>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Fortuna bonus

Na mały obiad

N 1

nikobellic1

Użytkownik
Europa League
Fenerbahce-BATE ✅✅✅
lay 0-0
zobowiązanie 110 euro
do wygrania: 10 euro

Powodzenia !

Po rzucie karnym Fenerbahce wyszło na prowadzenie przed przerwą. A więc po kilku dniach w sumie mamy prawie 119 euro. Chyba całkiem dobry zysk. ✅

N 1

nikobellic1

Użytkownik
Anglia - Championship
Brighton - Burnley
lay 0-0
zobowiązanie: 250 euro
do wygrania 20 euro

Trochę się obawiam jak zwykle ale z tego co zauważyłem 2 razy nie powtarza się któremuś z zespołów z Championship remis 0-0 , a w ostatnim meczu Burnley zremisował. Może to zawiedzie jednak jestem juz do przodu na tym trochę mniej niż 149 euro. Zawsze to już z początkowych 300 euro jest dużo. W razie straty zostanie 200 euro. Nie będzie źle. Życzę sobie powodzenia ponieważ zamierzam zagrać ze 3 mecze jak wszystko będzie ok.

aenov 1

aenov

Użytkownik
Witam,
Sorka ze sie pytam ale niezbyt rozumiem twoje obstawianie (Dopiero co zaczynam)
O co w nim chodzi? Ty stawiasz w tych meczach powyzej 0.5 gola czy jak bo niezbyt rozumiem? :p Dziekuje za odpowiedz i przepraszam za glupie pytanie.

N 1

nikobellic1

Użytkownik
To jest tak jakby obstawianie over 0.5 gola. Gram na betfair czyli na giełdzie zakładów bukmacherskich. Można tam obstawiać że dany zakład wejdzie albo nie wejdzie. Tzn. w przypadku dokładnego wyniku 0-0 wygląda to tak:
0-0 Back: 12 Lay: 12.5
Gdy obstawiamy back to znaczy obstawiamy że w meczu będzie wynik 0-0 czyli standardowy zakład jaki możemy znaleźć w każdej ofercie bukmacherów.
Lay natomiast oznacza że dany zakład nie wygra/ nie będzie miał miejsca czyli że nie będzie wyniku 0-0. Haczyk jest w tym że przy lay, kurs jaki jest zapisany nie jest tym co wygramy a tym (zobowiązaniem) co możemy przegrać jeżeli pojawi się w meczu wynik 0-0. Tak na prawdę troszkę to wygląda jak over 0.5 ale według mnie jest to bardziej korzystne dla mnie. Poza tym wysoka stawka pozwala mi na dogłebne przemyślenie obstawionego zakładu , więc nie ma tu strzałów na ślepo.
Na pewno nie wyjaśniłem to do końca. Ciężko to na początku zrozumieć. Tymczasem zapraszam do działu Sports Tradingu lub na podstrone o Betfairze , tam na pewno dowiesz się więcej i lepiej to wszystko wyjaśnią niż ja ; )
Pozdrawiam !

aenov 1

aenov

Użytkownik
Dziekuje bardzo :p
Troszke te twoje stawki ryzykowne zeby wygrac 10 zl ,masz do straty az 155 ,ale w sumie kto nie ryzykuje ten nie ma ????
Pozdrawiam i zycze wysokich ????

N 1

nikobellic1

Użytkownik
Nie nie , to jest wszystko w euro. Także wszystko kolego musisz pomnożyć przez ponad 4 zł i wychodzi odpowiednia kwota ; )
Poza tym dzięki temu w kilka dni udało mi się własnie 250 euro uzyskać czyli 1000 zł . Nie jest to zły wynik. W sumie teraz jeżeli stracę to wyjdę na swoje więc jest dobrze.

Do góry Bottom