fenksna dawid.400
W pełni się zgadzam z tym co napisałeś w swoim poście. Optymista niestety raczej nie ma szans na wygraną, bo typuje rzadko i jest na pewno mniej popularny od większości rywali. Ja zagłosowałem na niego, bo jest wyznawcą zasady: "nie ilość, a jakość". Cały czas trzyma wysoki poziom, jeśli podaje typy to są one dogłębnie przemyślane. Jego temat jest jednym z nielicznych, które przeglądam.Mnie dziwi że jeszcze nikt nie oddał głosu na Optymistę
W normalnych okolicznościach w tym roku głosowałbym na siebie, ale przestałem podawać typy w połowie roku (ciekawostka: jedna z najważniejszych osób na forum na PW zasugerowała że z powodu przegrania 3 czy 4 kuponów za 20 zł.)Typerzy, którzy podawali przez większą część roku swoje typy w temacie i są godni wyróżnienia to moim zdaniem:
Fabik10, fox71, JuanRoman08, lukascash, Marnik, Odisio, TBM, tofinek, wilQ, kudłaty089, adqs, Roxanne
reszta biorących udział w ankiecie to generalnie eksperci w konkretnych dziedzinach sportu, z małą wiedzą o rzemiośle jakim jest bukmacheraka, którzy w VIP-ach być nie powinni. Mój głos pójdzie na kogoś z trójki: Fabik, lukascash, Marnik
Muszę się upewnić - Hell to Hellraiser?Głos wędruje na konto Hell'a, zysk jest i to praktycznie cały czas, ciekawe, rzeczowe analizy które się dobrze czyta
Zgadza sięMuszę się upewnić - Hell to Hellraiser?