Ja swój głos oddaję na
Adqs - wielka wiedza nt piłki ręcznej, nieraz korzystałem z jego typów i zawsze były dobre ???? Fajnie prowadzi ten dział a wszelkie niejasności czy pytania wyjaśnia czy to w temacie czy to na PW ???? A do tego duże poczucie humoru, dystans oraz luz czego często brakuje innym!!!
Wyróżnienia dla
Ramzesa - szczególnie za Szlachetną Paczkę ale również za całokształt. Niestety głos tylko 1 dlatego wybrałem tego, który przybliża dziedzinę w której nie obracam się na codzień.
Drugie dla
Christophera48 - przejrzystość oraz świetne prowadzenie działu; wszelkie turnieje, drabinki odpowiednio szybko się pokazują. Ogromne
dla Was ale głos niestety tylko 1 :c
No i trochę zganię moderów z NBA za sposób i restrykcyjny sposób prowadzenia tego działu - pojawiające się tam wpisy o błędnych analizach i/lub nieznajomości tej ligi są usuwane z powodu braku analizy do jakiegoś spotkania, kiedy takowa błędna analiza -pisana typowo do "typów dnia" - pozostaje na miejscu. Z tego też powodu zaprzestałem się tam udzielać, bo nie widziałem właściwie sensu tracenia czasu na merytoryczną wypowiedź, która lądowała poniżej lania wody
Dla Was mały prztyczek w nos i
ale mam nadzieję, że się to zmieni. Właściwie widać już drobną poprawę ale mam nadzieję, że będzie jeszcze lepiej - żeby był to dział słynący z rzeczowych analiz w którym będzie można prowadzić fajną dyskusję ???? To takie też noworoczne życzenia względem Was (sobie muszę życzyć żeby grypa odpuściła :razz ????