>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Na spokojnie, oby z zyskiem :) by Patriotyczny.

patriotyczny 3

patriotyczny

Użytkownik
Typy na dziś:

Podbeskidzie
- Śląsk Typ 1 DNB @1.90

Stawka 100zł
Kurs 1.90
EW 190złZWROT

Angers - Creteil Typ BTTS @1.80

Stawka 100zł
Kurs 1.80
EW 180zł⛔⛔⛔

patriotyczny 3

patriotyczny

Użytkownik
Witam, przepraszam za brak aktywności w ostatnim czasie, ale miałem krótką przerwę. Za moment dodam propozycję na dzisiaj oraz już jeden typ na jutro.

patriotyczny 3

patriotyczny

Użytkownik
Zmieniam nieco formułę obstawiania. Doszedłem do wniosku, że będę podawał stawki w jednostkach (j). Mniej więcej po 10 dniach typowania będę starał się pisać mała statystykę, tak aby był jakiś wgląd w to, czy idę w bilans dodatni, czy raczej odwrotnie. Typów będzie mniej niż wcześniej, tzn. raczej nie będzie czterech, czy pięciu solo na dzień, za to będą one dobierane jeszcze dokładniej, aby zminimalizować ryzyko. AKO również się pojawią, ale raczej od czasu do czasu i nie będę ich wliczał w statystykę. Także zapraszam serdecznie do regularnego odwiedzania tematu. ????
Poniżej solo na dziś:

Las Palmas - Numancia Typ 1 @1.70

Stawka 2,5/10✅✅✅

Na jutro łamaniec:

RNK Split - Osijek Typ X/1 @3.35

Stawka 2/10

patriotyczny 3

patriotyczny

Użytkownik
Dzisiejszy typ spokojnie na plus ✅ Jutrzejszego łamańca gram troszkę bezpieczniej, mimo to uważam, że jest spora szansa na powodzenie. Jutro prawdopodobnie dodam maksymalnie dwa typy solo, także zapraszam serdecznie!

Pozdrawiam :cool:

patriotyczny 3

patriotyczny

Użytkownik
Witam, dzisiaj zagram Ekstraklasę, jako że jest to moja ulubiona liga, jeżeli chodzi o typowanie. Poniżej krótki komentarz do podanego typu.

Cracovia - Ruch Typ 2 @3.22

Stawka 2/10⛔⛔⛔

Oba zespoły rozgoryczone po ostatnich kolejkach bez zdobytego punktu. Cracovia z problemami kadrowymi. W meczu nie zagra na pewno Covilo. Występ młodego Kapustki również pod znakiem zapytania. Cetnarski boryka się z gorączką i przeziębieniem, jego również raczej nie zobaczymy w tym spotkaniu.
Ruch natomiast z nowym, starym trenerm. Do zespołu powrócił Waldemar Fornalik, który od dwóch tygodni przygotowuje zawodników na spotkanie z Cracovią. Myślę, że ta przerwa wyszła na dobre piłkarzom z Chorzowa i w końcu sięgną po upragnione trzy oczka. Ruch bez problemów kadrowych. Bilans spotkań tych dwóch drużyn pokazuje, że rzadko padały remisy, ostatni raz w PP w 2011 roku, dlatego też ja biorę czystą 2. Bezpieczniejsza opcja 2 DNB @2.12.

Drugi solo na dziś:

Niort - Orleans Typ 1 @2.00

Stawka 2,5/10⛔⛔⛔

Powodzenia! :spokodfhgfh:

patriotyczny 3

patriotyczny

Użytkownik
Wczorajszego łamańca kontruję tę samą stawką:

RNK Split - NK Osijek (Połowa/Wynik końcowy) Typ X / X @4.54

Stawka 2/10

Mecz zaczyna się o 18:00.

patriotyczny 3

patriotyczny

Użytkownik
Witam, wczorajszy dzień nie należał do udanych, sporo pecha. Niort w ostatniej minucie meczu traci bramkę. Ruch natomiast nie przerwał swojej passy i nadal nie zdobywa kompletu punktów. Dzisiaj nie dodałem typów, ponieważ od rana nie miałem takiej możliwości, dopiero wróciłem do domu. Całkiem możliwe, że dodam jeszcze solo na dziś.

patriotyczny 3

patriotyczny

Użytkownik
Dubel na dziś:

Górnik Zabrze - Wisła Kraków Typ (under/over 1.5)
Poniżej/Powyżej: 2
@1.25✅

Atalanta Bergamasca Calcio - FC Parma Typ (under/over 1.5)
Poniżej/Powyżej: 2
@1.32????⛔

Stawka 3/10⛔⛔⛔

patriotyczny 3

patriotyczny

Użytkownik
Dzisiaj prawdopodobnie bez typu solo, a jeżeli już, to pod wieczór. Passa nie jest zbyt łaskawa, stąd też dzisiaj gram tasiemca dla rozluźnienia, nie mniej jednak z przemyśleniem. Oby do przodu! ;)

Stawka 2/10

patriotyczny 3

patriotyczny

Użytkownik
Solo na jutro:
Wigan Athletic - Millwall FC Typ 1 @1.86
Stawka 3/10
Livingston FC - Queen of The South FC Typ 1 @2.84
Stawka 2/10
Poniżej jeszcze łamaniec, również na jutro.
Cardiff - Ipswitch Typ HT/FT 2/1 @29
Stawka 2/10

patriotyczny 3

patriotyczny

Użytkownik
London Welsh - Bordeaux Begles Typ 2 AH - 8.5
✅✅✅
Typ z bardzo pewnego źródła i wchodzę w niego na gruuuuuuubo. Polecam.

Analiza:

10 units on Bordeaux -8.5 (Dashbet) After their first loss at home against Edimbourg, Bordeaux coaches decided to line up a very strong team for this game. They made 10 changes in the starting XV. Key players Avei, Marais, Ledevedec, Madaule; Bernard, Clarkin are back in the team. I just don&#39;t like the pair of center Brousse - Lacroix. Bench is strong with Connor, Botha, Lesgourdes, Beauxis !!! London Welsh are a bad team, they are last of Premiership. They are smashed by lots of teams even against a weak team like Newcastle. For this game, they line up some substitues. I expeect a big win from Bordeaux !! 9/7/14 London Welsh 0 - 52 Exeter Chiefs Try bonus 9/26/14 London Welsh 10 - 46 Gloucester Rugby Try bonus 10/11/14 London Welsh 3 - 23 Newcastle Falcons London Welsh : 15. Seb Jewell; 14. Rhys Crane, 13. James Lewis, 12. Olly Barkley, 11. Nick Scott; 10. Gordon Ross, 9. Paul Rowley; 1. Shane Cahill, 2. Mathew Dobson, 3. Taione Vea, 4. Mat Corker (c), 5. Dean Schofield, 6. Benjamin West, 7. Richard Thorpe, 8. Peter Browne 16. Koree Britton, 17. Ricky Reeves, 18. Jack Gilding, 19. Daniel Browne, 20. Ben Pienaar, 21. Rob Lewis, 22. Tristan Roberts, 23. Chris Elder Bordeaux-Bègles : 15. Darly Domvo; 14. Metuisela Talebulamaijaina, 13. Charles Brousse, 12. Thibault Lacroix, 11. Lucas Blanc; 10. Pierre Bernard, 9. Yann Lesgourgues; 1. Laurent DelBoulbes, 2. Ole Avei, 3. Francisco Gomez Kodela, 4. Julien Le Devedec, 5. Jan Andre Marais, 6. Louis Madaule, 7. Hugh Chalmers, 8. Matthew Clarkin (c) 16. Clement Maynadier, 17. Benat Auzqui, 18. Benjamin Sa, 19. Berend Botha, 20. Bertrand Guiry, 21. Lionel Beauxis, 22. Baptiste Serin, 23. Blair Connor

Stawka 9/10✅✅✅

patriotyczny 3

patriotyczny

Użytkownik
Oprócz solo z ligi belgijskie, które dodałem ostatnio, wrzucam jeszcze dubla na dziś. Mecze zaczynają się stosunkowo wcześnie, więc polecam postawić jak najszybciej.

Mumbai City FC - Northeast United FC Typ 1 DNB @1.44
Veris FC - FC Dinamo Auto Typ 1/1(połowa/wynik końcowy) @1.40

Stawka 7/10⛔⛔⛔

patriotyczny 3

patriotyczny

Użytkownik
Uwaga, uwaga! Jeszcze jeden dubel na dziś!

Trefl Sopot - Asseco Prokom Gdynia Typ Asseco Prokom Gdynia +6.5 @1.40
PFC Litex Lovech - PFC Lokomotiv Sofia Typ 1 @1.53

Stawka 5/10✅✅✅

patriotyczny 3

patriotyczny

Użytkownik
Uwaga! Jeszcze jeden i ostatni dubel na dziś:

PFC Botev Plovdiv 1912 - Beroe Stara Zagora Typ 1X
SV Eintracht Trier - Kickers Typ 2 DNB

Stawka 8/10✅✅✅

Wieczorem poprawie, bo teraz sie mega spiesze.

EDIT/ Poprawione.

Do góry Bottom