>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Najdłuższe serie

cajtodoro 0

cajtodoro

Użytkownik
Tarentil, a powiedz mi, co w tej serii jest ciekawego????
A ty Grajek nie wyjeżdżaj tu z jakimiś atrakcjami a propos &quot;for fun&quot; jeśli nie rozumiesz po co jest taka opcja i do czego służy, wystarczającą &quot;atrakcją&quot; są mecze o 99% skuteczności.
Wypowiedź Friday&#39;a ukazuje, że można upaść niżej niż na dno.

tarentil 0

tarentil

Użytkownik
cajtodoro, nic specjalnie ciekawego. Jest to po prostu wątek o najdłuższych seriach. Omawiamy serie widziane &quot;for real&quot;, bo tam się najczęśniej zdarzają, a na &quot;for fun&quot; zwykle nie i stąd pewnych strategii nie testuje się na &quot;for fun&quot;. Tymczasem widziana przeze mnie seria ukazuje, że &quot;for fun&quot; może jednak nie być tak zły jak się wydaje.

cajtodoro 0

cajtodoro

Użytkownik
Dlaczego czarne serie zdarzają się częściej w realu niz w fun - odpowiedź jest prosta, zdecydowana większość gra w realu o wiele więcej niż w fun, ot i cała tajemnica. Oczywiście nie na ręke wszystkim wyznawcom teorii spiskowych.

J 46

janek_jot

Użytkownik
Witam. Mam pytanie czy graliście kiedyś na przemian czarne czerwone. O jakiej najdłuższej takiej serii słyszeliście, bądź mieliście?
pozdrawiam

krzysztof1985 68

krzysztof1985

Użytkownik
Witam. Mam pytanie czy graliście kiedyś na przemian czarne czerwone. O jakiej najdłuższej takiej serii słyszeliście, bądź mieliście?
pozdrawiam
Piskorski ponoć 280 razy z rzędu ;) nie no to żartem na onecie czytałem że koleś ponad 45 miał serię gdzieś w USA

D 3,1K

damian09

Użytkownik
pozdrawiam
Tak kiedyś tak grałem i powiem Ci że jest to to samo co granie np. na czarne dopiero po 6 czerwonych itp. Długie serie mogą się zdarzyć typu np. ponad 20 na przemian czarny/czerwony, parzyste/nieparzyste lub dolne/górne ale może się zdarzyć też dłuższa seria.

marasking 63

marasking

Użytkownik
Ja w prawdziwym kasynie widziałem maksymalnie 3x pod rząd jedną liczbę. W dodatku jeden koleś miał ją obstawioną za 100zł ( jako jedyny numer :grin: ) i nie zdejmując sztonu wygrał ponad 10tys. w 5 minut:grin: Częściej zdarza sie np. coś takiego że w 4-5 spinach ta sama liczba wypada trzykrotnie.

uzytkownik-15140 306

uzytkownik-15140

Użytkownik
to albo przewiduje przyszłość, albo coś tu nie halo.
W kasynach on-line różne rzeczy są możliwe, ale na live takie rzeczy się zdarzają raz na kilka-kilkanaście tysięcy spinów.

marasking 63

marasking

Użytkownik
Sam byłem tego świadkiem, gram 10lat i takie coś widziałem tylko jeden raz. Koleś praktycznie grał sam, za trzecim razem jak wpadło &quot;23&quot; to aż sam kierownik sali się zdziwił, nie mówiąc o krupierach..

marasking 63

marasking

Użytkownik
Nigdy więcej go nie widziałem potem wkasynie,możliwe ze był na delegacji albo gościnnych występach , pamietam ze był bardzo opanowany i nie okazywał emocji, dopiero za 3 razem z rzędu jak trafił to się uśmiechnął wylewnie.. Wziął sztony za 10tys zamienił na gotówke i wyszedł. Częśćiej jednak są sytacjie, że ktoś ma kilka numerów pustych i tam wpada kulka 2-3 razy z rzędu i delikwent wraca pusty..

Do góry Bottom