Rozumiem , że jako że jesteśmy w Unii to za nasze społeczeństwo rozumiesz całą Europę Nokia razem z SE to najlepsze marki telefonów dostępne w Polsce . Aktualnie mam SE (k700i , k800i ) już prawie 2 lata i jestem zadowolony , nie miałem problemów . Ale np. moja siostra musiała chodzić do serwisu co tydzień , a i tak ciągle się coś psuło . Takich osób wbrew pozorom też jest sporo , ale i tak SE wg. mnie produkuje najlepsze fony . Oczywiście nie licząc Noki , która jest poza kategorią ???? Nie chcę nikogo urazić ale niemal wszystkie Nokie poza paroma wyjątkami to telefony zbudowane pod biznesmenów a nie nastolatków . Dlatego nie potrzebne tam bajery rowery , wygląd a funkcjonalność , niezawodność , długa praca baterii itd. Miałem też Sagema i Siemensa i Motorolę i niestety nie byłem z nich zadowolony . Duża awaryjność , słaba funkcjonalność choć wygląd napewno fajny , parę szpanerskich dodatków ale dopiero teraz odkrywam , że to były tylko dodatki. Ja mam nadzieję , że w niedługim czasie amerykański producenci zaleją Europę swoimi szpanerskimi fonamiNokie przede wszytskim są przereklamowane. Tam nie płacisz za funkcje, wytrzymałość telefonu, ale za nazwę. W naszym społeczeństwie utrwalił się pewien stereotyp, że właśnie telefony producenta z Finlandii są najlepsze. I za to się płaci.
Ja obecnie korzystam z Motoroli i jak najbardziej mi ten telefon odpowiada
to raczej nie masz racji bo amerykanie wlasnie mimo tego ze maja technike o wiele do przodu itd to oni wcale nie zwracaja uwagi na telefony tak jak my. Oni maja zazwyczaj jakies zwkle czarno biale cegly, oczywiscie nie wszyscy ale mowie o takim zwyklym przecietnym Johnie Kowalskim ????Ja mam nadzieję , że w niedługim czasie amerykański producenci zaleją Europę swoimi szpanerskimi fonami
kultowa Nokia 3310 i półroczna wymiana baterii. Nic dodać nic ująć.Nie chcę nikogo urazić ale niemal wszystkie Nokie poza paroma wyjątkami to telefony zbudowane pod biznesmenów a nie nastolatków . Dlatego nie potrzebne tam bajery rowery , wygląd a funkcjonalność , niezawodność , długa praca baterii itd.