>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Najlepszy Typer/Znawca roku 2015

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Wybieramy najlepszego Typera/Znawcę roku 2015.

W głosowaniu może wziąć każdy użytkownik zarejestrowany nie później niż dnia 30 grudnia 2015 roku.
Najlepsza piątka otrzyma nagrody:

1 miejsce - konsola Play Station 4
2 miejsce - 200PLN
3 miejsce - 150PLN
4 miejsce - 100PLN
5 miejsce - 50PLN

Nagrody pieniężne zostaną przelane tylko na Skrill

Walczymy fair play. Wszystkie próby oszustwa będą surowo karane.
Głosowanie jest dobrowolne. Zachęcanie użytkownika do głosowania na daną osobą również będzie karane.
Każdy z Was może zostać typerem lub znawcom na forum i dołączyć do plebiscytu już w przyszłym roku! Działaj aktywnie w działach sportowych, podawaj swoje typy, pomagaj innym.http://forum.bukmacherskie.com/private.php?do=newpm&amp;u=1774
Administracja forum

Jeśli uwa żasz , że kogoś brakuje na liście to zapraszam na PW.

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Mój głos idzie na Vidala.

Czuję się kompetentny, by ocenić jego wiedzą i umiejętności i widzę jak bardzo się rozwinął. Zarówno pod względem wiedzy jak i stawek. Potrafi wyłapać ciekawe zakłady z ligi hiszpańskiej, ale nie tylko, bo pierwsze fazy europejskich pucharów też miał fantastyczne. Szybko łapał kursy i nie czekał na to co powiedzą inni.

Drugim gościem jest dla mnie bez wątpienia makos11. Zastanawiałem się czy nie dać go od razu na MVP, ale na kogoś musiało paść. Makos wyciąga naukę ze swojej gry. Skupia się na tym na czym się zna e sport i siatkówka. Sam wcześniej grywał zarówno w csa jak i w siatkówkę, a mało brakowało, a byśmy oglądali go w zespole z Olsztyna. Proszę też o głosy dla niego, bo mam tylko jeden...

Dodatkowe wyróżnienia dla:

rogerfede93 - mistrz siatki plażowej, potrafi omijać miny głębinowe i robi to dobrze.

Davey_Watt - duża wiedza sportowa, którą potrafi wykorzystać

drdeep - jeden z najaktywniejszych użytkowników tego roku. Dużo dał dla forum. Jeszcze lód na głowę i spokojnie może startować w przyszłych wyborach prezydenckich. Ma mój głos.

Pudzianxx - człowiek, który nie uznaje kompromisów. Ma swoje zdanie, nigdy nie powie &quot;nie wiem&quot; na temat danego typu. Do tego bardzo... charyzmatyczny.

Macko18 - Trochę to zajęło zanim zacząłem odróżniać wszystkich Maćków. Tenisowych królów mieliśmy już kilku, ale teraz jest tylko jeden.

Szef Elity - Jako jeden z nielicznych na forum wie co to prawdziwe value.

J 7K

juanroman08

Forum VIP
Głos leci na Yem Uoniaki - profesor jeśli chodzi o typy i analizy, nie dość ze się to świetnie czyta to jeszcze skuteczność niczego sobie ????

93glowa 768

93glowa

Użytkownik
Pudzianxx - według mnie najlepszy typer tego forum. Jak podaje jakiś niski kurs typu 1,3 to wiedz, że jest to prawdziwa &quot;lokata&quot; i można ładować ten typ grubo pod limit, a gdy podaje wysoki to wiedz że naprawdę warto to pograć. Nie leje wody w swoich typach jak 99% tego forum tylko piszę rzeczowo kilka zdań. Potrafi bardzo celnie wytykać błędy innym użytkownikom, za co jest często niesłusznie wyzywany.

Otrzymane punkty reputacji: +18
kamillo0103 338

kamillo0103

Użytkownik
Oddałem głos na: &quot;Szef Elity&quot;, nie wyróżnia się, robi swoje a przy tym notuje przyzwoity +
Zna się na tym co robi.
Pozdrawiam

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
DawidBarça - musi się znać na bukmacherce, skoro ma tyyyle hajsu, bo 90% ww. to chyba w kąciku literackim powinno być w głosowaniu, a nie na typera na forum bukmacherskim... No ale zerknijmy w VIPy i tam jest wszystko czarno na białym.
Gdyby był, to bym zagłosował na HH, ale go nie ma tak jak i najskuteczniejszego typera ad 2015 na forumku ????

szef-elity 21,1K

szef-elity

Użytkownik
Zagłosowałem na Pudziana, oprócz trafnych typów doceniam tym głosem jego foruming w DNTB,
gdzie fajnie nieraz wyprowadzał nokautujące ciosy w innych użytkowników, dodam że (w większości) zasłużenie .

Otrzymane punkty reputacji: +7
kamillo13 3,4K

kamillo13

Użytkownik
Dla mnie zwycięzca może być tylko jeden i jest to Yem Uoniaki. Jeśli chodzi o wiedzę czysto sportową w danej dziedzinie, tutaj na pewno nie ma sobie równych. Ponadto bardzo fajna skuteczność na wysokich kursach. Głosuję na niego nie tylko dlatego że jest kolegą z działu. To naprawdę koneser NHL, encyklopedia wiedzy i gdyby kiedykolwiek NHL wróciło do polskiej telewizji, widzę go w roli komentatora ????

kontekst 1,3K

kontekst

Ococho?
Głos na Pudziana. Cenię bardzo osoby które znają się na czymś - w rozumieniu jednej dyscypliny. On swoją wiedzę na temat sztuk walk ma ogromną. Analizy to nie mydlenie oczu. Są konkrety i.. tyle bez żadnym lamentów.
No i za hp wiadomo :mrgreen:.

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Wygra Roger, więc zagłosowałem na Szefa Elity.
Wielu dobrych znawców i typerów w ankiecie, chociaż chyba więcej znawców aniżeli typerów. Jedni bardziej, inni mniej aktywni, ale każdy zasługuje na słowa uznania. Zagłosowałem na tego z którym najwięcej wygrałem w tym roku. Proste.

bob94 465

bob94

Użytkownik
Yem Uoniaki - skuteczność jak na kursy jakie gra bardzo dobra. A sama wiedza i sposób pisania analiz to sie samo czyta, mógłby chyba spokojnie książkę napisać. Nie wiem czy jest na forum druga osoba z tak rozległą wiedzę na temat &quot;swojej&quot; dyscypliny i zawodników w niej występujących a już na pewno nie ma sobie równych w pisaniu analiz;)

Otrzymane punkty reputacji: +5
zabek 3,6K

zabek

Forum VIP
Dla mnie sprawa jest prosta - rogerfede93. Oprócz moderatorów to chyba właśnie Roger wykonuje największą pracę na forum. Bardzo duża ilość analiz, świetnie prowadzony temat. No i wiadomo, skuteczność na najwyższym poziomie. Główne jego bety są z dyscyplin, który poniekąd też się interesuję i bardzo dobrze móc skonfrontować swoje przemyślenia z jego. Dodatkowo pomagał mi przy przeprowadzeniu konkursu na Tourze.
Na pewno warto również wyróżnić Davey_Watta czy Magicana. Jeśli chodzi o tego pierwszego to duża wiedza z wielu dyscyplin, często bardzo ciekawe spostrzeżenia. Jeśli chodzi o Magicana, to bardzo cenię jego wiedzę jeśli chodzi o tenisa. Ostatnio trochę mniej aktywny, jednak mam duże zaufanie do jego typów i często z nich korzystam.

Otrzymane punkty reputacji: +6
aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
rogerfede93 - zagłosowałem bo chyba najbardziej zasługuje na te miano typera roku. Zapalony hazardzista i dobrze mu w tym idzie. ????

Otrzymane punkty reputacji: +6
morisone 793

morisone

Użytkownik
Moim subiektywnym okiem w tym roku na szczególne wyróżnienie zasługuje trójka typerów:

Pudzianxx - którego wyniki są lepsze, niż większość myśli i z góry kpi z takiej propozycji, gość zna się na swoim fachu jak mało kto, może według wielu jest zbyt pewny siebie, co czasami prowadzi do niepotrzebnych spięć o jeszcze nie rozstrzygnięte typy i wielką euforię antyfanów po przegranych zakładach i właśnie dzięki komentarzom typu &quot;pefka pudzilli&quot; ludzie wyrobili sobie nieco niesprawiedliwe zdanie, według mnie czołówka forumka, zwłaszcza pierwszą część roku może się pochwalić, a na każde przegrane @1.20 znajdzie się trafiony zakład o wysokim kursie: (Arlovski, Szymuszowski, czy ten bokser, którego ostatnio nie zdążyłem pograć a weszło miękko).

Obserwator(M) - nie mam pojęcia, jak on znajduje te trafione typy na damską koszykówę w Dolnej Saksonii, ale miesiąc w miesiąc ma dzięki temu porażające zyski, czym udowadnia wszystkim niedowiarkom, że nie jest to kwestia szczęścia. Apeluję! Przywróćcie jego temat do VIPów, bo wielu nowych, czy niezbyt obeznanych z forum użytkowników zapewne nawet nie wie o jego temacie.

bułeczka - który notorycznie (to chyba złe słowo, kojarzy się jakoś tak negatywnie)...regularnie podrzuca świetne typy, zarówno w temacie, gdzie uzupełnia je o solidne analizy (najciekawsze wpisy, jakie czytuję), czy to w HP, nie szczędzi typów na żadną kolejkę PL i w jego przypadku np. 5/10 to duży wypadek przy pracy, mega plus za regularność i oby tak dalej.

Ciężko mi zdecydowac się na jednego z nich i powierzyć mu głos (byłoby łatwiej, gdyby przy każdym stał jakiś kurs ???? ), póki co wstrzymam się jeszcze chwilę, oprócz powyższych nicków na pewno trzeba wspomnieć o takich userach, jak:
rogerfede93,
Szef Elity
Macko18
dzięki ich typom i sugestiom udawało mi się regularnie powiększać swój budżet, a nagrodą specjalną chciałbym uhonorować Siekierę, gdzie po jego wpisach conajmniej kilka razy zareagowałem słowami &quot;kuuurwa, odpuszczam&quot; i w znakomitej większości przypadków była to słuszna decyzja ????

Myślę, że limit pochwał wyczerpałem na cały 2016 rok, problem z głowy.

Otrzymane punkty reputacji: +24
G 0

gafcio

Użytkownik
moj glos idzie w strone Wonderkido za wiedze na temat NHL , ale nie zapominam rowniez o Yemie -Uoniaki ktory rowniez jest kapitalnym typerem ????

ciunek 335

ciunek

Użytkownik
Mój głos na wonderkido. Encyklopedia NHL, do tego czasem coś z KHL, czasem też coś fajnego z NBA i zdarzają się ciekawe typy z piłki. Dzięki niemu zrozumiałem, że często zamiast wygranej lepiej dać over 1,5 w meczu czy na drużynę. Przy okaji niesamowicie pozytywna osoba, zupełnie z innym usposobieniem, co niektórzy znaffcy. No i to co istotne, czyli trzymanie umiaru przez co się jest na plusie ;)
Edit: Wyróżnienia dla rogerfede93 za super temat i dla SewerynaKG za perełki NBA ;)

Otrzymane punkty reputacji: +32
marqs3lby 10K

marqs3lby

Użytkownik
Z racji przynależności do działu sportów walki mój głos idzie oczywiście na użytkownika związanego właśnie z tym działem. I mimo iż niekwestionowaną gwiazdą tego działu jest pudzianxx to mój głos wędruje do Napoleoniego.
Duża wiedza na temat sportów walki z umiejętnością dobrego jej przekazania, wielokrotnie pomagał na PW, bardzo sympatyczna osoba, która miała niebagatelny wpływ na moje zainteresowanie sportami walki.
Wyróżnienie dla pudzianaxx, Morisone, macio106, B3A i wszystkich udzielających się w dziale sporty walki.

Do góry Bottom