>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Najlepsza oferta sportowa TV- Polsat?N TV? Cyfra +?

J 3,9K

jacques

Forum VIP
A według mnie to najlepiej jest przeszukać oferty kablówek. Tam macie pakiety sport ze wszystkimi dostępnymi kanałami sportowymi np. w UPC jest wszystko oprócz N Sportu ale przecież LM można wykupić karnecik na cały rok na Onecie ;-)
##edit###
Ja nie mieszkam ;-)

matex 0

matex

Użytkownik
A według mnie to najlepiej jest przeszukać oferty kablówek. Tam macie pakiety sport ze wszystkimi dostępnymi kanałami sportowymi np. w UPC jest wszystko oprócz N Sportu ale przecież LM można wykupić karnecik na cały rok na Onecie ;-)
nie każdy mieszka w bloku ;)

edit // UPC zawsze mi sie kojarzyło z blokowiskami ???? nie jestem w tym rozeznany jednak, wiec sie nie udzialem więcej :p

shen 408

shen

Użytkownik
No to chyba C+ ma najlepszą ofertę,z tego co się orientuję to mają ligę Polską,Angielską,Francuską i Hiszpańską,do tego NBA,finał Superbowl i chyba Grand prix żużlowe.

ted 12,8K

ted

Forum VIP
bundeslige ukradli mi z SportKlubu, orientujecie sie gdzie jest dostepny Eurosport 2? bo w Krakowie na UPC niema

bam14 7,4K

bam14

Forum VIP
bundeslige ukradli mi z SportKlubu, orientujecie sie gdzie jest dostepny Eurosport 2? bo w Krakowie na UPC niema
właśnie wczorja to zauważyłem :|
czyli Bundeslige przejał E2.
niestety w Vectrze cyfrowej rowniez tego nie ma, dostepne dopiero w pakiecie.

niedługo to nic nie bedzie mozna za darmo obejrzeć ;|

.kb 31

.kb

Użytkownik
na pewno jest na N, od tego sezonu rowniez w HD, pewnie dzieki tej bundeslidze ???? 16 zl za pakiet z NSportem, Eurosportami, Sportklubami, TVP Sport, ESPN America, TVN Turbo, ale chyba trzeba wziac 2 pakiety

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
a więc tak , mam na oku cyfre pakiet podstawowy + ale tam jest tylko eurosport w pakiecie :| kolega ma cyfre płaci też 42 zł i ma wszystko canal + sport , 2 , TVP SPort , orange sport itp duzo ma tych sportowych ... wychodzi na to że ma podstawowy i dokupione te kanały ale dokupić można canal + sport i canal + sport 2 a eurosportu , orange sportu w tym juz nie ma ,

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
Ja mam N i mam 10 kanałów sportowych 3 w HD. Na nSportcie jest LM, Puchar polski, NHL
Eurosport HD i SD to wiadomo dużo tenisa, sportu zimowe, lekkoatletyka, piłka nożna itp.
Eurosport2 HD i SD to bundesliga na wyłączność piłaka plażowa itp.
TVP spoty: żużel, el.do MŚ czy ME jak są polska liga koszykówki
Sportklub i sportklub+ to Liga belgijska Puchar Anglii, puchar ligi angielskiej, ligi brazylijska i argentyńska, MotoGp
ESPN america: NHL, NFL,MLB, Lacross
Orange sport info: Informacje sportowe
No i tvnturbo

Cena za pakiet sportowy to 16 zł ,trzeba wybrać minimum 2 pakiety tematyczne

belchior89 269

belchior89

Użytkownik
Ja mam N i mam 10 kanałów sportowych 3 w HD. Na nSportcie jest LM, Puchar polski, NHL
Eurosport HD i SD to wiadomo dużo tenisa, sportu zimowe, lekkoatletyka, piłka nożna itp.
Eurosport2 HD i SD to bundesliga na wyłączność piłaka plażowa itp.
TVP spoty: żużel, el.do MŚ czy ME jak są polska liga koszykówki
Sportklub i sportklub+ to Liga belgijska Puchar Anglii, puchar ligi angielskiej, ligi brazylijska i argentyńska, MotoGp
ESPN america: NHL, NFL,MLB, Lacross
Orange sport info: Informacje sportowe
No i tvnturbo

Cena za pakiet sportowy to 16 zł ,trzeba wybrać minimum 2 pakiety tematyczne
Darius, na którym kanale masz Orange sport info ? NIe zauważyłem tego na N-ce

qozi 4,8K

qozi

Forum VIP
Darius, na którym kanale masz Orange sport info ? NIe zauważyłem tego na N-ce

Wczoraj Lalo o tym napisał, ja też nie wiedziałem ;).Kanał 180.

Jeszcze może uzupełnię :
TVP sport - pierwsza polska liga.
Sportklub- rugby, ale nie oglądam to nie wiem jaka liga.

belchior89 269

belchior89

Użytkownik
Wczoraj Lalo o tym napisał, ja też nie wiedziałem ;).Kanał 180.
Jeszcze może uzupełnię :
TVP sport - pierwsza polska liga.
Sportklub- rugby, ale nie oglądam to nie wiem jaka liga.
eee to GIT :spokodfhgfh: Podobno ten kanał będzie dostępny tylko do końca października. :kwasny4565:

Do góry Bottom