Chcesz zobaczyć FAME 29 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu FAME 29 - zawalcz o Pay Per View od Superbet!
Nie masz konta w Superbet? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Tarentil, a powiedz mi, co w tej serii jest ciekawego????
A ty Grajek nie wyjeżdżaj tu z jakimiś atrakcjami a propos "for fun" jeśli nie rozumiesz po co jest taka opcja i do czego służy, wystarczającą "atrakcją" są mecze o 99% skuteczności.
Wypowiedź Friday'a ukazuje, że można upaść niżej niż na dno.
cajtodoro, nic specjalnie ciekawego. Jest to po prostu wątek o najdłuższych seriach. Omawiamy serie widziane "for real", bo tam się najczęśniej zdarzają, a na "for fun" zwykle nie i stąd pewnych strategii nie testuje się na "for fun". Tymczasem widziana przeze mnie seria ukazuje, że "for fun" może jednak nie być tak zły jak się wydaje.
Dlaczego czarne serie zdarzają się częściej w realu niz w fun - odpowiedź jest prosta, zdecydowana większość gra w realu o wiele więcej niż w fun, ot i cała tajemnica. Oczywiście nie na ręke wszystkim wyznawcom teorii spiskowych.
Tak kiedyś tak grałem i powiem Ci że jest to to samo co granie np. na czarne dopiero po 6 czerwonych itp. Długie serie mogą się zdarzyć typu np. ponad 20 na przemian czarny/czerwony, parzyste/nieparzyste lub dolne/górne ale może się zdarzyć też dłuższa seria.
Ja w prawdziwym kasynie widziałem maksymalnie 3x pod rząd jedną liczbę. W dodatku jeden koleś miał ją obstawioną za 100zł ( jako jedyny numer :grin: ) i nie zdejmując sztonu wygrał ponad 10tys. w 5 minut:grin: Częściej zdarza sie np. coś takiego że w 4-5 spinach ta sama liczba wypada trzykrotnie.
to albo przewiduje przyszłość, albo coś tu nie halo.
W kasynach on-line różne rzeczy są możliwe, ale na live takie rzeczy się zdarzają raz na kilka-kilkanaście tysięcy spinów.
Sam byłem tego świadkiem, gram 10lat i takie coś widziałem tylko jeden raz. Koleś praktycznie grał sam, za trzecim razem jak wpadło "23" to aż sam kierownik sali się zdziwił, nie mówiąc o krupierach..
Nigdy więcej go nie widziałem potem wkasynie,możliwe ze był na delegacji albo gościnnych występach , pamietam ze był bardzo opanowany i nie okazywał emocji, dopiero za 3 razem z rzędu jak trafił to się uśmiechnął wylewnie.. Wziął sztony za 10tys zamienił na gotówke i wyszedł. Częśćiej jednak są sytacjie, że ktoś ma kilka numerów pustych i tam wpada kulka 2-3 razy z rzędu i delikwent wraca pusty..