...nagle...znikąd...jak wielki brat, cały czas obserwuje...i patrzy...i ostrzega ????

peja 1

peja

Użytkownik
Ja też twierdze, że Laha ( dał mi dwa ostrzeżenia ) często daje ostrzeżenia za przeklinanie a samemu mu się czasem wymsknię, straszy też często :p

grzegorz78 0

grzegorz78

Forum VIP
Typ: benek_16
Analiza: benek jako strażnik języka polskiego :wink: daje ostrzeżenia za wulgaryzmy, a jak tu nie klnąć jak jakiś meczyk nie wejdzie i kasiorka bokiem przejdzie. A tak w ogóle to typów miałbym więcej oczywiście za to samo, ale wypadło na benka :wink: . Oczywiście sam się staram powstrzymywać :roll: . PZDR wszystkim strażnikom tego forum.

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Od czasu tej ankiety tylko raz musiałem interweniować, ale odrazu z 30-dniowym zakazem ???? Kolego Ttomekk sobie odpocznie od pisania.

Ankiete można zamknąć :mrgreen:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom