>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Najlepszy Typer roku 2011

belchior89 269

belchior89

Użytkownik
Osobiście dzięki temu głosowaniu odkryłem, że jest taki ktoś jak Jelszan. Będę się przyglądał dokładnie Jego kolejnym typom.
Swój głos podzieliłbym między czterech:
1) Adqs - Oczywiście za dział piłka ręczna. Co tydzień kolejne typy, ogromna wiedza w szczególności o polskiej lidze.
2) Cygeiro - Hyde-Parkowy typer. Niestety nie można na Niego zagłosować, ale mym przyjemnym obowiązkiem było wymienienie Go w tym zacnym gronie. Mistrz overów.
3) Fabik10 - SALUTUJE. Szkoda, że ostatnio troszkę mniej aktywny, ale Jego temat wciąż jest wysoko na mojej liście.
4) MacieqLeo - Jeżeli już ten cholery tenis to tylko od Maćka.
Ostatecznie głos idzie na Adqs ;) Powodzenia.

cien-27585 209

cien-27585

Użytkownik
nie ma jakiegoś zdecydowanego faworyta jak w poprzednich latach, nie ma też możliwości głosowania na mojego ulubieńca(Elli Typer:razz ???? głos leci do adqs , rzadko gram czyjeś typy ale jak &quot;pożyczam&quot; od niego wiem, że pradopodobieństwo, że typ siądzie jest więcej niż spore????

miki9971 1,9K

miki9971

Użytkownik
Zagłosowałem na Nolito. Podoba mi się jego wkład w swój temat, jak i jego typy. Spokojnie ale do celu ;)
Wiadomo, że typerów jest znacznie więcej, na których mógłbym oddać głos, ale uważam, że Nolito zasłużył.

Otrzymane punkty reputacji: +4
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
:oops: fenks
Mnie dziwi że jeszcze nikt nie oddał głosu na Optymistę, bo co, bo nie gra za setki czy tysiące :?: No ale tak niektórzy postrzegają. Nie liczy się skuteczność, nie liczy się wiedza, tylko że jeden ma 2 tyś zysku a drugi 5 jednostek, ale yield którym legitymuje się Optymista jest najlepszy spośród wszystkich kandydatów, a to powinno być najważniejszym kryterium przy wybieraniu typera roku a nie kto ładniej pisze, to nie kącik poetycki, to nie konkurs w którym wybiera się osobę którą bardziej lubię :!: Wystarczy spojrzeć w jego temat, w tym roku zdecydowanie najlepszy, może niezbyt często podaje typy ale widocznie taką ma taktykę.
Zagłosowałbym również na Filipa którego lubię i cenię ale niestety wybrał złą drogę.
3 mój kandydat to łan hendryt persent, również spełnia najistotniejszy warunek czyli dodatni, wysoki yield.
Ale ostatecznie głos na Optymistę ????

grubas 397

grubas

Użytkownik
Mnie dziwi że jeszcze nikt nie oddał głosu na Optymistę
W pełni się zgadzam z tym co napisałeś w swoim poście. Optymista niestety raczej nie ma szans na wygraną, bo typuje rzadko i jest na pewno mniej popularny od większości rywali. Ja zagłosowałem na niego, bo jest wyznawcą zasady: &quot;nie ilość, a jakość&quot;. Cały czas trzyma wysoki poziom, jeśli podaje typy to są one dogłębnie przemyślane. Jego temat jest jednym z nielicznych, które przeglądam.

unique- 32

unique-

Użytkownik
Filip. Za całokształt. Na forum od x lat, a to CHYBA jedyny typer, który jest na plus (nie liczę Marnika) w całej swojej karierze.

krzysztofix 1,2K

krzysztofix

Użytkownik
No i opłacało się zainterweniować &#39;u góry&#39; jest i Maciek na liście i na niego głos. BEZSPRZECZNIE najlepszy typer 2011 roku.

????

Otrzymane punkty reputacji: +13
savi 52

savi

Użytkownik
Zdecydowanie Filip za wielką skuteczność i świetne typy na siatkówkę, a przede wszystkim za postawę - żadnego ukrywania i maskowania prawdziwego zysku/straty (tak jak to niektórzy robią), przeplatanki realnej i nierealnej gry, tylko pełne i sprawiedliwe statystyki po każdym miesiącu w których liczy każdy post, który napisał w temacie. Wg mnie głosując należy przede wszystkim patrzeć na drugi warunek który napisałem, a dopiero w następnej kolejności na pierwszy ;)

macieqleo 5,3K

macieqleo

Użytkownik
Tak pisałem rok temu:

Typerzy, którzy podawali przez większą część roku swoje typy w temacie i są godni wyróżnienia to moim zdaniem:
Fabik10, fox71, JuanRoman08, lukascash, Marnik, Odisio, TBM, tofinek, wilQ, kudłaty089, adqs, Roxanne

reszta biorących udział w ankiecie to generalnie eksperci w konkretnych dziedzinach sportu, z małą wiedzą o rzemiośle jakim jest bukmacheraka, którzy w VIP-ach być nie powinni. Mój głos pójdzie na kogoś z trójki: Fabik, lukascash, Marnik
W normalnych okolicznościach w tym roku głosowałbym na siebie, ale przestałem podawać typy w połowie roku (ciekawostka: jedna z najważniejszych osób na forum na PW zasugerowała że z powodu przegrania 3 czy 4 kuponów za 20 zł.)

Może najpierw napiszę czym się kierowałem przy wyborze. Dla mnie rasowy typer powinien podawać przynajmniej te kilkanaście typów w miesiącu, Do tego regularnie, w tym konkursie akurat przez rok w swoim temacie. Ponieważ nie uważam za możliwe by ogarniać na najwyższym poziomie wiele dyscyplin to powinien mieć sprecyzowaną działkę. No i oczywiście to co go wyróżnia z grona innych czyli zysk.

Wobec tego wyróżnić moim zdaniem należy typerów: addicted, filip_r2, lukascash, Hellraiser, Odisio, klawisz902

Podobnie jak rok temu zagłosuję na lukascash&#39;a

josek90 243

josek90

Użytkownik
Witam, nie udzielam się zbyt często na forum, ale śledzę wiele wątków i dziwi mnie brak w tym gronie Redwitza. Czy to jest związane z tym że nie prowadzi swojego wątku? Moim zdaniem jest typerem kompletnym. Każdy swój bet opiera na dokładnej analizie, a skuteczność ma po prostu masakryczna. Gra tylko to w czym jest naprawdę dobry, czyli siatkówkę. Nie boi się stawiać na underdogi i wychodzi na tym świetnie. Mój głos wędruje na niego mimo braku go na liście. Pozdrawiam.

snoopdogg 369

snoopdogg

Forum VIP
Szkoda, że nie ma mnie w ankiecie. Trochę reputacji zebrałem za dobrze prowadzony temat przez pół roku. Trudno się mówi....Głoś wędruje dla Kudłatego089

filip_r2 769

filip_r2

Użytkownik
Swój głos oddałem na Optymiste za profesjonalne podejście do tematu, systematyczność, konsekwencje.
Na wyróżnienie na pewno zasługuje też Hell, Dawid400, MacieqLeo oraz Fox.

J 7K

juanroman08

Forum VIP
Głos wędruje na konto Hell&#39;a, zysk jest i to praktycznie cały czas, ciekawe, rzeczowe analizy które się dobrze czyta i przede wszystkim masa dobrych typów.
Poza tym na duże słowa uznania zasługuje Fanatyk (jego reputacja rośnie z minuty na minutę :grin ???? , Filip (obok Sałaty był najbogatszy w vip) i świeża krew Lutek89 (bardzo ciekawe spojrzenie na NHL, a co za tym idzie piękny zysk).

Otrzymane punkty reputacji: +8
Do góry Bottom