Ale mi zdecydowanie wystarczy nawet to 5000zł limitu,które teraz mam,raczej nie będę operował tam kwotami z 4 zerami,nic się na to nie zanosi,tak więc na ten moment powinien wystarczyć skan dowodu,skoro niektórzy wyżej piszą,że się nie czepiają przy małych kwotach,tak?
Dostałem rano wiadomość na maila,teraz zauważyłem
" Szanowny Panie ******
Piszemy do Pana w sprawie weryfikacji konta
Skrill (Moneybookers).
Odnotowaliśmy, że już zmienił Pan hasło. Tak samo informujemy, że na podstawie wysłanych dokumentów został zweryfikowany Pana adres zamieszkania i w ten sposób limit na koncie został zwiększony o 5000 euro. Informujemy także, że po zweryfikowaniu konta może już Pan złożyć wniosek o wydanie karty Moneybookers Mastercard. To przepłacona karta, związana z kontem
Skrill (Moneybookers) którą można wypłacać środki z bankomatu i którą można dokonywać płatności wszędzie gdzie jest obsługiwana karta Mastercard. Aby dowiedzieć się więcej i złożyć wniosek o wydanie karty można kliknąć zakładkę "Moja karta Mastercard" po zalogowaniu się na koncie
Skrill (Moneybookers). Dziękujemy za korzystanie z naszych usług. Pozdrawiam, Petya, Centrum Obsługi Klienta
Skrill (Moneybookers)"
Tak jak pisałem w poście wyżej,wysłałem tylko obustronny skan dowodu,z tego co można wywnioskować z maila,konto jest już w pełni zweryfikowane,bez żadnych listów itp,no i dobrze,konta bankowego weryfikował na swoim koncie nie będę,tak z zasady