a mógłbyś uzasadnić swój wybór? bo wg Ciebie najlepszym typerem jest user, który ma w rocznym rozliczeniu ujemny bilans. Nie najlepiej chyba by to świadczyło o FB.Hell tutaj pozostaje bezkonkurencyjny
a mógłbyś uzasadnić swój wybór? bo wg Ciebie najlepszym typerem jest user, który ma w rocznym rozliczeniu ujemny bilans. Nie najlepiej chyba by to świadczyło o FB.Hell tutaj pozostaje bezkonkurencyjny
ludzie mają różne wyobrażenia na temat tego co czyni typera "dobrym". Ktoś już tu wcześniej pisał, że fajnie się czyta analizy Hellraisera...a mógłbyś uzasadnić swój wybór? bo wg Ciebie najlepszym typerem jest user, który ma w rocznym rozliczeniu ujemny bilans. Nie najlepiej chyba by to świadczyło o FB.
no więc właśnie tu jest sedno sprawy, dla mnie Hellraiser to TYPER bardzo ... przeciętny. Jeśli byłby konkurs na ludzi z największą wiedzą o danej dyscyplinie to w tenisie byłby on pewnie w forumowym TOP3, bo wie o nim bardzo bardzo dużo. Natomiast dobrego typera powinno cechować przede wszystkim to jak tę wiedzę wykorzystuje i przekłada na wyniki u bukmachera (poprzez odpowiednią selekcję zdarzeń, poprzez odpowiednie stawkowanie czy poprzez wypracowanie sobie jakiegoś indywidualnego sytemu który pozwala osiągać profity). Tutaj Hellraiser, który ma ogromny potencjał i podstawy do zarabianiu na tenisie po prostu jako typer wypada bardzo blado, nie potrafił nawet osiągnąć dodatniego bilansu, co wg mnie na starcie powinno go dyskwalifikować w takim konkursie, bo to trochę kiepska reklama FB.ludzie mają różne wyobrażenia na temat tego co czyni typera "dobrym". Ktoś już tu wcześniej pisał, że fajnie się czyta analizy Hellraisera...
Było to już chyba kiedyś poruszane. To jest konkurs popularności. Gdy by chciano wybrać najlepszego typera to porównano by yield. Nie wiem czy jest kolejny raz sens wracać do dyskusji która żadnych skutków nie przyniesie ;-)no więc właśnie tu jest sedno sprawy, dla mnie Hellraiser to TYPER bardzo ... przeciętny. Jeśli byłby konkurs na ludzi z największą wiedzą o danej dyscyplinie to w tenisie byłby on pewnie w forumowym TOP3, bo wie o nim bardzo bardzo dużo. Natomiast dobrego typera powinno cechować przede wszystkim to jak tę wiedzę wykorzystuje i przekłada na wyniki u bukmachera (poprzez odpowiednią selekcję zdarzeń, poprzez odpowiednie stawkowanie czy poprzez wypracowanie sobie jakiegoś indywidualnego sytemu który pozwala osiągać profity). Tutaj Hellraiser, który ma ogromny potencjał i podstawy do zarabianiu na tenisie po prostu jako typer wypada bardzo blado, nie potrafił nawet osiągnąć dodatniego bilansu, co wg mnie na starcie powinno go dyskwalifikować w takim konkursie, bo to trochę kiepska reklama FB.
zgadzam się z tym faktem w zupełnosci ???? swietnie "przeanalizowany"no więc właśnie tu jest sedno sprawy, dla mnie Hellraiser to TYPER bardzo ... przeciętny. Jeśli byłby konkurs na ludzi z największą wiedzą o danej dyscyplinie to w tenisie byłby on pewnie w forumowym TOP3, bo wie o nim bardzo bardzo dużo. Natomiast dobrego typera powinno cechować przede wszystkim to jak tę wiedzę wykorzystuje i przekłada na wyniki u bukmachera (poprzez odpowiednią selekcję zdarzeń, poprzez odpowiednie stawkowanie czy poprzez wypracowanie sobie jakiegoś indywidualnego sytemu który pozwala osiągać profity). Tutaj Hellraiser, który ma ogromny potencjał i podstawy do zarabianiu na tenisie po prostu jako typer wypada bardzo blado, nie potrafił nawet osiągnąć dodatniego bilansu, co wg mnie na starcie powinno go dyskwalifikować w takim konkursie, bo to trochę kiepska reklama FB.
wg Ciebie najlepszym typerem jest user, który ma w rocznym rozliczeniu ujemny bilans
dla mnie Hellraiser to TYPER bardzo ... przeciętny
Lukbor... bardzo cenię w Tobię konstruktywną wypowiedź... ale dalej obrażasz (nawet podświadomie) ludzi, których wybrali Modzi, Admini itp do typera roku. A Ty robisz im antyreklamę... chyba wystarczy? Poobrażałeś Hellraisera tak jak i mnie, jak i innych użytkowników... chyba wystarczy już dyskusji w imię zasady "byle miec odmienne zdanie" ?Tutaj Hellraiser, który ma ogromny potencjał i podstawy do zarabianiu na tenisie po prostu jako typer wypada bardzo blado, nie potrafił nawet osiągnąć dodatniego bilansu