Q
723
qrchuck1983
Użytkownik
To jest pojebane, powinni srodki natychmiastowo oddac skad przyszly apozniej zajebac im kare
Też tak myślę, ale firma już spalona. Nie wiem nawet czy nowy brand pomoże.Na 99% kiedyś odblokują MB pytanie tylko kiedy i ile czasu będziemy musieli na to czekać oraz czy będzie można dalej wpłacać/wypłacać do buków po odblokowaniu kart i przelewów.
Litwa ostrzegała fintechy o kontrolach... muchbetter miał wywalone jaja i ma kontrole. Wszystkie podmioty, które biorą udział w transakcji kryptowalutami podlegają wzmożonej kontroli na Litwie... Karty do muchbetter wydawała spółka Lithuania MIR (zakładam, że MIR to pokój po rosyjsku...) i też została zawieszona. Ruskie nie mają problemu, żeby obejść sankcje i robią to inaczej niż przez Litwę...Jak dla mnie to całe to zamieszanie z Muchbetter ma związek z sankcjami UE na Rosję. Na jednym z fintechów znalazłem taka informację.
Informacja dla mieszkańców Rosji
Bank Litwy, dostawca płatności SEPA Papaya Ltd, oświadczył, że wszystkim uczestnikom rynku finansowego podłączonym do CENTROlink za pośrednictwem Banku Litwy zalecono zaprzestanie świadczenia usług płatniczych za pośrednictwem CENTROlink firmom zarejestrowanym w Rosji. Jej obywatele mieszkający w Rosji oraz spółki, w których obywatele mieszkający w Rosji posiadają znaczny pakiet akcji w kapitale zakładowym i/lub prawach głosu.
Pewnie Muchbetter miał na to wywalone by brzydko nie pisać wyjeb... i dobrali się do nich
Sprawdź jeszcze raz.Zniknęło powiadomienie o wstrzymaniu płatności na muchbutter. Czyżby już działało?