>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Najlepszy Typer roku 2012

rockstar 3

rockstar

Użytkownik
adqs oczywiście za mało popularna dziedzinę sportu Handball
Ajax szkoda że go zabrakło w ankiecie , osoba która trzyma duży poziom eredivisie od kilku sezonow.

zakladowa 825

zakladowa

Użytkownik
Ciezki wybor, ale bedzie to ktos z tych panow:
Obserwator - statystyka pozytywnie poraża - liczby mowia wszystko - nic wiecej chyba nie trzeba dodawac?

Klawisz902
- jw.
filip_r2 - jak dla mnie swoista legenda dzialu siatkowki - przeogromna wiedza
adqs - podobnie jak u filipa, z tym ze dzial pilki recznej
lukascash - pilnie sledze jego temat dotyczacy US
Odi - szkoda, ze z NHLem wyszlo jak wyszlo..
MacieqLeo i Lutek - dwoch panow od tenisa
dawid.400 - kolarstwo ????

Otrzymane punkty reputacji: +9
adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
dałem na Obserwatora. Jak nie zacznie all-inów na Motor grać to za rok dwukrotnie większy zysk.

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Typer, czyli ktoś kto generuje zyski. Tu wybór był łatwy dla mnie bo decydowały cyferki. W ringu został Klawisz i Obserwator. Klawisz wytrwał co prawda 12 rund, ale jednak sędziowie opowiedzieli się dość wysoko na punkty za Obserwatorem ;) głos na niego

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Gdybym mógł to oddałby w tym roku aż pięć głosów. Obserwator (M), dawid.400, rajdowiec75, Soltysiao - lubię ich porady. O(M) rzeczywiście w formie, ale ze zbyt wielu jego porad nie skorzystałem, z Dawidem jest ten problem, że typuje podobne sporty co ja ;)
Także mój typ idzie do Szefa Elity. Nie udziela się może tak dużo jak O(M) lub Dawid, ale przekonał mnie do dwóch typów, które dały b.duży profit, więc trzeba się jakoś zrewanżować. Mam nadzieję na więcej peFFek piłkarskich w 2k13.

D 3,3K

davey_watt

Użytkownik
Oberwator, dawid400(ale kończy karierę ???? ), plsn(dogowy geniusz k&#39;wa :! ???? . Ich tematy śledzę prawie codziennie i pozwolili mi zarobić parę groszy. Głos jednak na tego pierwszego.
do tego:
adqs(ręczna), MacieqLeo, rajdowiec jak coś poda to zawsze chętnie zagram, no i jeszcze Soltysiao, który fajne okazje potrafi wyszukać.
O i jeszcze levy42, bo ostatnimi czasy często gram jego propozycje
Reszta ad hoc, lecz i tak doceniam ;)

filip_r2 769

filip_r2

Użytkownik
Ja swój głos oddałem na david.400 bo moim zdaniem wzorowo prowadził temat z dobrymi wynikami ????
Prócz tego wyróżnił bym użytkownika: Firer, Tadzin z działu siatkówki + jeszcze kilka osób których w tej ankiecie nie ma również których tutaj nie ma a zawsze potrafią wysunąć ciekawe wnioski.
Do pozostałych działów raczej prawie nie zaglądam więc ciężko jest mi kogoś dodatkowo wyróżnić ale na uwagę na pewno jeszcze zasługują Odi i adqs oraz Robsonutd które nie ma w tej ankiecie.

bbadii 23,4K

bbadii

Użytkownik
Szef Elity, bo chlopak zna sie na rzeczy, gra madrze, singlami, za duze stawki, co wiaze sie z duzym zarobkiem
MacieqLeo, mozna by rzecz ze sie zna perfekcyjnie na tenisie, dlatego moj glos wedruje na Niego.

Oprocz tego, obserwator, plsn tez zasluguja na pochwale.

S 2K

szatan666

Użytkownik
Jelszan chociaz nic od jakiegos czasu nie podaje ale jesli chodzi o typowanie to jest poziom nad reszta i Szef Elity bo ma najwiekszy zysk no i 90% typow to valuebety ktore mozemy grac w normalnych firmach a nie betsafe czy marathon

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
filip_r2 i Włodar. Panowie niestety już się u nas nie udzielają, no Filip od czasu do czasu coś tam napisze, kogoś poprawi itp. Szkoda, ze ich już z nami nie ma ????

Ogólnie, szczerze powiem, że na forum nie ma zdecydowanego lidera. Jest kilku dobrych typerów. Na tym samym poziomie. Nie ma takiego super, że można grać jego wszystkie typy bez zastanowienia i liczycz kase na koniec miecha ???? OD kazdego pare typów sie pożyczy i jest ok.

andrewo8 49

andrewo8

Użytkownik
Jak zobaczyłem temat na forum wpadły mi głównie 2 osoby do głowy Klawisz i Obserwator na któego zagłosowałem zostawie dla siebie ale ci panowi to absolutny top wybór był naprawdę trudny bo z ich typów korzystałem najcześciej i najbardziej przypadły mi do gustu
Na wyróżnienie zasługują tez szef Elity czy Dingsaller ... tak można by wymieniac i wymieniac
Ci panowie zrobili na mnie największe wrażenie od kąd tutaj jestem za co im dziękuję i pozdrawiam.

lukascash 2,6K

lukascash

Forum VIP
Ode mnie głos dla @ lukascash, jeśli chcecie typować sporty amerykańskie to śledzić jego temat! ;)
Obserwator i rajdowiec - dla Was paszporty polsatu! ????
wow..dzięki za wyróżnienie;)
Rok temu lukascash ale tym razem zmieniam swój wybór...Obserwator ???? Co nie zmienia faktu że lukas to jeden z najlepszych teperów od us sports.Jeśli chodzi o obserwatora to świetne wyniki mnie przekonały a przecież o to w tym dziale chodzi ????
po tym co dla Ciebie zrobiłem....:grin: haha...dzięki za wyróżnienie
Ciezki wybor, ale bedzie to ktos z tych panow:
Obserwator - statystyka pozytywnie poraża - liczby mowia wszystko - nic wiecej chyba nie trzeba dodawac?

Klawisz902
- jw.
filip_r2 - jak dla mnie swoista legenda dzialu siatkowki - przeogromna wiedza
adqs - podobnie jak u filipa, z tym ze dzial pilki recznej
lukascash - pilnie sledze jego temat dotyczacy US
Odi - szkoda, ze z NHLem wyszlo jak wyszlo..
MacieqLeo i Lutek - dwoch panow od tenisa
dawid.400 - kolarstwo ????
dzięki stary za wyróżnienie

ja zagłosuję na Wilq&#39;a..nie śledzę pilnie innych tematów, raczej te koszykarskie i amerykańskie, także trudno mi się tutaj wypowiadać, dlatego pójdę za głosem serca i zaglosuję na Wilq..
powiem tak - jeśli chodzi o koszykówkę, z naciskiem na tą europejską, to Roxanne może mu [edit: niech będzie &quot;nie podskoczy]
E: Wilq nie ma w plebiscycie, więc głos na Obserwatora

Otrzymane punkty reputacji: +24
J 7K

juanroman08

Forum VIP
Głos leci do Obserwatora, dużo ciekawych typów podawanych czasami na tydzień przed, promocje kursowe itp. a także &quot;suche&quot; cyferki statystyczne które stoją za nim murem ;)

K 43

krak

Użytkownik
Głos poleciał na Szefa Elity, bardzo dobry typer piłki nożnej, najwięcej z nim zarobiłem dlatego nie zastanawiałem się nad nikim innym. Baaardzo fajny temat prowadzi też Obserwator, ale z jego typów jakoś nie korzystałem, mimo tego należy się wyróżnienie - dobre typy, przedziały, sure bety itd.

M 176

michal93

Użytkownik
czemu wyniki są utajnione ? swój głos oddaje na RADULE wg mnie najlepszy jeśli chodzi o żużel i sporty zimowe ,chciałbym żeby tylko na tych 2 rzeczach się skupił, a będzie w TOP 3 Typerów tego forum.

Otrzymane punkty reputacji: +5
szef-elity 21,1K

szef-elity

Użytkownik
Szczerze mówiąc, a właściwie pisząc, gdybym parę razy zagrał typy kandydatów
łatwiej byłoby podjąć decyzję, rzadko gram coś z forum, ale głos oddałem na dawida.400,
poza wynikami na przestrzeni tego roku, na uwagę zasługują analizy w jego temacie.

pawacki 2,1K

pawacki

Użytkownik
Tutaj był losowy strzał.

Obserwator (M) za jego perełki.

Rajdowiec75 bardzo pozytywny kolega,pomoże doradzi a jego typy na F1 nie raz pomogły uzyskać sukces.

MacieqLeo bardzo cenie tego za użytkownika za posty,trzezwość pisania typy tenisowe tylko od niego ????

Do góry Bottom