Ja generalnie chciałbym wyróżnić użytkownika jasmin_Bogow. O d k ą d znalaz ł em jego temat, to uwiel bia ł em te analizy. To, co zrobił szczególnie w ok re sie wakacyjnym, to czapki z głów. Wg mnie niesłuszn ie krytykowany - cieszę się, że wró cił jakiś czas temu i dobrze zrobił , że zmienił stawkowanie pieniężne na jednostkowe, co powinno uciszyć tłumy przeciwników . Dla ludzi korzystających z jego typów powinien się liczyć yield, stawki można było łatwo przełożyć na swoje --> ten User miał wysoki y ield i pozwolił mi wiele zarobić.
Jednak nie ma go tu na liście. Na doborowej liście - bym dodał. A z tej listy m ożna by tu wielu wyróżnić; przy czym ja osobiście oddaję gło s na rajdow ca75 . Po prostu za całokształt - za wybitny temat z typami, za wartościowe posty w dz iale.
Jednak nie ma go tu na liście. Na doborowej liście - bym dodał. A z tej listy m ożna by tu wielu wyróżnić; przy czym ja osobiście oddaję gło s na rajdow ca75 . Po prostu za całokształt - za wybitny temat z typami, za wartościowe posty w dz iale.