Można obojętnie jaką metodą wpłacać, i tak dostanie się bonus.Czy wpłacająć przez Moneybookers też dostanie się bonus?
Dokładnie tak, tylko Polska musi wygrać oczywiście.
Gdzie na tej ich stronce jest info o tym bonusie na mecze Polski ?ACHTUNG, ACHTUNG!
Jest jeszcze specjalna oferta tylko dla Polaków. ????
We will double your players winnings for every time Poland wins.
Place a single bet on Poland victory and for every success we will double your players winnings on that betting slip up to 50.
If it is a draw or lost, no bonus.
If player place a 10 Euro bet on Poland victory (for example: 2.0 odd) -> he wins 10 (stake) + 2*10(winning) = 30 Euros.
If the player loses, he gets 2 Euros back (through stake-back promotion), so it means loss of 8.
The ratio is quite good, isnt it? Risk 8 to win 30.
W skrócie to wygląda tak: gramy np. za 20 euro na Polskę w meczu z Grecją, kurs wynosi 2.00, wygrywamy 40 euro i dostajemy jeszcze dodatkowe 20 euro. Jeśli zakład okaże się przegrany to dostajemy 20% zwrotu, czyli w typ przypadku 4 euro.
Nie ma.Gdzie na tej ich stronce jest info o tym bonusie na mecze Polski ?
Informację wziął z innego forum... Jest ta promocja, bo pytałem, dodatkowo, jakby ktoś miał wątpliwości to zakłady live są wliczane do obrotu.Wymyśliłem sobie... Napisz to supportu i spytaj się czy jest taka promocja czy nie ma
Możesz skorzystać. Bonus w meczu Polaków do 50euro nie podlega żadnym dodatkowym obrotom.Czy jesli jestem w tracie obrotu bonusem 100% od 1 depozytu to moge skorzystac z promo na mecz Polski? No i jak z obrotem tego co dodadzą
Jakby ktoś miał wyszukiwarkę surów z nimi lub wpadł skąd biorą kursy, jeśli biorą, to PW mile widziane...