Szkoda, ze głos jest tylko jeden dlatego będę inny niż wszyscy i zagłosuję na
Konrada. Kto jak kto, ale on ma ogromną wiedzę na temat piłki angielskiej. Świetne zapowiedzi, które bardzo przyjemnie się czyta, analizy na wysokim poziomie.
Prowadził też
konkurs, a jak cieżko jest to wszystko ogarnąć wiem sam najlepiej. Dlatego Konrad - propsy dla Ciebie i mój głos również.
Na szczególne uznanie zasługuję również
Ramzesa. Nie tylko za "Szlachetną Paczkę" ,która z miejsca powinna dać mu tytuł " Moderatora Roku" , ale również za świetne prowadzenie działu o hiszpańskiej piłce, oraz duży wkład merytoryczny w ten o polskiej piłce. Poza tym przez długi czas ogarniał tabelę Typów Dnia co jest mega niewdzięczną fuchą. Ramzesa - głosów pewnie będziesz miał wiele i mam nadzieję, że się nie obrazisz, że głos na Konrada. Ty i tak wygrasz a może jemu uda się uplasować za Tobą
robsonUnited - może i mało widoczny, ale wykonujący ogromną pracę na forum. To właśnie dzięki niemu i
Grzesiowi SPAM bardzo szybko zostaje usunięty. To samo ma się do postów, które jedynie "zaśmiecają forum". Poza tym robson ma dużą wiedzę na temat piłki angielskiej a Grzesio na tematy futbolu amerykańskiego, który w Polsce jest niestety mało popularny.
Psotnick - SZACUNEK ! To właśnie ten moderator do spółki z Assitalią tak bardzo wypromował dział
snooker, który jak dla mnie jest działem roku. Ogromna wiedza nie tylko z tej dyscypliny + bardzo dobra robota w
Typach Dnia.
Adqs - już kiedyś ktoś napisał co świetnie oddaje Twoją osobę, i wkład dla forum " Dział piłki ręcznej, to coś więcej niż tylko dział" Nic dodać nic ująć.
MadzikAndźelo - nasza maskotka forum
Największe propsy za pomoc Ramzesie w ogarnięciu Szlachetnej Paczki. Wybrneliście panowie z tej misji REWELACYJNIE!
dawid.400 - rowerem przemierzył już chyba cały świat, a wiedzę na sporty zimowe utrzymuje nadal na wysokim poziomie. ????
JR08,Redwitz,Benek,Quozi, Tedziu, mariok - Panowie - GOOD JOB! Swoje działy na bardzo dobrym poziomie i oby tak było w kolejnym roku.
Vader, MarcinOdra, Lucas, K@mil - Może i nie jesteście moderatorami, ale o administracji też trzeba wspomnieć. Bez was to forum by nie istniało. Niezliczona ilość konkursów, które załatwia nam Marcin niech świadczy o tym, jak bardzo administracja dba o swoich użytkowników.
Tak na zakończenie! Dzięki wszystkim za wkład w życie forum. Najlepszym wynagrodzeniem może być dla nas.... przeciążony serwer, który świadczy tylko o tym, jak wiele użytkowników pcha się do nas drzwiami i oknami hehe
Ale to dobrze! Forum beż wątpienia najlepsze w Polsce dlatego też w Nowym Roku życzę nie tylko sobie i pozostałym moderatorom, ale i wszystkim użytkownikom wskoczenia na jeszcze wyższy poziom, który i tak stoi już wysoko. ????