>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Najlepszy film na youtube !!

escabar 24

escabar

Użytkownik
No nie moge... Tytuł tematu brzmi najlepszy film na youtube. Powiedz mi co co ma wspólnego film z tym co jest w realu?? FILM jest FILMEM, ktoś zrobił coś dobrego coś co daje do myślenia, BO TO KUR... jest film. Will Smith też nie zginął w filmie &quot;Jestem Legendą&quot;. Też ma 3 dzieci 2 synów i córkę!! Ale jak bym tu umieścił &quot;Jestem Legendą&quot; to Ty oczywiście byś napisał &quot;ale wy jesteście głupi - zrobili was w balona..!! Will Smith ŻYJE!!! daliście się nabrać, żal mi was&quot; hahaha....
aha i jeszcze jedno! Ja oglądam takie bajeczki, bo lubie kino, ale Ty nie musisz jak myślisz że po pokazaniu np Aliena ktoś cie zrobił w balona bo ALIEN TAK NAPRAWDĘ NIE ISTNIEJE A WSZYSCY AKTORZY ŻYJĄ.. hehe

Następnym razem pomyśl zanim coś napiszesz, bo czasami możesz ośmieszyć się przed tysiącem ludzi..

Ale co to ma wogóle wspólnego z filmem? Widziałem wiele tępych ludzi ale bez przesady, Ty łamiesz wszelkie granice, powiedz mi że też myślisz że aktorzy giną na planie ???? o mój Ty święty Boże...

kowboj 143

kowboj

Użytkownik
Dobrze, że masz świadomość że możesz ośmieszyć się jak to ująłeś przed &#39;tysiącem&#39; ludzi. Ja się ani razu nie ośmieszyłem a wypowiadać swoje zdanie mogę przed miliardami, nawet narażając się na śmieszność. Skoro nie umiesz czytać ze zrozumieniem i od razu mnie atakujesz i twierdzisz, że jestem niewykształcony to siedź lepiej cicho, albo przeczytaj ze 3 razy coś co chcesz krytykować. Napisałem wyraźnie że &#39;Pomysł fajny&#39; ale nie rozumiem po co kłamać, że się robi coś, bo się za rok umrze. Nie wiem jaki cel osiągnął, czy wystarczą mu 3 miliony na youtubie, czy chce więcej. Powiedziałem co myślę na temat tego co on robi, swoją drogą łamiąc prawo, a Ty wyzywasz mnie od tępaków, którzy nie rozumieją o co chodzi w filmach. Nie będę się zniżał do Twojego poziomu dyskusji, więc oszczędzę obrażania i mówienia jaki to nie jesteś ;) Pozdro...

escabar 24

escabar

Użytkownik
To raczej ja nie będę się kładł na ziemię żeby zniżyć się do Twojego poziomu.
Wiadomo zawsze gdzieś musi znaleźć się jakiś kozak, albo nie raczej &quot;kowboj&quot; i pokazać co to nie on, co mu się nie podoba, zawsze się znajdzie czarny charakter i wielki krytyk.
I nie mów że &quot;tylko coś tam powiedziałeś&quot; bo powiedziałeś że oglądamy i wierzymy w jakieś tam bajeczki i że daliśmy się zrobić w balona, co to ma wogóle wspólnego (wiara kogoś w coś- a istota filmu).
Więc nie rób z siebie świętego.

kowboj 143

kowboj

Użytkownik
Bo któż inny będzie miał czelność skrytykować pana Escobara...

Nie muszę z siebie robić świętego, bo nie czuję się niczemu winien. Wbrew Twojej opinii nie należę do &#39;niewykształconego społeczeństwa&#39;, a także nie jestem internetowym &#39;kozakiem&#39; i &#39;napinaczem&#39;. Ja nie wywołałem burzy, a za wypowiedzenie jednego zdania własnej opinii zostałem zaatakowany i skrytykowany. Chyba dalej nie rozumiesz, że nie chodzi mi o ideę TEGO filmu, tylko o to, że nie dam się mieszać z błotem z powodu tego, że nie zrozumiałeś tego co napisałem i będę się bronił do końca. Być może puściły mi za bardzo nerwy, ale przeczytaj sobie jeszcze raz, albo 10 mój pierwszy post w temacie i zrozumiesz, że nie potraktowałem tego jako przedstawienie &#39;problemu&#39; czy kłopotów tego chłopaka, tylko wiedząc że nie umarł uznałem to za dziwny i niesprawiedliwy wobec naprawdę chorych, sposób na autopromocję własnej osoby.

escabar 24

escabar

Użytkownik
ee kurde, w sumie my to mamy problemy.. kłucić sie o głupoty,
bierzemy rozejm,
ja przepraszam i podaje rękę. &lt;stawia piwo&gt;
jak dzieci, jak byśmy nie mieli co robić..
pozdro Kowboju

escabar 24

escabar

Użytkownik
Wkońcu zrozumieli xD Ecabar podajesz jeszcze typy z mlb xD ?
oczywiście że podaje, to moje dochody, tylko mam swoje małe pywatne forum, a spamować raczej nie chce ;)
Na tym forum jeden z modów stwierdził że nabijam posty w swoim temacie heh.. teraz nabijam u siebie ale tam nie ma nigokuśko .. bo jestem szefem sam dla siebie.
&lt;piwko&gt;

PS. My tu z Kowbojem chcieli zrobic po prostu show;d heheh;d

Do góry Bottom