polecam polsat na kluczach :spokodfhgfh:Witam. Taj jak w temacie, proszę o opinie która z trzech platform ( cyfra, polsact, n ) ma najlepszą oferte jaśli chodzi o sport?
A Sport Klub juz nie bedzie taki atrakcyjny, bo stracil Bundeslige ????Sport Klub w Cyfrowym Polsacie ???
A Sport Klub juz nie bedzie taki atrakcyjny, bo stracil Bundeslige ????
Ano stracił , odsyłam do linku :Jak to stracil ? Dzis przeciez ogladalem ...
niestety nie jest prawda to co piszesz ;p na N Sport jest jeden mecz NHL w tygodniu (chociaz z tym nie jestem do konca pewnien) i jeden mecz NFL. na NASN jest wiecej NHL i NFL + MLB, ale NBA niestety nie ma. podobno ma byc, gdzies tak slyszlalem ale jeszcze nie w tym sezonie i raczej nei w nastepnym. chociaz NBA rok temu bylo na N, na Sport Italia, ale w tym sezonie SI nie ma juz w ofercie... na tym calym N najwiecej jest ligi mistrzow, codziennie powtorki, ciekawe kto to oglada... i puchar polski na wylacznosc
Jak możesz/ wiesz to napisz co w zamian za Bundesligę zaproponuje Sport Klub swoim abonentom.Ano stracił , odsyłam do linku :
http://sport.interia.pl/pilka-nozna/ligi-zagraniczne/niemiecka/news/bundesliga-w-eurosporcie,1197676,100