>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Najlepszy Znawca roku 2012

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Pudzianxx człowiek od mma, boksu. Wiedza masakryczna, nikt nie może się z nim równac. Nie gra na siłę. Można na niego liczyć.

J 7K

juanroman08

Forum VIP
Wiele ciekawych &quot;osobistości&quot; się tu znajduje, jednak względem zainteresowań kieruję się w tej kategorii, stąd też wyróżniam blaise i Davey_Watt, głos pójdzie poprzez rzut monetą ;) ale z mojej strony wielki szacunek dla obu Panów.

pawacki 4,4K

pawacki

Użytkownik
Wielki zaszczyt być w takim gronie użytkowników po raz pierwszy ????
Każdy robi świetną robotę,lecz mój głos pójdzie do Gystlika ????

niccolo7 4,5K

niccolo7

Użytkownik
Faktycznie wybór znawcy roku okazuje się najtrudniejszy do dokonania. Jednakże po głębszym zastanowieniu postawiłem na TrackBanka za jego ogromną wiedzę na temat lig latino, bo zrozumienie grających tam &quot;podpaleńców&quot; do najłatwiejszych nie należy i przede wszystkim wymaga ciągłego zarywania nocek.

unicaja 15,6K

unicaja

Użytkownik
Ode mnie głos wędruje do Torretoo za ogromną wiedzę żużlową i fajne do poczytania analizy. Poza tym też uwielbiam jazdę Tomka Golloba ????.
Na wyróżnienie zasługuje moim zdaniem Vidal. Choć rangę otrzymał stosunkowo niedawno to IMO całkowicie zasłużenie. To co wie i potrafi napisać o hiszpańskiej kopanej budzi mój ogromny szacunek, czytanie jego analiz to prawdziwa przyjemność. Po prawdzie tylko dlatego że tą rangą może pochwalić się tak niedługo nie otrzymał mojego głosu w tym plebiscycie bo jednak głosujemy i oceniamy wydaje mi się pracę w przekroju całego roku 2012 więc jeszcze zbyt wcześnie na ten typ. Ale w przyszłym roku utrzymując ten spokojnie możesz liczyć na głos ode mnie ;).

andre@ 4,3K

andre@

Użytkownik
Ja zagłosowałem na kolege scotratez - główny powód to : merytoryczne analizy, znajomość żeńskiego tenisa i dobra skuteczność!

Andre@

gystlik 14,5K

gystlik

Użytkownik
Chwalę: bam14, Pawacki, Pudzianxxx, blaise, Torretoo. Dlaczego? W większości ekipa zajmuje się mocno niszowymi sportami. Każdy może byc ekspertem sportu na rodzimym rynku - bo ma to na co dzień. Ale ani lotki ani narciarstwo nie są w Polsce mocno popularne - a mimo wszystko znaleźli się na Forumku mocno kumaci ludzie w tych tematach.
Głos dla Bama14. - Niszowa nisza. Wyznacznikiem jest motyw taki, że ostatnio większa częśc Forum zajarała się Dartem. - Robi różnicę.

V 256

vernix

Użytkownik
Mój głos otrzymał Vidal, dzięki któremu nie jeden raz w tym sezonie podreperowałem swój budżet. Przeogromna wiedza o hiszpańskich drużynach. Osób piszących o Realu i FCB jest na pęczki, a o pozostałych ekipach ledwie kilku, w tym Vidal.
Gdybym miał drugi głos oddałbym go bez wahania na ruichiego. Świetnie ogarnia angielskie ligi, zwłaszcza skuteczność jego typów w niższych ligach jest godna podziwu. Potrafi wynaleźć świetne perełki.

stratus 2,2K

stratus

Użytkownik
Rzeczywiście dość trudny wybór mając do dyspozycji tylko jeden głos. Finalnie na &quot;drodze eliminacji&quot; pozostało trzech panów: bam14, ruichi i Gystlik. Wszyscy zasłużyli na wyróżnienie i słowa uznania...
Ostatecznie mój głos wędruje do Gystlika.

poznaniak 128

poznaniak

Użytkownik
Głosik na Bama14, który przez kilka dni zaraził większość forum &quot;lotkami&quot;. Potrafi umiejętnie wykorzystać swoją wiedzę i jego typy są jak najbardziej na +++++.

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Wyniki z plebiscytu na najlepszego Znawce 2012 roku:
1 miejsce: Davey_Watt - 23 - 200PLN
2 miejsce: Gystlik - 22 - 150PLN
3 miejsce: TrackBank - 21 - 100PLN
Ankieta najbardziej wyrównana. Cieszę się, że mamy dużo osób, które mają znakomitą wiedzę na temat danej dyscypliny.
Zachęcam innych użytkowników do większego zaangażowania, a obecnych &quot;pomarańczowych&quot; zachęcam do utrzymania poziomu i aktywności.
Gratuluję.
Dane do przelewu na skrill proszę podawać do mnie.

trackbank 1,8K

trackbank

Użytkownik
Również dzięki za głosy .I gratulacje dla Davey Watta ,Gystlika za rywalizacje dosyć konkretną .Ogólnie każdemu należą się gratulacje bo bez powodu nie brał udziału w ankiecie.

Do góry Bottom