>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Najlepszy Typer/Znawca roku 2015

vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
Rzadko wychodzę z hiszpańskiego podwórka, więc większości w ogóle nie kojarzę. Niemniej szacunek dla nich za ogromną pracę w 2015 roku i oby w 2016 też byli na tej liście.
Co tu dużo gadać. Ja najwięcej zarobiłem grając własne typy. ;) Poza tym chciałbym pograć na Play Stadion 4. ;((

konar25 2,9K

konar25

Użytkownik
Moj glos wahal sie miedzy ekipa od hiszpanskiej(Vidal,Valverde) specem od NBA-wojnodrakiem jak i znawcy tenisa-Tie Brake.Cala 4 robi swietna robots i chwala Wam za to ale wybrac mozna tylko jednego ;) Nie zdradze tego ;)

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Król tego foum jest tylko jeden ???? rogerfede93. Nie gram jego betów, ale jest zdecydowanie najlepszy na forum...

Otrzymane punkty reputacji: +27
kuba86 2K

kuba86

Użytkownik
Z tych, którzy biorą udział w tym plebiscycie to głosuję na Szefunia. Trochę się tam poobrażał, no ale każdy ma swojego ego etc., trochę się nie dziwię, ale jak coś poda to zazwyczaj nie ma lipy. Jeszcze jakby temat otworzył to myślę, że nikt by się nie obraził.

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Wyniki plebiscytu na najlepszego Typer/Znawce 2015 roku.
1 miejsce - rogerfede93 - 87 otrzymanych głosów - nagroda konsola Play Station 4
2 miejsce - Szef Elity - 32 otrzymanych głosów - 200PLN
3 miejsce - Pudzianxx - 23 otrzymanych głosów - 150PLN
4 miejsce - Macko18 - 18 otrzymanych głosów - 100PLN
5 miejsce - wonderkido - 15 otrzymanych głosów - 50PLN
Gratuluję wszystkim za osiągnięte wyniki. Mam nadzieję, że zmobilizuje Was wszystkich do dalszej aktywności na forum.
W przyszłym roku będą podobne nagrody, jak nie lepsze! ????
Wciąż szukamy nowych znawców i typerów na forum!
Dane Skrill do przekazania nagrody proszę wysyłać do mnie na priv. W przypadku rogera są to dane do wysyłki.

Otrzymane punkty reputacji: +33
Do góry Bottom