nie każdy mieszka w blokuA według mnie to najlepiej jest przeszukać oferty kablówek. Tam macie pakiety sport ze wszystkimi dostępnymi kanałami sportowymi np. w UPC jest wszystko oprócz N Sportu ale przecież LM można wykupić karnecik na cały rok na Onecie ;-)
i do tego Seria A cała oferta Canal+ tutaj -> http://www.canalplus.pl/sportNo to chyba C+ ma najlepszą ofertę,z tego co się orientuję to mają ligę Polską,Angielską,Francuską i Hiszpańską,do tego NBA,finał Superbowl i chyba Grand prix żużlowe.
właśnie wczorja to zauważyłem :|bundeslige ukradli mi z SportKlubu, orientujecie sie gdzie jest dostepny Eurosport 2? bo w Krakowie na UPC niema
na pewno jest dostępny na Cyfrze plus, pakiet komfortowy.bundeslige ukradli mi z SportKlubu, orientujecie sie gdzie jest dostepny Eurosport 2? bo w Krakowie na UPC niema
na pewno jest na N, od tego sezonu rowniez w HD, pewnie dzieki tej bundeslidze ???? 16 zl za pakiet z NSportem, Eurosportami, Sportklubami, TVP Sport, ESPN America, TVN Turbo, ale chyba trzeba wziac 2 pakietybundeslige ukradli mi z SportKlubu, orientujecie sie gdzie jest dostepny Eurosport 2? bo w Krakowie na UPC niema
Darius, na którym kanale masz Orange sport info ? NIe zauważyłem tego na N-ceJa mam N i mam 10 kanałów sportowych 3 w HD. Na nSportcie jest LM, Puchar polski, NHL
Eurosport HD i SD to wiadomo dużo tenisa, sportu zimowe, lekkoatletyka, piłka nożna itp.
Eurosport2 HD i SD to bundesliga na wyłączność piłaka plażowa itp.
TVP spoty: żużel, el.do MŚ czy ME jak są polska liga koszykówki
Sportklub i sportklub+ to Liga belgijska Puchar Anglii, puchar ligi angielskiej, ligi brazylijska i argentyńska, MotoGp
ESPN america: NHL, NFL,MLB, Lacross
Orange sport info: Informacje sportowe
No i tvnturbo
Cena za pakiet sportowy to 16 zł ,trzeba wybrać minimum 2 pakiety tematyczne