escabar
Użytkownik
No nie moge... Tytuł tematu brzmi najlepszy film na youtube. Powiedz mi co co ma wspólnego film z tym co jest w realu?? FILM jest FILMEM, ktoś zrobił coś dobrego coś co daje do myślenia, BO TO KUR... jest film. Will Smith też nie zginął w filmie "Jestem Legendą". Też ma 3 dzieci 2 synów i córkę!! Ale jak bym tu umieścił "Jestem Legendą" to Ty oczywiście byś napisał "ale wy jesteście głupi - zrobili was w balona..!! Will Smith ŻYJE!!! daliście się nabrać, żal mi was" hahaha....
aha i jeszcze jedno! Ja oglądam takie bajeczki, bo lubie kino, ale Ty nie musisz jak myślisz że po pokazaniu np Aliena ktoś cie zrobił w balona bo ALIEN TAK NAPRAWDĘ NIE ISTNIEJE A WSZYSCY AKTORZY ŻYJĄ.. hehe
Następnym razem pomyśl zanim coś napiszesz, bo czasami możesz ośmieszyć się przed tysiącem ludzi..
Ale co to ma wogóle wspólnego z filmem? Widziałem wiele tępych ludzi ale bez przesady, Ty łamiesz wszelkie granice, powiedz mi że też myślisz że aktorzy giną na planie ???? o mój Ty święty Boże...
aha i jeszcze jedno! Ja oglądam takie bajeczki, bo lubie kino, ale Ty nie musisz jak myślisz że po pokazaniu np Aliena ktoś cie zrobił w balona bo ALIEN TAK NAPRAWDĘ NIE ISTNIEJE A WSZYSCY AKTORZY ŻYJĄ.. hehe
Następnym razem pomyśl zanim coś napiszesz, bo czasami możesz ośmieszyć się przed tysiącem ludzi..
Ale co to ma wogóle wspólnego z filmem? Widziałem wiele tępych ludzi ale bez przesady, Ty łamiesz wszelkie granice, powiedz mi że też myślisz że aktorzy giną na planie ???? o mój Ty święty Boże...