Dokladnie tak, tylko musisz liczyc sie z tym, ze przelicznik waluty nie jest najkorzystniejszy dla gracza ???? Mały procent na przewalutowaniu jestes zawsze w plecy.Jak to jest z walutą ? Wpłacam normalnie jak u każdego buka i PLN mi po prostu przelicza na EURO ?
Bonus od William Hilla jest przyznawany do 24h od rozliczenia pierwszego zakładu.Damianres napisał, że freebet jest dostępny od razu po zagraniu dwóch zakładów. Zagrałem pierwszy za 20E, drugi za 3E i żaden bonus nie jest dostępny. Co zrobiłem źle?
Masz jakiś program co blokuje m.in linki, bannery np. adblock. Musisz go wyłączyć.Co jest? Nie widzę w ogóle tego linku... Czyściłem ciasteczka na obu przeglądarkach (Firefox, Chrome) i nadal zero rezultatów... :/
Takie same zasady jak freebet powitalny. Dopisywany jest tylko zysk. Nie ma określonego minimalnego kursu.Czy ten darmowy zakład od forum bukmacherskiego co dostajemy dodatkowo ma jakieś zasady obrotu, przy jakimś kursie? albo czy jak postawie i wygram to zostanie mi przypisany tylko zysk? : )
W poniedziałek.kiedy następne zostaną zaksięgowane?
Pod koniec tygodnia było raptem 2-3 zgłoszenia po dodatkowy freebet, a to za mało by wysyłać listę do dopisania.Marcin Odra- Gdy ktoś wysłał zgłoszenie o ten freebet 10 euro przed wczoraj w nocy to kiedy zostanie dodany?