No właśnie czytając ten post myślałem że to jest właśnie "radosna twórczość" ale na końcu nie ujrzałem ani śmiechu ani nic więc się przeraziłem :] Ale na szczęście teraz to napisałeś A z drugiej strony chciałbym mieć takie serio pewne info o fix'ach :] Tylko skąd je brać ? Domyślam się że na naszym forum jest dosłownie kilka osób którzy mają takie informacje ale nie dziwię się im że ich nie podają :]Przecież mój wcześniejszy post to radosna moja twórczość..
Lalo, gdzie zostawiłeś poczucie humoru skoro od razu mówisz, że jestem "jebi**ty" ? Tylko jak zobaczysz uśmieszek z oczkiem to zrozumiesz, że ktoś żartuje? (SIC!&NC)
W jaki sposob?i nadal sie nie dowiedzialem sie w jaki spsoob dostaje sie do takiej grupy ludzi
i tyle w temacie, wszystko prawdajest cos takiego...te ustawki do których wy macie dostęp(nie wszyscy ale niektórzy tak) są to tzw typy dla zjadaczy chleba które przewaznie są fixami ale czasami bywają totalne niewypały (jak idzie masówka i kursy leca to mecz może byc przekręcany w drugą strone).Sa też tzw handle punktami które można zaobserwowac w nizszej hiszpanskiej w tureckiej itp.Na te mecze warto zwracać uwage .Prawdziwe fixy idą na wysokie kursy ht\ft tak jak dzisiaj vasas z węgier.W 45 karny dla gosci a w drugiej na 2-1 dla gospodarzy co pewnie dało kurs @ 15 około więc zysk jest bardzo fajny.Pare osób z tego forum ma dostępy do czegoś takiego ale jak powiedział mi jeden user z tego forum ...
''Jeśli myślisz, że zaryzykuję kilka tysięcy zysku miesięcznie dla kolesia z Internetu, którego nawet na oczy nie widziałem, to chyba masz mnie za idiotę.''
to chyba mówi samo za siebie ....
Aha i radze uwazać na fixy z krajów latynoskich ,nie ma z tamtąd dokładnego infa i nikt nie jest w stanie potwierdzić a daje mocne stawki.
Dlaczego niedostępne?Jeśli znasz jakieś adresy zamknietych for na których ludzie mają takie info to możesz si tam dostać tylko musisz si wykazać pracowitością ,konkretną analizą i dobrą skutecznością to Cię docenią i być może włączą Cie do tej grupy.Myślisz że ci którzy mają takie info kiedyś nie byli zwykłymi typerami i tez o tym myśleli.Jesli postawisz sobie konkretny cel i bedziesz robił wszystko żeby go osiągnąć to to osiągniesz.Jak jestes zainteresowany to podam ci na pw nazwę takiego forum zamknietego z którego mozesz miec sporo przydatnych informacji w zamknietych działach tylko musisz sie wykazać.i tyle w temacie, wszystko prawda
poza tym troche smieszni sa ludzie oferujacy ustawki po kilkadziesiat zlotych, jakbym mial info o prawdziwej ustawce, to nikomu bym nie dal, bo po co? z checi zysku? jak typ jest pewny to gram kase i mam czysty zysk, nie musze nic handlowac
szkoda ze zwykli gracze nie moga miec dostepu do takich spraw, wkurza ze ktos sie meczy, szuka info, bada ststy, traci czas i wszystko byloby ok, ale jakas menda wziela kase w lapsko i sprzedala mecz, bogaci sa nieliczni, reszta must pay :/