K
123
karwan1988
Użytkownik
Zdecydowanie całoroczniak
Moja propozycja - poczekaj do osiemnastki, załóż sobie konto w banku i nie kombinuj.Witam, mam nadzieje ze napisałem w dobrym dziale takze sprawa wygląda następująco mam 17 lat i chcialem korzystac z bukmachera internetowego aktualnie nie mam nawet konta w banku ale myślę że z ewentualna wyplata na konto kogoś znajomego nie byloby problemów. Chciałbym założyć konto u bukmachera który najrzadziej prosi o weryfikacje, posiada aplikacje mobilna i oferuje mozliwosć wpłaty przez paysafecard. Proszę o propozcyje.
podłącze się pod to pytanie. możecie coś poradzić, zapewniam że mam skonczone 18 lat.Witam, mam nadzieje ze napisałem w dobrym dziale takze sprawa wygląda następująco mam 17 lat i chcialem korzystac z bukmachera internetowego aktualnie nie mam nawet konta w banku ale myślę że z ewentualna wyplata na konto kogoś znajomego nie byloby problemów. Chciałbym założyć konto u bukmachera który najrzadziej prosi o weryfikacje, posiada aplikacje mobilna i oferuje mozliwosć wpłaty przez paysafecard. Proszę o propozcyje.
Chyba, że chcesz oddać kasę bukowi to zakładaj i graj.Moja propozycja - poczekaj do osiemnastki, załóż sobie konto w banku i nie kombinuj.
A grales tam w ogóle że się wypowiadasz, bo to co jest na www to całkowicie mija się z rzeczywistością więc nie swiruj bzdurNajlepszy 1xbet, oferta niegorsza niz bet365 a w wiekszosci dyscyplin bije caloroczniaka na glowe kursami
Ludzie co to za rady, tylko że ten live przynosi 95% zysku tej firmie, bo tak tam ludzie najwięcej przegrywają. Ten live to zaleta ale tylko dla buka, a nie graczy. Można szybko przegrać bo do tego to służy i niczego więcej. Ale Ty chwalisz tyle że ten live tobie ani reszcie korzyści nie dał. Zakłady przed meczowe marna oferta a ciągle można się skusić na szybką wtopke live, a człowiek zawsze zrobi ten jeden wyjątek i popłynie. Odradzam tego bet365 bo to buk dla ciemnej masy co zakładami na live i bonusem 50 pln da się omamić a w rok przegra tam 10 tys, albo i jednym kliknięciem na live.Dokładnie w każdym, jednak Betka od lat trzyma poziom w dodatku ich atutem jest LIVE.
Kursy sa zbijane jak chcesz zagrać przed zatwierdzeniem zawsze, chyba że tluczeszesz po 2 plnZgadzam się z Sobolekk, od czasów kiedy "nie wolno" mi grać na całorocznym, a będzie to już troche czasu - 1xbet ofertą live, dostępnością do transmisji i kursami bije inne dostępne dla pl firmy bukmacherskie (mimo mocno negatywnej oceny na sbr i zdania znacznej liczby forumowiczów)