>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Najlepszy Moderator roku 2010

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Zdaje się, że masz problemy z argumentacją/logiką.
Zupełnie nie mam problemów z argumentacją. Problem leży gdzie indziej. Gdybym wyraził swoją argumentację to albo wywołałbym forumową wojnę, albo mój post został skasowany, albo zostałyby mi zabrane inne przywileje. Wiesz o czym mówię? ;)

No i to, że tak by się stało to jest własnie fakt.

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Jednak nadal nie rozumiesz o czym piszę. Ale różnie to bywa z możliwościami percepcyjnymi innych osób.
Osobiście dla mnie jest żenujące pisanie, że z top3 modów tylko jedna osoba zasłużyła na to. Przypadku nie ma. Każda z tych trzech osób wykazywała się aktywnością przez cały rok. Zaś deprecjonowanie ich osiągnięć przez niezadowolonego z niedocenienia moda to nic innego jak żałosność w czystej postaci.
To nie jest fakt. Tylko moja opinia. Właśnie na tym to polega ;)
Bez odbioru.

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Jednak nadal nie rozumiesz o czym piszę. Ale różnie to bywa z możliwościami percepcyjnymi innych osób.
Osobiście dla mnie jest żenujące pisanie, że z top3 modów tylko jedna osoba zasłużyła na to. Przypadku nie ma. Każda z tych trzech osób wykazywała się aktywnością przez cały rok. Zaś deprecjonowanie ich osiągnięć przez niezadowolonego z niedocenienia moda to nic innego jak żałosność w czystej postaci.
To nie jest fakt. Tylko moja opinia. Właśnie na tym to polega ;)
Bez odbioru.
Przyjmuję Twoją opinię, lecz się z nią nie zgadzam. Tak samo żałosne było niedocenianie aktywności innego moda poprzez deprecjonowanie jego wysiłku, który włożył w rozwój działu najróżniejszymi sposobami. Powiem nawet, że to było bardziej żałosne, bo ja otwarcie i szczerze napisałem, że z takim wyborem się nie zgadzam, za to osoba, o której wspominam wyżej do dziś nie potrafi przyznać się do tego, że popełniła błąd i tym samym z porządnego i dobrze rozwijającego się działu uczyniła totalne dno.
No i popatrz, znów fakt.. ;)
Dobranoc.

Do góry Bottom