>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Najlepszy typer forum roku 2008

Status
Zamknięty.
analpr0be 0

analpr0be

Użytkownik
Zagłosowałem na Filipa za regularność, dobrą skuteczność z siatkówki i poświęcenie w pisaniu analiz, ale są jeszcze inni Typerzy którzy zwrócili moją uwagę w 2008 roku.
✅ dla niveta za dobrze przemyślaną progresję ze stałym zyskiem NHL, której niestety (dla mnie) zaprzestał
✅ dla almighty&#39;ego za mądrą i przemyślaną strategię pomnażania kapitału singlami oraz skuteczność z ubiegłego sezonu, życzę takiej samej w obecnym
✅ dla Sparty za dobre typy które często pożyczałem od Niego
✅ dla Silva20, wprawdzie podawał typy dość krótko, 3-4 miesiące ale był to jeden z najlepszych tematów i chętnie do niego zaglądałem

lukanio87 23

lukanio87

Użytkownik
Ja swoj glos oddalem na filip_r2, na siatkowce specjalnie sie nie znam, ale swoimi analizami i typkami potrafi pprzekonac nie jednego user&#39;a.

vice-versa 22

vice-versa

Użytkownik
Witam,
chciałbym podziękować za oddane głosy. Mimo, iż końcówka roku nie była taka, jakiej się spodziewałem, uplasowałem się na 2. miejscu tuż za filipem (ikoną typerską tego forum jak pisał Jarek89). Jeszcze raz dzięki.
pzdr.

filip_r2 769

filip_r2

Użytkownik
Dziękuje wszystkim za głosy, za wyróżnienie bo zawsze jest mobilizujące i miłe uczucie kiedy wygrywa się w takim szczególnym konkursie. Gratuluję pozostałym i mam nadzieje ze w tym roku będzie jeszcze więcej dobrych typerów dobrych typów itd. Pozdrawiam

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Administracja gratuluje wszystkim wyników oraz dziękuję za wzięcie udziału w głosowaniu 239 użytkowników.
Proszę pierwszą trójkę o podanie na PW danych do przekazania nagrody. Preferuję moneybookers.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom