>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Najlepszy Znawca roku 2012

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Wybieramy najlepszego znawce roku 2012.

W głosowaniu może wziąć każdy użytkownik zarejestrowany nie później niż dnia 25 grudnia 2011 roku.
Najlepsza trójka otrzyma nagrody:
1 miejsce - 200PLN
2 miejsce - 150PLN
3 miejsce - 100PLN

Nagrody zostaną przelane tylko na Skrill

Walczymy fair play. Wszystkie próby oszustwa będą surowo karane.
Głosowanie jest dobrowolne. Zachęcanie użytkownika do głosowania na daną osobą również będzie karane.

Administracja forum
Jeśli uwa żasz , że kogoś brakuje na liście to zapraszam na PW.

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Tutaj poszedłem w swoją dziedzinę, jeśli tak to można ująć. Omerta to świetny znawca Eredivisie i to jest mój powód dla którego otrzymuje mój głos.
???? za pracę ;)

qozi 4,8K

qozi

Forum VIP
Może ja zacznę.

U mnie nie było problemu ze wskazaniem najlepszego znawcy choć wybór ciężki bo sporo osób z tego grona wykonuję ciężko pracę dzięki czemu przyczynia się do rozwoju forum.Wiele ciekawych osób na czele z Gustlikiem, Pawackim, Toretto, Trackiem,Blaise, Vidalem czy Łukaszem, ale mój głos oddaję na Davey_Watt&#39;a.W okresie zimowym zajmuje się sportami zimowymi, w między czasie jest zawsze snooker zaś okres letni to przede wszystkim kolarstwo i głównie za to idzie głos na niego.Niewątpliwie numer jeden pod względem wiedzy kolarskiej, zawsze sporo informacji, ciekawe typy, przy jego dużym udziale Nasz dział trafił na główną stronę fb.Wartościowy forumowicz, wystawiam dość bogatą laurkę, ale nie ma w tym opisie krzty kłamstwa stąd głos na tego użytkownika, w pełni zasłużony.

M 2,5K

mati89

Forum VIP
głos wędruje do @ Vidal który wspólnie z kapsztim i Ramzesa trzyma poziom w dziale Primera
i jednocześnie prośba do @ blaise - pisz częściej bo aż chce się czytać ;)

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
bam14, Gystlik, Pawacki, unicaja, Davey_Watt pięciu muszkieterów których pragnę wyróżnić. Bambino oczywiście &quot;nr 1 w Darcie, numeru dwa nie widać&quot; i to cały komentarz. Gustlik jak pewa z siatki to tylko od Gustlika. Pawacki demoluje w narciarstwie alpejskim. Unicaja jak mówi że pewa w żużlu to pewa, koniec kropka. Ale głos idzie na Davey_Watt to co robi ten człowiek w snookerze, kolarstwie i zimówkach to chapeau bas. Nie ma lepszego znawcy na forum. Nr 1 Dejwi Watt, numer dwa ciężko dostrzec ????

kapszti 7,3K

kapszti

Forum VIP
Ciężko było wybrać tą jedną osobę ale udało się. Pod uwagę brałem przede wszystkich dwóch userów: Vidal i TrackBank. Przede wszystkim obaj panowie robią dobrą robotę na forum w ligach, w których ja sam się czuje dobrze i dlatego ich działalność jest mi świetnie znana. Wybrałem Vidala i jest to nagroda za wejście smoka jakie zaliczył od końcówki sierpnia, do końca roku. Jak dla mnie to &quot;transfer&quot; roku dla forum, jeśli chodzi o piłkę, bo naprawdę kawał dobrej roboty robi w Hiszpanii. Tracka też chcę pochwalić, bo nie raz peffki z Meksyku dawały zarobić ale kogoś trzeba było wybrać i tyle w temacie...

firer 886

firer

Użytkownik
Z racji tego ze stawiam głównie siatkę to mój głos otrzymuje oczywiscie Her Gystlik. Cenne informacje o składach i absencjach to jego specjalność dlatego głos jak najbardziej zasłużony ;)

alexdamiao 1,5K

alexdamiao

Użytkownik
hehe, niektórzy z tego grona to są na prawdę nieźli &quot;znawcy&quot; ale raczej od fatalnych typów... tacy &quot;znawcy&quot; pokroju Elopeji...
Mój cenny głos wędruje do Pudziana ????

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Bam14 - Ogarnia Darta na poziomie pro. Nie dość, że ma dużą wiedzę to potrafi ją jeszcze wykorzystać w praktyce. Do tego bardzo sympatyczny gość ;)
Pawacki - kolejna bardzo sympatyczna osoba. Miałem przyjemność poznać go na zlocie i bez problemu się dogadywaliśmy. Ogromna wiedza o sportach zimowych i z tego względu jest u mnie na liście.
Track - El emigranto. Wiedza na tematy wszelakie. Jego domeną są jednak ligi latino i głównie z tego względu jest on w moim topie.
Vidal - transfer roku w Hiszpanii. Ogromna wiedza pokrywa się z dobrymi wynikami typerskimi.
Głos wędruje na jednego z tych Panów ;) Kolejność przypadkowa.

rajdowiec75 1,8K

rajdowiec75

Użytkownik
Pawacki od niedawna ranga, ale należała mu się już dużo wcześniej, zawsze chętny do rozmowy, podzielenia się pewnym typem z narciarstwa alpejskiego, dzięki niemu też najwięcej zarobiłem więc głos za ten całokształt dla gościa z Pomorza ????
Na ogromne słowa uznania również zasługują w mojej opinii Dejwi Łot, Bam14 i Pudzianxx bo dzięki ich typom nie tylko wpadło trochę gotówki podczas wakacji Królowej Sportów Motorowych, ale także potrafili zachęcić mnie do zainteresowania się bardziej sportami które tak umiejętnie typują. Tak trzymać panowie :!:

vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
Nie rozumiem co robi na tej liście kolega Vidal. :razz: Chyba za krótko jestem na tym forum, bym zasłużył na to miano. Są na tym forum ludzie, którzy przepracowali cały rok, ja jestem dopiero od tego sezonu Primera Division. Samo znalezienie się na liście jest dla mnie wielkim wyróżnieniem, a widzę że parę osób na mnie nawet zagłosowało. Wielkie dzięki panowie. Ja mam wiele typów - ale bardzo cenię typy Pana bam14. Można znać się na lidze hiszpańskiej, angielskiej, lidze mistrzów. Ale znawców w dziedzinie darta jest bardzo niewielu. Dzięki niemu nawet darta można typować - choć nie jestem zwolennikiem tego sportu w kwestii obstawiania (dużo lepiej się to ogląda).;)

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Vidal

zarejestrował się w sierpniu. Trzeba coś więcej? Pytanie nie w zupełności na serio, ale sens zachowany. Starsi wyjadacze przeżyją ten jeden głos, jemu da kolejnego kopa.

rockstar 3

rockstar

Użytkownik
Vidal ekspert nie slusznie uważanej ligi tylko dwóch drużyn.
Znawca na pewno indywidualnie można wyróżnić adqs ( wiadomo ) oraz Ajax za ligę Eredivisie.

zakladowa 825

zakladowa

Użytkownik
Gystlik - naprawde ma pojecie o siatkowce, dzieki niemu udalo sie troche zarobic, dodatkowo analizy/wypowiedzi pisane w sposob konkretny - bez zbednych pierdół.
✅

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
jak to fajnie napisał Obesrwator. Davey znawca przez cały rok. Więc głos na niego.
Najmniejsza grupa znawców a wybór najtrudniejszy. Wysoki poziom wyborów;)

wilq 1,8K

wilq

Użytkownik
Zagłosowałem na blaise&#39;a,zdaje sobie sprawe z tego że ma range bardzo krótki okres czasu ale to będzie zachęta bo łeb do NBA ma niesamowity ????

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
lukaszlf za 2BL, chyba najmocniejszą z drugich ligę na forum, jeden z tematów miesięcznych nawet miał 50 postów!, a głównym bohaterem właśnie jest lukaszlf.

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Również jego podziwiam, zauważyłem to w poprzednim sezonie. Ładnie trzyma poziom w II Bundeslidze. Wysokie kursy i mądrze dobrane stawki, widać doświadczenie. Czasami korzystam z jakiegoś pewniaczka.
Ja zagłosowałem na Vidala jak parę osób powyżej. Pojawił się nie wiadomo skąd, a o Hiszpańskiej lidze wie bardzo dużo i mądrze pisze. Czasami fajnych ciekawostek można się dowiedzieć.
Oczywiście na forum jest mnóstwo znawców od różnych dyscyplin na pewno każdy Znawca jest wart swojej uwagi za posiadaną wiedzę. Akurat wygra pewnie Znawca w tej dyscyplinie co jest najbardziej popularna.

Do góry Bottom