"Głos w sprawie"
Warto zauważyć, że jeszcze nigdy zwycięzca nie miał tak mało głosów. Mało tego, po zsumowaniu dwóch pierwszych wyników, osiągamy procentowo mniejszy wynik, niż te jakie miewał Vader czy wcześniej Sutek. Forum się rozrasta. Mamy co raz więcej modów (spory przyrost wobec 2009) i co raz więcej osób stara się wykazać.
Sam wczoraj z ciekawości patrzyłem na poprzednie edycje tychże ankiet i głowny powod to właśnie liczba modów biorących udział w tejże ankiecie. Wcześniej było 20, a teraz liczba bliska 40. Dlatego też głosy się bardziej rozpraszają i jest jak jest.
W 2009 było branych pod uwagę 36 modów oraz ex modów (uczestników ankiety) a w tym roku 48.
Ankieta za 2009 rok:
36 uczestników ankiety,
4 osoby po 0 głosów,
5 osób po 1 głosie,
6 osób po 2 głosy.
Dalej nie ma sensu wyliczać.
Ankieta za 2010 rok:
48 uczestników ankiety,
8 osób po 0 głosów,
9 osób po 1 głosie,
4 osoby po 2 głosy.
Nie wiem czy mi się tylko wydaje... ale chyba nie, przyrost liczby modów w 2010 roku w porównaniu do 2009 roku spowodował przyrost uczestników mających w ankiecie 0, 1 lub 2 głosy. Tak więc wzrost liczby uczestników ankiety w tym roku nie ma żadnego wpływu na powiedzmy "czołowe" wyniki.
Jednostkowa ilość głosów też tutaj ma chyba mniejsze znaczenie niż odsetek procentowy - piszę o "czołówce".
Forum z roku na rok staje się coraz większe. Przybywa użytkowników stąd też przybywa moderatorów, którzy moderują odpowiednie działy.
W poprzednich latach można było dostrzec, że część modów została chyba niesłusznie niedoceniona. Także i w tym roku znalazłoby się kilka osób, które otrzymały chyba mniej głosów aniżeli jest ich wkład w forum. Wymieniać konkretnie nie ma sensu...
Gratuluję jako dwukrotny "laureat" dla całej trójki co jest na podium oraz pozostałych modów ????