>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Na spokojnie, oby z zyskiem :) by Patriotyczny.

patriotyczny 3

patriotyczny

Użytkownik
Podsumowanie dnia

2/3 duble trafione. Dzień bardzo udany. Ja wciąż żyję jeszcze wczorajszą wygraną :grin: W końcu zła passa została przerwana i zaczęło się robić na nowo zielono ✅ ???? Na jutro podany jest jeden solo typ z ligi belgijskiej, także polecam. Możliwe, że jeszcze dzisiaj, a jeśli nie, to jutro podam kolejne swoje typy. Jeżeli grasz razem ze mną, kliknij &quot;dzięki&quot;. Pozdrawiam! :cool:

Otrzymane punkty reputacji: +1
patriotyczny 3

patriotyczny

Użytkownik
I kolejny win! ✅ Dzisiejszy dubel na plus! Został jeszcze jeden solo i dorzucam jeszcze jeden solo na dziś.

Vitesse - Breda Typ over 5,5 @6.00

Stawka 2/10⛔⛔⛔

Edit/

Goście nie wykorzystali karnego, więc brakowało by tylko jednego gola, gdyby strzelili, ale nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem.

patriotyczny 3

patriotyczny

Użytkownik
Podaję łamańca na szybko, na dziś o 17:30, później zmienię, bo się śpiszę

Samsunspor - Elazigspor Typ (połowa wynik końcowy) 2 /1 @26

Stawka 2/10⛔⛔⛔

patriotyczny 3

patriotyczny

Użytkownik
Duble na dziś troszkę nieszczęśliwie. Etienne raczej dociągnie wygraną, do końca zostało kilka minut, niestety Trabzon remisem przekreślił kupon. Drugi dubel natomiast na plus ✅ W grze jest jeszcze łamaniec z kursem 22-26 w zależności od buka, który do połowy wszedł prawidłowo 0:1 teraz tylko czekać na dwie bramki gospodarzy i mamy win.
EDIT/ w łamańcu już 1:1 !!! Win coraz bliżej!!! ????

patriotyczny 3

patriotyczny

Użytkownik
Małe podsumowanie:

Duble 1/2✅. Łamaniec niestety nie wszedł, zabrakło jednej bramki dla gospodarzy, mimo to zapisuję ten typ jako mały plusik z uwagi na to, że na bet365 miałem możliwość zamknięcia zakładu z profitem kursu rzędu 10.00 niestety tego nie zrobiłem i wierzyłem do końca. Typy na jutro pojawią się jeszcze dzisiaj lub jutro. Pozdrawiam ;)

patriotyczny 3

patriotyczny

Użytkownik
Chciałem wrzucić dwa duble na dziś, ale ograniczyłem się tylko do tego jednego. Na spokojnie weszło, także dzisiaj notuję kolejny plus ✅ Możliwe, że jeszcze dzisiaj pojawią się moje propozycje na jutro. :spokodfhgfh:

patriotyczny 3

patriotyczny

Użytkownik

Dubel na jutro. Pierwszy mecz zaczyna się niewiele po północy.

Stawka 3/10✅✅✅

Krecz - Mayer

W bahu krecze są rozliczane na zasadzie zwrotu stawki. Dubel na plus.

Do góry Bottom