Dopiero mając przed sobą całą ankietę zauważam, ilu ogarniętych gości tu jest, nie spodziewałem się że aż tylu. Jako, że wybieramy najlepszego z roku minionego, a nie całościowo, głos moze być tylko jeden. Inny wybór byłby farsą. Głos na mieszkańca Racławic, wszelkie argumenty są zbędne. Zaszczepił zajawkę do plażówki wśród wielu użytkowników, a jego rekordy (bodajże 17 trafionych typów z rzędu) to coś niesamowitego. Zapewne każdy już wie o kogo chodzi, niemniej trzeba to powiedzieć:
rogerfede93, kawał znakomitej roboty w minionym roku.
Skoro już zacząłem innymi sportami, a nie piłką nożną, którą niewątpliwie najbardziej lubię, to kontynuujemy konwencję - najpierw sporty "niszowe", na końcu noga. Wobec tego nie mogę zapomnieć o mistrzu typów z lotek.
Hiro, bo o nim mowa, trzeba szanować za to co robi, śmiem twierdzić że ma największą wiedzę na forum z tego gatunku. W minionym roku odkryłem też innego, porządnego typera.
Hokej w ligach europejskich to niewątpliwie konik gościa o nicku
PF1920. Gdy coś podawał, na ogół wchodziło na wielkim luzie. Na przykład handicapy na faworytów okazywały się strzałem w dziesiątkę, rozstrzeliwali wówczas rywali. O panach
paulattryda i
Pudzianxx powiem razem. Solidna robota w działach z walkami, i mimo że nie stawiam tego, to widzę po typach, że przynoszą zysk. Przechodząc już do piłki, będzie bez zbędnych opisów.
Bułeczka jest wielkim fanem
Premier League, ale znajomością nie odbiega mu
doberman, którego typy z niższych lig niejednokrotnie "robią robotę".
Szef Elity to rzeczywiście szef tego miejsca - sztabki rozmnaża w ekspresowym tempie. Jeśli chodzi o włoską, to zdecydowanie wygrywa
MadAngel, w hiszpańskiej prym wiodą
Vidal oraz nieoceniony
Ramzesa. Do niezłych typerów dorzucam jeszcze
Grovena, bo typy przemyślane, i tylko yeldu brakuje ????
Podsumowując - wszyscy wymienieni są w topie, ale największy progres zrobił
rogerfede93, i to on zasłużył na mój głos uznania.