>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Najlepsze typy Didiera

didier_drogba 7,4K

didier_drogba

Użytkownik
Na początek dwie taśmy na Euro (kupony 2 i 3)- ponieważ nie mogę już edytować tamtych postów.

⛔ 20 j.

⛔ 3 j.

Podsumowanie: Czerwiec 2016 Ilość podanych kuponów: 42 (w dziale 40 ale zgubiłem 2 numerki ;))
Kupony trafione: 20
Kupony nietrafione: 22
Postawione: 344 j.
Strata/Zysk: Strata ⛔ 4,7 j.
Yield: -1,01%
Ilość typów: 124
Ilość trafionych typów: 93 (75%)
Ilość nietrafionych typów: 31 (25%)
Piłka nożna: 68 (54 trafione- 14 nietrafionych, co daje 79,41% celnych)
Tenis: 21 (17-4 i 80,95%)
Siatkówka: 21 (14-7 i 66,66%)
Koszykówka: 14 (8-6 i 57,14%)
Ogólnie miesiąc FATALNY. Wydawało się, że Euro i Copa America dadzą zarobić i w sumie typy z piłki udane, ale zawsze dokładane kosze i siaty zawalały sprawę, muszę chyba ograniczyć te dyscypliny, chociaż może nie będzie zlej tendencji na te dyscypliny więc poczekamy. Wracając do piłki, żal tego kuponu numer 2 na awanse drużyn z grup, zainwestowałem mocno i także mocno zderzyłem się z Ziemią. O ile tej taśmy z 19 zdarzeniami nie traktowałem poważnie o tyle ten drugi kupon pograny w toto miał wejść- już kiedyś się takie coś udało podczas wielkiej imprezy piłkarskiej, wtedy mogłem ze spokojem rok studiować bez pracy. Ale z drugiej strony, dobrze że Austria też nie wyszła z grupy bo gdyby tylko Brazylia odebrała kasę i to po błędzie sędziego (gol po ręce gracza z Peru), byłby dopiero żal.
Podsumowując nie jestem zadowolony bo w takim miesiącu powinien być wynik znacznie lepszy, ale cóż, może przyjdą lepsze dni...​

didier_drogba 7,4K

didier_drogba

Użytkownik

LIPIEC 2016

Głównie do gry będzie tenis, trochę siatkówki, może też coś towarzyskich meczy piłkarskich... Generalnie zaczyna się &quot;bieda&quot; w typowaniu- najgorszy miesiąc, kuponów raczej będzie mniej niż w czerwcu, nic na siłę, prawdziwa gra zacznie się od września.

#43 Liga Światowa+ Liga Europejska+ Tenis ATP

Brazylia- Polska 1 @ 1,20✅
Estonia- Bułgaria 1 @ 1,36✅
Marach/Martin- Ratiwatana/Ratiwatana 1 @ 1,22✅

@ 2,00 Bet365 za 10 j.✅
✅ 10 j.

didier_drogba 7,4K

didier_drogba

Użytkownik
# 45 Liga Światowa
Finlandia- Kanada DOKŁADNY WYNIK 3-0 @ 8,00⛔

@ 8,00 Bet365 za 4 j.⛔
⛔4 j. (jednak za słabo ugościli, hehe ;))

Sprawa prosta, Finowie potrzebują wyniku 3-0, żeby awansować kosztem Holandii, rezultat 3-1 daje taki sam bilans setów, i będą decydowały małe punkty ale na tę chwilę Holandia ma przewagę 38 oczek, więc nierealne, pozostaje tylko wynik 3-0. Poza tym Kanada pewny awans z pierwszego miejsca, turniej we Finlandii, hala pełna kibiców &quot;suomi&quot; no i uważam, że już gospodarze odpowiednią gościną zdołali przekonać kanadyjczyków, że dziś należy tylko wyjść na parkiet i za dużo nie szaleć... Zbyt dużo zbiegów okoliczności, żeby po takim kursie nie zagrać, nawet jak będzie wynik odwrotny, to warto było...

Otrzymane punkty reputacji: +9
didier_drogba 7,4K

didier_drogba

Użytkownik
# 47 ATP i WTA Tenis
Berdych- Vesely 1 @ 1,22 ✅
Herbert/Mahut- Robert/Sela 1 @ 1,10 ✅
Georges/Pliskova- Broady/Watson 1 @ 1,25 ✅
Babos/Shvedova- Aoyama/Ninomiya 1 @ 1,14 ✅

@ 1,92 Bet365 za 15 j.
✅ 13,8 j.

didier_drogba 7,4K

didier_drogba

Użytkownik
# 53 Tenis ATP i WTA
Benneteau/Vasselin- Klaasen/Ram OVER 3,5 seta @ 1,40 ✅
Kerber- Williams 1 @ 1,33✅
Hingis/Mirza- Babos/Shvedova 1 @ 1,70 (na żywo przy stanie 2-4 w I secie)⛔

@ 3,16 Bet365 za 10 j.⛔
⛔ 10 j.

Napiszę jeszcze raz bo widze niektórzy mają problemy z czytaniem.
PROSZĘ NIE KOMENTOWAC ANI POZAYTYWNIE ANI NEGATYWNIE MOICH KUPONÓW. Chcę żeby dział był przejrzysty, jeśli ktoś ma jakieś przemyślenia, to proszę na priv. Nie rozumiem co wnosi do tematu wypowiedź kolego poniżej, bo ja nie rozumiem. Proszę czytać zawsze pierwszy post w temacie, jedni zyczą sobie komentarzy ja nie i proszę to uszanować. Prosze admina o usunięcie poniższego bezsensownego postu...

Do góry Bottom