>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Najlepszy typer jakiego znacie?

Status
Zamknięty.
S 11

support75

Użytkownik
no to skoro jestescie tak zorientowani (bo ja nie) kto do takiej zamknietej grupy, forum się dostaje ? osoba co gra gruba kase, czy osoba ktora ma znajomosci wsrod pilkarzy, dzialaczy ?

S 0

starosta

Użytkownik
jeśli mam dostęp do informacji fix&#39;ie z pierwszej ręki, to nie potrzebne mi są ani fora, ani zamknięte grupy - bo mam już wszystko co mi potrzeba, a ze spotkania na spotkanie inwestuję i odkladam coraz większą gotówkę, problemem za to są dla mnie uciążliwości ze strony bukmacherów internetowych u których już dawno grać nie mogę, oraz zakaz grania w sts&#39;ach gdzie znają mnie z widzenia.. Mecze w sts stawiają wtedy moi znajomi a ja oddaję im za to 2-5%.. w końcu odwiedzam odległe dzielnice, żeby puścić kupon.. Do grup zakmkniętych należą za to moi znajomi co za mnie stawiają czyli informacji nie mają już z pierwszej ręki,znajomi moich znajomych i ciąg się robi coraz dłuższy.. coraz więcej ludzi wie kim jestem, co postawić.. kursy spadają częsciej niż zwykle.. nie ufam nikomu, nie mam znajomych, stawiam w przebraniu.. ale mam wille nad morzem śródziemnym i fabryke czekolady w czechach, dwie siłownie, agencje towarzyską, agencje windykacyjną i cztery kluby muzyczne w Warszawie.. Oprócz tego zaglądam na fora na których dyskutuje się o fixach i czasami lubię się pośmiać z płatnych stron.. jak kiedyś już nie będę miał informacji z pierwszej ręki to faktycznie jest to żyła złota.. ????
Póki co jednak comiesieczne kursy powyżej 8.00 utrzymują stały dochód do mojego konta.. ????
ufff..
???? c&#39;ya

S 11

support75

Użytkownik
starosta, ile w tym prawdy nie mam pojęcia. Ale dziękuje za odpowiedz. Jeśli ktoś ma coś dodania i niekoniecznie chce odpowiadac w temacie to zapraszam na PW. Chętnie wysłucham.

lalo 36

lalo

Forum VIP
Kurde albo mnie już te słońce tak chwyciło i poszło to na głowę albo Ty jesteś jakiś jebi**ty :] Zaraz puszczania , fabryka czekolady, ustawki ? Myślałem że na końcu ujrzę że się z tego wyśmiewasz albo coś ale Ty to chyba pisałeś na poważnie :O Nie mam słów !!!

S 0

starosta

Użytkownik
Przecież mój wcześniejszy post to radosna moja twórczość.. ;)
Lalo, gdzie zostawiłeś poczucie humoru skoro od razu mówisz, że jestem &quot;jebi**ty&quot; ? Tylko jak zobaczysz uśmieszek z oczkiem to zrozumiesz, że ktoś żartuje? (SIC!&amp;NC)
support75 - prawdy w tym tyle, że tam nie ma ani słowa o mnie ???? ale nie obraziłbym sie za domek nad morzem..

lalo 36

lalo

Forum VIP
Przecież mój wcześniejszy post to radosna moja twórczość.. ;)
Lalo, gdzie zostawiłeś poczucie humoru skoro od razu mówisz, że jestem &quot;jebi**ty&quot; ? Tylko jak zobaczysz uśmieszek z oczkiem to zrozumiesz, że ktoś żartuje? (SIC!&amp;NC)
No właśnie czytając ten post myślałem że to jest właśnie &quot;radosna twórczość&quot; ale na końcu nie ujrzałem ani śmiechu ani nic więc się przeraziłem :] Ale na szczęście teraz to napisałeś :p A z drugiej strony chciałbym mieć takie serio pewne info o fix&#39;ach :] Tylko skąd je brać ? Domyślam się że na naszym forum jest dosłownie kilka osób którzy mają takie informacje ale nie dziwię się im że ich nie podają :]

lalo 36

lalo

Forum VIP
Nie ma na to reguły :] Musisz być zaufaną osobą :] czyli jednym słowem musisz mieć znajomości a o takie ciężko przez internet ;)

duda 380

duda

Użytkownik
Wystarczy mieć dobre plecy, kogoś kto Cię wprowadzi w ten świat. Albo znać działaczy klubów lub klubu który się ustawia. Zwykłemu typerowi nikt nigdy yej informacji nie zdradzi niestety...

T 9

tosterkm

Użytkownik
jest cos takiego...te ustawki do których wy macie dostęp(nie wszyscy ale niektórzy tak) są to tzw typy dla zjadaczy chleba które przewaznie są fixami ale czasami bywają totalne niewypały (jak idzie masówka i kursy leca to mecz może byc przekręcany w drugą strone).Sa też tzw handle punktami które można zaobserwowac w nizszej hiszpanskiej w tureckiej itp.Na te mecze warto zwracać uwage .Prawdziwe fixy idą na wysokie kursy ht\ft tak jak dzisiaj vasas z węgier.W 45 karny dla gosci a w drugiej na 2-1 dla gospodarzy co pewnie dało kurs @ 15 około więc zysk jest bardzo fajny.Pare osób z tego forum ma dostępy do czegoś takiego ale jak powiedział mi jeden user z tego forum ...
&#39;&#39;Jeśli myślisz, że zaryzykuję kilka tysięcy zysku miesięcznie dla kolesia z Internetu, którego nawet na oczy nie widziałem, to chyba masz mnie za idiotę.&#39;&#39;
to chyba mówi samo za siebie ....
Aha i radze uwazać na fixy z krajów latynoskich ,nie ma z tamtąd dokładnego infa i nikt nie jest w stanie potwierdzić a daje mocne stawki.
i tyle w temacie, wszystko prawda
poza tym troche smieszni sa ludzie oferujacy ustawki po kilkadziesiat zlotych, jakbym mial info o prawdziwej ustawce, to nikomu bym nie dal, bo po co? z checi zysku? jak typ jest pewny to gram kase i mam czysty zysk, nie musze nic handlowac
szkoda ze zwykli gracze nie moga miec dostepu do takich spraw, wkurza ze ktos sie meczy, szuka info, bada ststy, traci czas i wszystko byloby ok, ale jakas menda wziela kase w lapsko i sprzedala mecz, bogaci sa nieliczni, reszta must pay :/

S 0

sebastian28

Użytkownik
i tyle w temacie, wszystko prawda
poza tym troche smieszni sa ludzie oferujacy ustawki po kilkadziesiat zlotych, jakbym mial info o prawdziwej ustawce, to nikomu bym nie dal, bo po co? z checi zysku? jak typ jest pewny to gram kase i mam czysty zysk, nie musze nic handlowac
szkoda ze zwykli gracze nie moga miec dostepu do takich spraw, wkurza ze ktos sie meczy, szuka info, bada ststy, traci czas i wszystko byloby ok, ale jakas menda wziela kase w lapsko i sprzedala mecz, bogaci sa nieliczni, reszta must pay :/
Dlaczego niedostępne?Jeśli znasz jakieś adresy zamknietych for na których ludzie mają takie info to możesz si tam dostać tylko musisz si wykazać pracowitością ,konkretną analizą i dobrą skutecznością to Cię docenią i być może włączą Cie do tej grupy.Myślisz że ci którzy mają takie info kiedyś nie byli zwykłymi typerami i tez o tym myśleli.Jesli postawisz sobie konkretny cel i bedziesz robił wszystko żeby go osiągnąć to to osiągniesz.Jak jestes zainteresowany to podam ci na pw nazwę takiego forum zamknietego z którego mozesz miec sporo przydatnych informacji w zamknietych działach tylko musisz sie wykazać.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom