>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Najlepszy Typer/Znawca roku 2014

T 22,6K

tadzin

Użytkownik
dlaczego w ankiecie nie ma dawidabarcy ? zdecydowanie najrzetelniejszy typer/znawa jakiego znam,w analizach zawsze uzywal wiarygodnych argumentow (nigdy nie widizalem zwrotu ze jedna druzyna to leszcze i slabeusze a druga jest 5 klas lepsza). jak dla mnie faworyt calego konkursu, az dziwne ze go tu nie ma. do tego warto wyroznic takich znawcow jak dawczan i fonfe. swoimi radami pomogli nie jednemu.

Otrzymane punkty reputacji: +52
vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
Jest wielu, którzy zasługują na głos, jednakże kilku się wyróżnia jak rogerfede93, który dał nam niesamowite zyski w plażówce, następnie gdy się skończył okres letni, toteż ku mojemu zdumieniu okazało się, że i kolarstwo, oraz teraz sporty zimowe nie są mu obce.
Szef Elity za elitarne zabijanie na hp.
Hiro za darta jak zawsze trzyma poziom.
karmol2 jak biorę coś z NBA, to zazwyczaj od niego.
Torreto, Pudzianxx też trza wyróżnić.
Ostatecznie po przemyśleniu, by nie skrzywdzić nikogo z nich, postanowiłem zagłosować na siebie, bo nie chcę mieć zera na koncie. :razz: No i za dubla roku z Hiszpanii należy mi się. ????
edit. Ramzes na mnie zagłosował, to będę miał dwa. :cool:

Otrzymane punkty reputacji: +3
rm6330 3,5K

rm6330

Użytkownik
Miałem dylemat.. między @Hansa a @rogerfede93 @Hiro.. jednak głosuję na @rogera.. ma wielu przeciwników jak i wielu zwolenników, ale on ogarnia z wielką skutecznością siatkę plażową, i praktycznie forum żyje z jego typów podawanych przez wakacje.. niektórzy przesadzają i pytają się o stawkę.. każdy ma swoją głowę za ile grać.. roger to też multidiscyplinarny typer, siatka plażowa, siatka Icio, Icio..i sporty zimowe.
@Hansa fajnie ogarnia Niemiecką piłkę, jak już coś postawi, albo napisze to tylko z wielkim pechem coś nie wejdzie.. ale jak chodzi o Bundesligę to gość rządzi !

@Hiro
, ekspert od darta, dzięki niemu polubiłem ten sport i związane z nim emocje, over 180&#39; grane i wygrane ! ????
---
Szkoda że nie ma w ankiecie @borzosa za typy LIVE, ten facet ma wyczucie, wiedzę i szczęście co w bukmacherce jest bardzo ważne ! i jeszcze @Tie Break.. znawca ATP, bardzo fajne typy mu siadają, było o nim głośno na forum kiedy grał za duże stawki, ale gram jego typy i są dobre ???? @malin157, piłka nożna i inne sporty, ogólne ogarnięcie tematu!
Pozdrawiam !!:cool:

Otrzymane punkty reputacji: +5
macio106 186,8K

macio106

Znawca - MMA
Macko18 - Wiele razy pobierałem od niego typy i wychodziłem na plus. Wielki znawca piłki ręcznej co udowodnił na tych mistrzostwach. Wielkie propsy dla ciebie.

andvari1x2 1K

andvari1x2

Użytkownik
rogerfede93, karmol2 i Pudzianxx - typy od nich dały fajny zarobek, co moim zdaniem jest najlepszym wyznacznikiem w tej ankiecie. Ostatecznie mój głos idzie na rogera ????

Otrzymane punkty reputacji: +7
robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Najbliższe mi są działy piłkarskie toteż głos na speca od hiszpańskiej piłki czyli Vidala. Zna się na tym dobrze i wiele trafnych typów, pasję zamienia w dobre zyski.
Ale tez doceniam kilka innych osób z tego grona.

taszi 25

taszi

Użytkownik
Głos oddany na rogerfede93- olbrzymia wiedza z plażowej, snookera czy sportów zimowych. Jedna z bodajże dwóch osób na forum których typy grywam w ciemno. Przy okazji jego wysoka skuteczność mocno drażni innych typerów chcących uchodzić za forumowych bogów co bardzo mi się podoba ;)
Chciałbym przy okazji wyróżnić tę drugą osobę- PF1920. Jeśli chodzi o hokej europejski nie spotkałem tu lepszego ????

psotnick 972,3K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Wielu z tej listy Znawców i Typerów cenię za wiedzę merytoryczną i często się posiłkuję ich typami (i zazwyczaj z dobrym skutkiem) jak np. RADULA, Szef Elity, bułeczka, Hiro, karmol2, PF1920, Pietaszek89, Pudzianxx, rogerfede93, strasznik, Torretoo, Vidal, Yem Uoniaki i inni. Ranga w ich przypadku jak najbardziej zasłużona, wybitni specjaliści w swoich dziedzinach, fama również jak najbardziej na miejscu i jestem pewien, że swoje głosy dostaną i mojego nie potrzebują.
Dlatego postanowiłem wyróżnić Davey_Watta i jego nagrodzić głosem, bo zasługuje jak mało kto. Duża wiedza ze snookera, kolarstwa i sportów zimowych, zawsze warto zapoznać się z jego przemyśleniami, do tego spora kultura, a tego nigdy za wiele.

pestka7 7K

pestka7

Forum VIP
Ja swój głos oddałem wonderkido, za szybkie lokaty jakie doje na GG lub PW. Poza tym bardzo dobra skuteczność w dziale NHL. Spora wiedza przekłada się również na dobrą gre u buków. Kido tak trzymaj ;)
Poza tym chciałem wyróżnić Robsona1416, który jako jeden z nielicznych potrafił się wybić na typach z polskiej piłki do działu VIP. Jak trudno przewidzieć wyniki w naszej kopanej każdy interesujący się tym sportem dobrze wie. Szacun za to i oby forma na wiosnę była również dobra! Gdyby głosy były dwa to drugi przypadłby Tobie. ????

Otrzymane punkty reputacji: +9
J 7K

juanroman08

Forum VIP
Mój wybór nikogo nie zaskoczy, ale swoich trzeba promować dlatego z grona 4 najbliższych mi typerów (Lutek, Pietaszek89, Yem Uoniaki oraz PF1920) wybieram PF1920, zaznaczam tu że nie jest to wywyższanie jednego ponad pozostałych, ale jest jeden pick i trzeba go jakoś wykorzystać, wszyscy Panowie posiadają świetną merytorykę oraz styl pisania analiz dlatego bardzo ciężko wybrać jednego. PF głównie z uwagi na to że od długiego czasu udziela się w Euro Hokeju z dobrą skutecznością no i przede wszystkim ze sporą wiedzą. Temat NHL jest w miarę oblegany więc tym razem wyróżniam osobę, która bardzo mocno wspiera mnie w tym aby dział zwykłego hokeja nie był zapomniany. Jednocześnie chciałbym podziękować pozostałym typerom za to, że są i regularnie podają typy i piszą dobre analizy w poszczególnych tematach ;)

Otrzymane punkty reputacji: +10
pietaszek89 1,6K

pietaszek89

Użytkownik
Jako, że obracam się tutaj między dwoma działami sporty amerykańskie i hokej to wybrałem kogoś z tych działów. Trójka z której wybierałem to karmol, wonderkido oraz PF1920. Pierwszy ładnie ogarnia NBA, a ta liga oprócz NHL i MLB jest mi najbliższa, dlatego chciałbym go wyróżnić. Do tego PF1920, zanim sam zacząłem więcej pisać w dziale hokeja to przede wszystkim jego nick przewijał się przez wiele tematów. I jako chyba jedyny ogarniał temat w sensie merytorycznym, a nie tylko ze statystyk. Oby do końca sezonu dział europejskiego hokeja dostarczał tyle dobrych typów co ostatnio. A ostatecznie głos idzie na wonderkido za całokształt, wiedza z NHL, udzielanie się na forum w sposób nienaganny czyli merytoryczny + kulturalny oraz czasowym, nigdy nie muszę długo czekać na odpowiedź co również sobie cenię.
Oby tak dalej kido ;)

Otrzymane punkty reputacji: +24
mlodyradlna 124

mlodyradlna

Użytkownik
Najchętniej swój głos oddał bym na malin157,kawał dobrej roboty robi pod względem podawanych typów.
Szkoda że można oddać tylko jeden głos bo na pewno zasługuję na niego kilku forumowiczów, w moich oczach najbardziej na nagrodę najlepszego Typera/Znawcy zasługuje rogerfede93. Ogromna wiedza i skuteczność,dzielenie się swoimi typami i przemyśleniami.

szef-elity 21,1K

szef-elity

Użytkownik
Jak nawinął VNM &quot;nigdy nie byłem skromny mam prawo do tego&quot; tym razem oddałem głos na siebie.
Na początku roku wróciłem do pisania w swoim temacie z dobrym wynikiem,
potem działałem głownie w DNTB z dobrymi wynikami głównie live z Ekstraklasy,
Ligi Mistrzów i pozostałych spotkań z piłki nożnej. Poza tym dobrze typowałem overy w tensie na Szlemach, ostatnio NBA. Analiz było może zbyt mało, ale zawsze były rzeczowe i zazwyczaj trafne.
Na wyróżnienie zasługuje jeszcze rogerfede93, za trafność typów oraz wiedzę ze sportów,
które mnie nie interesują.

parias 9

parias

Użytkownik
Strasznik - rzeczowo przedstawia argumenty, pisze regularnie i nie kłóci sie z idiotami.

spoxsik 305

spoxsik

Użytkownik
oddaje swój głos na rogerfede93,wiele merytorycznych analiz w dość niszowych sportach na tym forum. Ogromna wiedza i spora skuteczność trafnych typów, już składam wypłaty na siatkówkę plażową bo w tej dyscyplinie jest mistrzem świata.

interista18 773

interista18

Użytkownik
Mój głos idzie na Hansa. Wielka wiedza na temat niemieckiej piłki, szczególnie na niższym szczeblu. No i przede wszystkim wysoka skuteczność. ???? Chciałbym wyróżnić jeszcze największego speca od sportów walki,Pudzianxx i rogerfede93.

adashmm 44

adashmm

Użytkownik
podziękowania kieruje do większości nominowanych i nie tylko (sewerynKG) typerów.Ale w tym roku za imponujaca i szeroką wiedzę mój głos oddaje na Rogerfede93

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
O większości zostało napisane wszystko Szef_Elity ma swój ogromny udział w życiu forum mój głos wędruje do niego :!:.

Do góry Bottom