abraxas
Forum VIP
Kursy są słabe ale można tworzyć ako. Świetną ofertę wystawił naziemny Milenium, 16 kategorii do typowania. Radzę zapoznać się z ich ofertą ????PS Kursy w głównych kategoriach są tak marne, że chyba trzeba szukać szczęścia właśnie w tych zakładach dodatkowych. Do czego to doszło...
Takiego posta nie można brać na poważnie, jeśli gość typuje niespodziankę w postaci wygranej Kapitana Philipsa w kategorii najlepszy filmnie oglądnąłeś filmów (Zniewolony i Grawitacja), które są głównymi faworytami i typujesz?? skreśliłeś McConaughey'a? życzę powodzenia i już chyba wiem dlaczego nie zarabiasz już na krytyce filmowej
Najlepszy scenariusz oryginalny: The Wolf of Wall Street @26 Bet365 niespodzianki nie było
Dla szukających niespodzianki, trochę się zastanawiałem i rzuciła mi się w oczy jedyna kategoria w jakiej można by się doszukiwać innych wyników niż sugerują to buki. Ciężko mi sobie wyobrazić aby Wilk nie dostał żadnej nagrody, a na to się zanosi. W kategorii najlepszy film nie ma szans z Zniewolonym,podobnie z reżyserią, w kategoriach aktorskich jedynie Di Caprio ma jakąś szanse ale nie sądzę, żeby pokonał Matthew McConaugheya i zostaje scenariusz, w którym to ma największe szanse a kurs z kosmosu. Nie zawsze scenariusz szedł w parze z najlepszym filmem,więc nie koniecznie musi wygrać Slave, który jest tak faworyzowany, już na BAHTA ogromną niespodziankę uczynił sceniariusz Philomaty wygrywając tą kategorie. Również na zagranicznym serwisach można poczytać że Wilk ma szanse na najlepszy scenariusz.