GB wcale nie jest takis dobry - wyzsze kursy ma w 80%
unibet czy tez Expekt, jesli mowa o kreczach -
unibet zwraca kase. Sportingbet zas ma lepszego
live niz GB - duuuuzo wiecej zdarzen i dluzej podtrzymuje
wysokie kursy.
Krecze tylko jeden buk nie rozlicza zgodnie z prawem-zgadnijcie jaki jest mój "ulubiony" buk to właśnie o nim mowa (B***)-2 tysiaki w plecy o krecze tenisistów :zy3ou:
Dobrze kolego ale nie wiem czy powinienem o tym mówić ale powiem.
GB bardzo często się myli :!: W jaki sposób. Mecz
mlb skończył się np 15 minut temu a oni nadal go dają do obstawiania
live i często jak jest wynik remisowy w 9 inningu to nie muszę mówić jakie sa fajne kursy.
Po 2 GB jak się tak walnie to nie robi z tego tragedii ich błąd-za błedy sie płaci-ja sam ostatnio ich na takim błędzie skasowałem 2zł (kurs niski ale za sporo na
live-hehe mecz się skończył parę minut a oni wciąż przyjmowali na to zakłady :wink: )
Co do Unibetu to tak-teraz mają zdecydowanie większe kursy niz 1 rok temu. Rok temu UB miał drakońskie kursy. Jak u nich była promocja podwojenie depozytu oraz 100zł dla Ciebie i kumpla za wciągnięcie.
Miałem u nich kasę z tych promocji ale powiem że straaasznie ciężko było to obrócić 3x stawiając na pewniaków. No co to był za kurs 1,6 na mecz Milan-Roma jak Bwin płaciło wtedy 1,9. Stracili rzeszę klientów a teraz żeby ich ściągnąć to znów podbijają kursy. Teraz koledzy też mi mówią że UB ma
wysokie kursy, ale jako zrażony klient nigdy tam nie wrócę. GB FOREVER dla mnie. Mówcie co chcecie ale ja i tak i tak nie zmienię już GB na inny (przez najbliższe 12 miesięcy na 100% nie zmienię
)