>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Najlepszy Typer/Znawca roku 2014

challenger 23,2K

challenger

Forum VIP
Mój głos oddaję na Wonderkido z racji tego, że bardzo aktywnie i merytorycznie udziela się w jednym z dwóch najbliższych mi działów (NHL) choć na szczególne uznanie z mojej strony zasługuje również Lutek no ale głos jest tylko jeden i w tym roku wędruje on do #Kido.

Otrzymane punkty reputacji: +24
bauvan 34

bauvan

Użytkownik
Bardzo trudno mi wybrać tylko jedną osobę, ponieważ korzystam (z różnym skutkiem) z opinii kilku aktywnych uczestników forum. Najczęściej korzystam z opinii bądź pobieram typy od kolegów:
bułeczka, ajax,interista18, Szef Elity, Magician, blaum w dyscyplinach, które są moim głównym źródłem zarobków;
oraz od rogerfede93, PF1920, JuanRoman08, SewerynKG w dyscyplinach , o których nie mam pojęcia.
Ponadto chciałbym wyróżnić borzos’a i RM6330 za mnóstwo trafionych goli.
Wszystkim wymienionym dziękuje za życzliwość i chęć podzielenia się swoją wiedzą z innymi uczestnikami forum.
Prowadzę dokładną księgowość granych zakładów, więc mój głos oddaję na kolegę PF1920, którego typy dały mi najwyższy yield (42%).

Otrzymane punkty reputacji: +3
maite-radar 25,5K

maite-radar

Użytkownik
Dopiero mając przed sobą całą ankietę zauważam, ilu ogarniętych gości tu jest, nie spodziewałem się że aż tylu. Jako, że wybieramy najlepszego z roku minionego, a nie całościowo, głos moze być tylko jeden. Inny wybór byłby farsą. Głos na mieszkańca Racławic, wszelkie argumenty są zbędne. Zaszczepił zajawkę do plażówki wśród wielu użytkowników, a jego rekordy (bodajże 17 trafionych typów z rzędu) to coś niesamowitego. Zapewne każdy już wie o kogo chodzi, niemniej trzeba to powiedzieć: rogerfede93, kawał znakomitej roboty w minionym roku.
Skoro już zacząłem innymi sportami, a nie piłką nożną, którą niewątpliwie najbardziej lubię, to kontynuujemy konwencję - najpierw sporty &quot;niszowe&quot;, na końcu noga. Wobec tego nie mogę zapomnieć o mistrzu typów z lotek. Hiro, bo o nim mowa, trzeba szanować za to co robi, śmiem twierdzić że ma największą wiedzę na forum z tego gatunku. W minionym roku odkryłem też innego, porządnego typera. Hokej w ligach europejskich to niewątpliwie konik gościa o nicku PF1920. Gdy coś podawał, na ogół wchodziło na wielkim luzie. Na przykład handicapy na faworytów okazywały się strzałem w dziesiątkę, rozstrzeliwali wówczas rywali. O panach paulattryda i Pudzianxx powiem razem. Solidna robota w działach z walkami, i mimo że nie stawiam tego, to widzę po typach, że przynoszą zysk. Przechodząc już do piłki, będzie bez zbędnych opisów. Bułeczka jest wielkim fanem Premier League, ale znajomością nie odbiega mu doberman, którego typy z niższych lig niejednokrotnie &quot;robią robotę&quot;. Szef Elity to rzeczywiście szef tego miejsca - sztabki rozmnaża w ekspresowym tempie. Jeśli chodzi o włoską, to zdecydowanie wygrywa MadAngel, w hiszpańskiej prym wiodą Vidal oraz nieoceniony Ramzesa. Do niezłych typerów dorzucam jeszcze Grovena, bo typy przemyślane, i tylko yeldu brakuje ????

Podsumowując - wszyscy wymienieni są w topie, ale największy progres zrobił rogerfede93, i to on zasłużył na mój głos uznania.

Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
SewerynKG, malin157 pomimo, że ich ten zacny plebiscyt ominął dla mnie zdecydowanie najlepsi być może dla tego, że od nich korzystałem z jakichkolwiek typów tak od Seweryna liga filipińska kobiet, która tak mnie wciągnęła po pierwszych typach od niego, że sam zacząłem noc w noc śledzić mecze i wszystkie kwarty i wyniki zapisywać i notować każdą z osobna drużynę po MŚ i kończąc na typach z NBA. Malin za zajebiste informacje o ligach, których sam bym nie ruszył od meczów pań po islandzkie szlagiery i dobre pomysły na live z których tylko u niego korzystam jak nie śledzę danego spotkania.
Żeby ten post zachował żywot to z kandydatów z listy głos idzie na konto bułeczki pomimo tego że ogarnia najlepszą i najbardziej znaną ligę jego typy nieraz sprowadzają się do niemalże napisania scenariusza przed meczem, który później właśnie tak się układa po jego myśli. I co ważniejsze analizy nie dotyczą tylko tych największych faworytów bo większość z czego skorzystałem to były typy na tych słabszych sprawiających nie jeden raz niespodzianki.

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
No cóż lista dość bogata. Trudno wybrać tego jednego..
Ja osobiście dodam trochę od siebie. Karmol, jedyny obok Bizona który ten drugi jeszcze tej rangi nie ma (ale może gdyby więcej się udzielał hmm), posiadają kapitalną wiedzę. Karmol przemyślane bety, nic na siłę. Bizon natomiast dobry nos do overków i handicapów.
Pietaszek, którego tutaj jeszcze jakiś czas temu nie było. Ale i ten oddaję kawał solidnej roboty w działach Hokeja. Dobrze analizujący z argumentami bety, które są z głową. Jest Jeszcze taki Wonderkido, który również trochę się wybił ;) ale jaki głos i na kogo zagrałem, to wiedzą tylko admini... Podpowiem tylko, że ten kto ma ode mnie głos to osoba, która udziela się w bardzo bliskim mi dziale.

Otrzymane punkty reputacji: +10
ahmedinho 321

ahmedinho

Użytkownik
Za ubiegły rok Roger ????
ilość podanych typów z ✅ budzi mój wielki szacunek oraz fakt wysokiej skuteczności w
kilku dyscyplinach. Na dodatek jest kultura wypowiedzi i brak gimbazowych wstawek oraz
&#39;gwiazdorskiego&#39; ego, co u niektórych widać bardzo mocno.
Za typy wielkie uznanie dla malina, Tie Breaka, Gystlika, Karmola oraz Szefa Elity.
Oczwiście brak mi tu Seweryna, gość rozdaje sztabki ????
W tym roku w dziale tenis ATP czarnym koniem będzie dla mnie Magician, mam nadzieję, że pozamiata typami i analizami jeśli się nie zniechęci panującym tam bałaganem, bardzo duża wiedza z której mam nadzieję korzystać :cool:
pozdro

marqs3lby 10K

marqs3lby

Użytkownik
Najbliższy jest mi dział sportów walki więc nic dziwnego że oddam głos na gościa z ogromną wiedzą na temat mma. Wiadomo że gwiazdą działu jest pudzian i większość głosów pójdzie na niego, ale ja oddaję głos na tego któy jest nieco w cieniu - Napoleoni. Dzięki niemu sporo się nauczyłem o mma i w ramach podziękowania oddaję na niego swój głos.
Gdyby się dało więcej to głosowałbym też na pudzianaxx i macio.

wojttekkk 7,3K

wojttekkk

Użytkownik
Ja osobiście oddaje swój głos w stronę @wonderkido. Jestem pod wrażeniem jego typów na forum, a do tego często mi pomagał w doborze zdarzeń, jak i pisał mi krótkie &quot;analizy&quot; na PW co do moich typów (czy warto czy nie bardzo - i w 99% przypadków się to zgadzało), kiedy prosiłem o poradę w NHL. Jak dla mnie jeden z lepszych typerów na forum, a na pewno w lidze NHL, chociaż trzeba zaznaczyć także to, że w innych dyscyplinach radzi sobie też bardzo dobrze. Czekam na więcej Twoich analiz bo są rzeczowe i z sensem pisane. Pozdro!

karciarz 26,3K

karciarz

Forum VIP
Przesiaduję w dziale Sporty Walki i właśnie swój głos oddam na osobę z tego działu. Głos idzie na Napoleoni, dla mnie to taka cicha woda z ogromną wiedzą.
Szkoda, że mogę oddać, tylko jeden głos bo na wyróżnienie zasługuje jeszcze Pudzianxx, Macko18 czy wonderkido.

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Jak dla mnie Gystlik, dla mnie jest to siatkarski magik typowania.
Tak magicznie zagłosowałeś że kolega Gustlik ma 0 głosów. Idź stąd hipokryto i kłamco.
Gratulacje dla zwycięzców ????
Roger miazga ????

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
So close.. ale i tak nie spodziewałem się takiego rezultatu.
Dziękówka dla tych co głosowali i gratulacje dla tych co wygrali, jak najbardziej zasłużenie. ;)

rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
Dziękuję wszystkim za oddane głosy na moją osobę. Cieszę się, że moje typy/analizy ze siatkówki plażowej, sportów zimowych czy snookera przyniosły komuś jakiś zysk. Fajnie też widzieć, że siatkówka plażowa na tym forum stała się bardziej popularną dyscypliną i mam nadzieję, że w tym sezonie to zainteresowanie jeszcze wzrośnie. Oczywiście gratuluję pozostałym &#39;&#39;medalistą&#39;&#39;. Jednak tak na prawdę każdy typer/znawca tutaj wymieniony dołożył coś od siebie. Pisanie regularnie analiz czy prowadzenie własnego tematu z typami wymaga zawsze trochę czasu, chęci. Dlatego za wiedzę przekazaną innym userom należą się Wam podziękowania i szacunek. Zatem brawa dla Wszystkich!!! ????

Otrzymane punkty reputacji: +6
al_capone 29K

al_capone

Gangster
Oficjalne wyniki pojawią się w ciągu najbliższych dni z uwagi na to, że musimy zweryfikować głosy. Jest kilka osób, które głosowały w ankiecie, a założyły konto po 22 stycznia.
Pierwsze miejsce jest pewne, ale dalsza część podium może się zmienić.

Do góry Bottom