>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Najlepszy typer forum roku 2008

Status
Zamknięty.
vader 2,8K

vader

Forum VIP
Xavy , m_glod
i inni
na liście są wybrane osoby z rangą &quot;Typer&quot;. Moderatorzy nawet jeśli mają rangę Typer ( jest ich chyba 4) nie są brani pod uwagę w tej kategorii. Możecie na te osoby głosować jako na moderatorów.

lalo 36

lalo

Forum VIP
Mój głos poszedł na : almighty, na pewno bardzo dobry typer, zna się na Amerykańskich Sportach bardzo dobrze , ostatnie dwa miesiące chyba nie najlepsze w jego wykonaniu w porównaniu do tego co pokazywał chociażby na początku roku ale i tak jest świetny, ostatnio przeniósł swój temat do działu z kuponami przez co na pewno stracił kilka głosów bo niektórzy myślą że dobre typy są tylko w dziale : VIP-y :] ale ja się tym nie będę przejmował ???? Filip - także chodził mi po głowie ????
pozdROWienia ????

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Tutaj są tylko dwie osoby, warte mojego głosu, mianowicie KOHORTA i almighty..

Prawie cała reszta to zbieranina ludzi, którzy są na tej liście tylko dlatego, że posiadają rangę VIP.

Są tu osoby których tematów z typami nigdy nie widziałem (Jaca, TommyTSW), osoby które prezentują poziom typowania katastrofalny (jajo), osoby które nie udzielają się na forum od kilku miesięcy (kwiat) albo zwyczajne, naburmuszone chamy (cala)..

Swój głos oddaje na KOHO ale cenię jego typy tak samo jak almighty&#39;ego.

Pominę już fakt, że jest wielu typerów, którzy powinni tutaj się znaleźć ale nie ma ich ponieważ nie są VIPAMI.
I nie mówię tu o sobie drodzy moderatorze.. :]
POZDRAWIAM!

tomazo 0

tomazo

Użytkownik
Bez zastanowienia Filip. Niesamowita skuteczność siatki i genialne, może czasami aż za długie analizy. Pełne umotywowanie każdego typu. Odkąd jestem na forum zawsze od niego xeruje jakiś typek ????

P 0

pavlinho

Gość
Nie ma tutaj mojego faworyta - Alexa. A jak nie ma Alexa to głos idzie na Calę. Podobają mi się jego typy, ryzykanckie mecze z dużymi kursami, żeby tak grać trzeba mieć &quot;jaja&quot; i ja tego się od niego uczę.

snajper 322

snajper

Forum VIP
Moj glos poszedl oczywiscie na Filipa. Wedlug mnie osoba ktora jak malo kto, razem z Robsona zasluguja na swoj temat w Vipach. Czesto lubie zagrac typy filipa, oczywiscie byly wpadki ale one zdarzaja sie nawet najlepszym. Ostatnie tygodnie ma fantastyczne, ale pozostale miesiace rowniez byly bardzo dobre. Wiec oczywiscie glos na Filipa ????

belfast-boy 415

belfast-boy

Forum VIP
Oczywiście Filip_r2. Ponieważ, za przeproszeniem, odwala w swoim temacie kawał dobrej roboty. Mam na myśli wszystkie te analizy, którym z pewnością trzeba poświęcić sporo czasu. No i oczywiście dobrą skuteczność.

filip_r2 769

filip_r2

Użytkownik
Z opcji do wyboru jakie są. Głos idzie na niveta dobrze prowadzony temat bardzo dobre zyski pomysłowy sposób na grę i konsekwencja w niej.

qozi 4,8K

qozi

Forum VIP
Jak dla mnie numer jeden to Filip, zawsze korzystam z jego typów, bardzo się opłaca.
Brakuje w ankiecie Robsona, zajrzałem w jego temat jakieś dwa miesiące i teraz wchodzę codziennie bo gra całkiem skutecznie.
Analizy- Robson najelpsze,takiego profesjonalizmu na tym forum nie widziałem.

2211kiler 2

2211kiler

Użytkownik
Zdecdyowanie Filip tu rządzi, już długo jestem na tym forum i mogę powiedzieć że typy Filipa są dobre i przemyślane, często wchodzą, wiadomo że każdemu zdażają się wpadki ale w ogólnym rozliczeniu nie ma na niego mocnego tu ????

M 0

mlody_gda

Użytkownik
a ja oddalem głos na Makavelliego. Po przeczytaniu jego analiz na początku myślałem ze jest dziennikarzem sportowym bądź kims kto zawodowo zajmuję się przedmeczowymi analizami - zawsze konkretne i dokładne a do tego przemyślane typy.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom