No to jak sobie życzysz ???? Wklejam kilka fotek Rybnickiego stadionu , jak na razie czwarto ligowego pod względem piłki nożnej i pierwszo ligowego dla żużla ... ;|Panowie proponuję wklejać zdjęcia. Wiele drużyn z mniejszych miast ma bardzo ładne stadiony mimo że grają np. w 3 lidze.
Mamy w Polsce też sporo na prawdę solidnych stadionów żużlowych, lekkoatletycznych i niestety nie każdy jest w stanie zobaczyć na żywo taki obiekt więc wklejamy zdjęcia .
Mam nadzieję, że temat się zacznie rozwijać :]
Na stadionie ma sie dobrze oglądac mecze a z obecnych nowych trybun E i D widoczność jest zajebista wiec nie wiem co ty za głupoty opowiadasz......pozatym żyjemy w Polsce a nie w Hiszpani więc na to także zwróć uwage bo userzy którzy kibicują mniejszym klubą mają tylko polewe z ciebie i twojego postaJeśli chodzi o stadion Wisły, projekt końcowy taki jaki ma być to straszne dziadostwo...jak zwykle wybrali biuro architektoniczne po układach.
Stadion będzie brzydki i wstyd mi że moja ukochana druzyna ma grac na takim dziadostwie. Toż to kupy dupy sie nie trzyma. Stadion kanciasty, a w rogu do ncizego nie pasujący budynek konferencyjny okrąglak. Wstyd!!!
I jeszcze jedno...to się w głowie nie mieści żeby nie mogli znaleźć porządnej firmy która położy porzadną murawę. Co roku ten sam problem zniszczonej murawy, a na tą chwilę na Wisle jest jedna z najgorszych nawierzchnii w całej lidze.
Druzynie z takimi aspiracjami to poprostu nie przystoi.
to jest Twoim zdaniem śmieszne ? Temat jest o najładniejszych stadionach w Polsce, a Ty tu takie gówno wklejasz. Nie wiem czy wiesz, ale nie kazdy mieszka w kilkuset tysięcznym mieście na x-tys. widzów (np.ja) ....Stadion narodowy w zacipkach śląskich... :jezora: :spokodfhgfh: