>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Najlepszy film na youtube !!

escabar 24

escabar

Użytkownik
No nie moge... Tytuł tematu brzmi najlepszy film na youtube. Powiedz mi co co ma wspólnego film z tym co jest w realu?? FILM jest FILMEM, ktoś zrobił coś dobrego coś co daje do myślenia, BO TO KUR... jest film. Will Smith też nie zginął w filmie &quot;Jestem Legendą&quot;. Też ma 3 dzieci 2 synów i córkę!! Ale jak bym tu umieścił &quot;Jestem Legendą&quot; to Ty oczywiście byś napisał &quot;ale wy jesteście głupi - zrobili was w balona..!! Will Smith ŻYJE!!! daliście się nabrać, żal mi was&quot; hahaha....
aha i jeszcze jedno! Ja oglądam takie bajeczki, bo lubie kino, ale Ty nie musisz jak myślisz że po pokazaniu np Aliena ktoś cie zrobił w balona bo ALIEN TAK NAPRAWDĘ NIE ISTNIEJE A WSZYSCY AKTORZY ŻYJĄ.. hehe

Następnym razem pomyśl zanim coś napiszesz, bo czasami możesz ośmieszyć się przed tysiącem ludzi..

Ale co to ma wogóle wspólnego z filmem? Widziałem wiele tępych ludzi ale bez przesady, Ty łamiesz wszelkie granice, powiedz mi że też myślisz że aktorzy giną na planie ???? o mój Ty święty Boże...

kowboj 143

kowboj

Użytkownik
Dobrze, że masz świadomość że możesz ośmieszyć się jak to ująłeś przed &#39;tysiącem&#39; ludzi. Ja się ani razu nie ośmieszyłem a wypowiadać swoje zdanie mogę przed miliardami, nawet narażając się na śmieszność. Skoro nie umiesz czytać ze zrozumieniem i od razu mnie atakujesz i twierdzisz, że jestem niewykształcony to siedź lepiej cicho, albo przeczytaj ze 3 razy coś co chcesz krytykować. Napisałem wyraźnie że &#39;Pomysł fajny&#39; ale nie rozumiem po co kłamać, że się robi coś, bo się za rok umrze. Nie wiem jaki cel osiągnął, czy wystarczą mu 3 miliony na youtubie, czy chce więcej. Powiedziałem co myślę na temat tego co on robi, swoją drogą łamiąc prawo, a Ty wyzywasz mnie od tępaków, którzy nie rozumieją o co chodzi w filmach. Nie będę się zniżał do Twojego poziomu dyskusji, więc oszczędzę obrażania i mówienia jaki to nie jesteś ;) Pozdro...

escabar 24

escabar

Użytkownik
To raczej ja nie będę się kładł na ziemię żeby zniżyć się do Twojego poziomu.
Wiadomo zawsze gdzieś musi znaleźć się jakiś kozak, albo nie raczej &quot;kowboj&quot; i pokazać co to nie on, co mu się nie podoba, zawsze się znajdzie czarny charakter i wielki krytyk.
I nie mów że &quot;tylko coś tam powiedziałeś&quot; bo powiedziałeś że oglądamy i wierzymy w jakieś tam bajeczki i że daliśmy się zrobić w balona, co to ma wogóle wspólnego (wiara kogoś w coś- a istota filmu).
Więc nie rób z siebie świętego.

kowboj 143

kowboj

Użytkownik
Bo któż inny będzie miał czelność skrytykować pana Escobara...

Nie muszę z siebie robić świętego, bo nie czuję się niczemu winien. Wbrew Twojej opinii nie należę do &#39;niewykształconego społeczeństwa&#39;, a także nie jestem internetowym &#39;kozakiem&#39; i &#39;napinaczem&#39;. Ja nie wywołałem burzy, a za wypowiedzenie jednego zdania własnej opinii zostałem zaatakowany i skrytykowany. Chyba dalej nie rozumiesz, że nie chodzi mi o ideę TEGO filmu, tylko o to, że nie dam się mieszać z błotem z powodu tego, że nie zrozumiałeś tego co napisałem i będę się bronił do końca. Być może puściły mi za bardzo nerwy, ale przeczytaj sobie jeszcze raz, albo 10 mój pierwszy post w temacie i zrozumiesz, że nie potraktowałem tego jako przedstawienie &#39;problemu&#39; czy kłopotów tego chłopaka, tylko wiedząc że nie umarł uznałem to za dziwny i niesprawiedliwy wobec naprawdę chorych, sposób na autopromocję własnej osoby.

escabar 24

escabar

Użytkownik
ee kurde, w sumie my to mamy problemy.. kłucić sie o głupoty,
bierzemy rozejm,
ja przepraszam i podaje rękę. &lt;stawia piwo&gt;
jak dzieci, jak byśmy nie mieli co robić..
pozdro Kowboju

escabar 24

escabar

Użytkownik
Wkońcu zrozumieli xD Ecabar podajesz jeszcze typy z mlb xD ?
oczywiście że podaje, to moje dochody, tylko mam swoje małe pywatne forum, a spamować raczej nie chce ;)
Na tym forum jeden z modów stwierdził że nabijam posty w swoim temacie heh.. teraz nabijam u siebie ale tam nie ma nigokuśko .. bo jestem szefem sam dla siebie.
&lt;piwko&gt;

PS. My tu z Kowbojem chcieli zrobic po prostu show;d heheh;d

Do góry Bottom