Expekt - 5PLN przez przelewy24
Wypłaty czasem nawet i w kilka godzin na konto bankowe, dobra oferta na NBA,
koszykówka akademicka,
siatkówka co potrzeba mają.
Słabe zakłady
live.
Nie mam nic wielkiego do expa, ale ofertę na Zimowe Igrzyska Olimpijskie ma mizerne ???? (brak handicapów na hokeja, tylko 2 under/over w hokeja) tak to niby ok. Większych zastrzeżeń nie mam.
Bah- no cóż grałem tam krótko, nie polecam dla osób grających
tenis, wiele razy o krecz zawodnika miałem
nigdy nie pisałem do supportu, więc nie wiem jak się obchodzą z graczami. Generalnie buk niby ok, ale kursy ma żałosne ????
Gamebookers - bardzo dobry buk wg mnie na początek, dobra oferta piłki nożnej (angielskie ligi do 5 chyba), siatka,
koszykówka (moje ulubione handicapy na kwartę i ich realizacja przez Dallas, Celveland jak grają u siebie), bardzo przydatne w tej firmie są statystyki (radzę przejrzeć ) na piłkę nożną wręcz skarbnica wiedzy, tak samo jest w innych dyscyplinach (
koszykówka, siatka) bardzo przydatne, u niektórych firm tego brakuje czasami brakuje im ofert H2H na np biegi czy coś w tym stylu, kursy wysokie, problemów z supprotem niema i wypłatami też, można przez Moneybookers, konto bankowe i inne (standard jak u każdego)
problem się zaczyna (nie to że się chwalę :!: :!: :! ???? gdy zaczyna gracz ogrywać GB, wtedy zaczynają się schody bo wprowadzają durne limity stawek. (jak dla mnie minus i to duży grać np 2-3 typy ze sztafet z limitem 93zł - nawet $T$ nie ma takiego obostrzenia :;/: )
Ja bardzo sobie cenię tego buka, idealny buk jak na początek.
Betsafe - na początku była lekka ryska na szkle bo mi nie przyznali bonusu od wpłaty dużej sumy, potem dostałem bonus gdy ładnie o niego poprosiłem support (odpisali że jak wpłacę przez przelew bankowy lub P24 to rozważą czy mi dodadzą bonusa). Po 2 wpłacie (1 była za pomocą MB) dostałem bonusa oczywiście buźka happy
Co do oferty bogata, dużo dyscyplin, (
żużel,
hokej, siatka,
futsal, lacrosse, ZIO wygląda nieźle
) dobre kursy, chyba nie ma prowizji od wypłaty na konto bankowe, dość dobre zakłady
live (polecam koszykówkę, gdy drużyna wygrywa 3 kwartę zdecydowanie to oni jak szaleni dają handicap, a chyba kto gra NBA to wie że 4 kwartę się gra luzem, i wpuszcza młodych by pograli)
Jedynym mankamentem betsafe jest ich sposób rozliczania, czasami po prostu ręce załamać idzie, ale support
live i sprawa załatwiona.
Na razie ten bukmacher u mnie ma
Betsson - również go cenię wysoko, czasami wydaje mi się stronka deczko nie czytelna ale to taki szczegół, oferta jest ok, kursy wysokie, w przypadku kreczu w tenisa zwrocik, przyjemny support. Generalnie jest ok, czasami mogli by dać nieco więcej pojedynków H2H (np biegi, biathlony). Bardzo dobrą i bogatą ofertę ten bukmacher prezentuje w tenisie.
Dodatkowo
giełda zakładów - ale nie bawiłem się w to
Bardzo trudno jest wskazać, który jest najlepszy zależy co kto gra za ile i kilka różnych aspektów, dla mnie jest bardzo dobre trio: Betsafe, GB, betsson. Jak ktoś jest początkujący powinien skorzystać z ofert którejś z tych firm, nie powinien być zawiedziony - jeszcze zależy co sobie ceni jeżeli chodzi o ilość oferty (
hokej, pn, siatka,
kosz,
tenis itp) czy obfitość i dogłębność jakiejś dyscypliny (np
biegi narciarskie, H2H, kto wygra, przewaga, top 3 i inne)