>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Moneybookers - Skrill - weryfikacja konta

yryrty 0

yryrty

Użytkownik
Uff... dzieki to mnie pocieszyles... Bo tu gdzies czytałem o ile sie nie myle, ze ktos mial do konta dopisana zone i juz mial problem ale nie pamietam czy chodzilo o wplate czy wyplate wiec jak u mnie jet kwestia imion tez to myslalem ze moze byc ciezko...

nolito 1,2K

nolito

Użytkownik
ile mniej wiecej czekaliscie na list weryfikacyjny od moneybookers? :] na pewno wielu z was mialo z tym do czynienia. z gory dzieki za pomoc.

M 0

maaajo

Użytkownik
Podłączę się pod temat.Pytanie moje jest takie, mam dwa konta na moneybookers( wiem moja wina, jednak ze starym mialem problemy ponieważ ktoś kiedyś ukradł mi moje hasło i wszystko pozmieniał) jednego z nich zapomniałem zamknąć. Dzisiaj się okazało że wypłata z bukmachera poszła na te stare konto. Co teraz? Zabloowali mi obydwa konta, i co z pieniędzmi? Miał już ktoś może podobny przypadek?

damianho91 82

damianho91

Użytkownik
witam, tydzien uzeram sie z ta glupia firma ws weryfikacji i stad mam pytanie o telefon do nich. Jaki tam koszt jest za polaczenie i czy da sie cos zalatwic ta droga?

D 0

damian10

Użytkownik
Witam, dzisiaj MB wzięło i zablokowało mi konto. Napisali mi maila z zapytanie do czego potrzebuje używac konto, za jakie usługi otrzymuję pieniądze. Chcą abym wysłał scan dowodu osobistego, scan rachunków za prąd, gaz itp. I tu mam pytanie. Czy ktoś z was miał już taką sytuację? A jeśli prąd i gaz nie jest na moje nazwisko, czy mogę wysłac np im scan rachunków za raty itp? Ile mniej więcej trwa taka procedura? Pozdrawiam i dziękuje za odpowiedz.

piece_of_shit 337

piece_of_shit

Użytkownik
Witam, dzisiaj MB wzięło i zablokowało mi konto. Napisali mi maila z zapytanie do czego potrzebuje używac konto, za jakie usługi otrzymuję pieniądze. Chcą abym wysłał scan dowodu osobistego, scan rachunków za prąd, gaz itp. I tu mam pytanie. Czy ktoś z was miał już taką sytuację? A jeśli prąd i gaz nie jest na moje nazwisko, czy mogę wysłac np im scan rachunków za raty itp? Ile mniej więcej trwa taka procedura? Pozdrawiam i dziękuje za odpowiedz.
Ja wysyłałem skan rachunku za gaz który jest na moich rodziców . Przeszło bez problemów.

Otrzymane punkty reputacji: +1
kangur-60259 72

kangur-60259

Użytkownik
Przeglądnąłem ten temat, chciałem sobie kasę wypłacić z MB (nie I raz) na moje konto bankowe wyskoczyło mi coś takiego:
Wymagana jest weryfikacja tożsamości! Niestety nie możemy zweryfikować danych tego profilu z niezależnym źródlem informacji. W świetle brytyjskich przepisów przeciwdziałajacym praniu brudnych pieniędzy jesteśmy zobowiązani do zażadania dodatkowego dowodu tożsamości przed przystąpieniem do realizacji Państwa pierwszej wypłaty. Oferujemy nastepujące szybkie i łatwe opcje:
Opcja 1: Obciążyć kwotą wypłaty Pana/Pani kartę kredytową/debetową (natychmiast)
Państwa karta zostanie obciążona opłatą za wypłatę.
Opcja 2: Weryfikacja Pana/Pani konta bankowego (w ciagu 3 dni roboczych)
Platność zostanie zrealizowana poprzez Państwa konto bankowe. W polu adnotacji tej płatności znajdzie Pan/i kod weryfikacyjny, który należy wprowadzić na naszej stronie internetowej.
Opcja 3: Zweryfikuj swój adres (wciągu 2-5 dni roboczych)

Po otrzymaniu Twojego polecenia wyślemy Ci list na adres zarejestrowany na Twoim koncie. List ten będzie zawierał kod weryfikacyjny, który należy wprowadzić na naszej stronie. Jeśli wybierzesz tę opcję, zostaniesz przekierowany do sekcji weryfikacji adresu. Przepraszamy za zaistniale niedogodności. Mamy nadzieję na zrozumienie, ale są to środki nadrzedne i zgodne z przepisami prawa przeciwdziałającego praniu brudnych pieniędzy. W ten sposób chcemy zapewnić bezpieczeństwo Pana/i konta Moneybookers.
Jak dam opcję nr 1 to po prostu będę musiał zapłacić pewną opłatę i kasa zostanie normalnie przelana do 2 dni roboczych jak to zazwyczaj jest?

kangur-60259 72

kangur-60259

Użytkownik
A jak dam opcję nr 2 to nie wiecie czy te pieniądze które chce wypłacić zostaną ,,zamrożone&quot; i wpłacone na konto po weryfikacji? I czy oni mogą jakoś sprawdzić źródło ich pochodzenia?

jkula 2

jkula

Użytkownik
A jak dam opcję nr 2 to nie wiecie czy te pieniądze które chce wypłacić zostaną ,,zamrożone&quot; i wpłacone na konto po weryfikacji? I czy oni mogą jakoś sprawdzić źródło ich pochodzenia?
Zostaną pobrane z konta i przesłane na twoje konto w MB natychmiast ( mi pobrało np. 2,99 zł ). Jedyne co musisz zrobić to sprawdzić jaką kwotę ci z konta pobrało i postępować zgodnie ze wskazówkami na stronie MB w celu zweryfikowania tej metody.
&#39;przy każdej z metod będą znali źródło pochodzenia bo wpłacasz ze swojego imiennego konta lub karty która została wydana na twoje nazwisko.

blum 70

blum

Użytkownik
Cześć i czołem! Prawie 3 tygodnie temu poprosiłem moneybookers o wysłanie listu weryfikacyjnego pocztą tradycyjną (chcę sobie wypłacić kasiorkę ugraną na bwinie). Napisali, że wysłali i że ma dojść do 5 dni. Wciąż go nie ma... Interweniować czy jeszcze poczekać?

bludek 367

bludek

Użytkownik
Najlepiej od razu wybrać inną drogę weryfikacji. Te listy bardzo często nie dochodzą. Jeśli nie doszedł przez 3 tygodnie to może nie dojść w ogóle. Ja np. czekam na kod już dwa lata...

Jeśli nadal nie otrzymałeś listu weryfikacyjnego, prosimy o cierpliwość, ponieważ dotarcie listu może zająć 2-5 dni roboczych. Niestety nie jesteśmy w stanie zagwarantować, że list dotrze. W tym przypadku Twój adres nie będzie mógł być zweryfikowany.

blum 70

blum

Użytkownik
Jestem bezradny. Próbowałem dać metodę na obciążenie karty kredytowej. Nie działa - &quot;transakcja nie powiodła się&quot;. Bez szczegółowych wyjaśnień. Zaczyna mnie to wpieniać - od 3 tygodni blokują mi pieniądze...

lemonekzl 10

lemonekzl

Użytkownik
Mam dwie sprawy, a mianowicie: zmieniłem swój adres na moneybookers, ponieważ nie przebywam w tym miejscu, gdzie jestem zameldowany, a chciałem otrzymać list weryfikacyjny na adres, gdzie mieszkam podczas studiów. W związku z tym adres na moim profilu będzie różnił się od tego na dokumencie, czy to spowoduje zablokowanie konta? I druga sprawa - czy support jest tylko po angielsku, czy istnieje może polski? Z góry dziękuję za pomoc.

blum 70

blum

Użytkownik
czy support jest tylko po angielsku, czy istnieje może polski? Z góry dziękuję za pomoc.
Jak najbardziej istnieje. Kliknij polską flagę w prawym górnym rogu i wszystko będziesz mieć po polsku. Maile do supportu też można pisać po polsku i po polsku dostanie się odpowiedź (wypróbowane przedwczoraj).

Otrzymane punkty reputacji: +2
Z 0

zeman24

Użytkownik
moneybookers
dzisiaj chcialem wyplacic kase wyplacilem 40 zl i prowizja 7 zl;/;/ a kasy na koncie bankowym dalej nie mam;/;/ do ilu powinna byc? i co zrobic zeby wyplacic reszte kasy z konta?? mam dostac jakis kod weryfikacyjny ale nie dostalem;/ pomocy

Do góry Bottom