Witam
Dopiero od niedawno zacząłem swoja przygodę z ruletka dlatego z dużą ciekawością przeczytałem ten post. Co ciekawe na początku szlo mi bardzo dobrze mimo ze nie miałem prawie żadnego doświadczenia ot grałem sobie progresja czarne/czerwone ale to nie przyniosło mi jakiś wielkich pieniędzy. Sporo zarobiłem grając na tuziny i kolumny obstawiając je prosta metodą ze skoro nie wypadło ileś razy to pewnie w końcu wypadnie ???? Zaczynałem od stawek po 5eur i podwajałem jak nie wpadło. Oczywiście nie grałem na
live bo wydawało mi się ze komputer tez jest "uczciwy" ???? No i przyszła w końcu seria ze 1 tuzin wypadł 9 razy pod rząd wtopiłem 860eur z czego 400 wpłaciłem. Co najciekawsze zdarzyło się to od razu po odpaleniu ruletki pierwsze losowania i
bah 9 serii. Później oczywiście chciałem szybko odrobić i wiadomo... ???? Na dzień dzisiejszy jestem jakieś 500 eur na plusie ale ta seria dala mi dużo do myślenia. Przede wszystkim gram tylko
live i zaczynam stawiać 50/50 po 4 seriach tuziny po 3 seriach. Z tego co tu czy talem zdarzają się kwiatki typu 15 razy seria itp...!!!
Moje pytanie do was to jakie jest prawdopodobieństwo wystąpienia serii dłuższej niż 10 przy zakładach 50/50 i dłuższej niż 7/8 przy tuzinach? Może ktoś to sprawdzał? Prosiłbym tez o podanie namiarów na solidne
kasyna live, obecnie gram na betsson,
unibet i
bet-at-home (o tym ostatnim krążą jakieś nieciekawe opinie) chociaż widzę ze korzystają z tego samego serwisu. Z góry dziękuje za pomoc