>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Moneybookers - Skrill - weryfikacja konta

P 23

pix

Użytkownik
Weryfikacja i wypłata na kartę VISA
Witam. W moneybookers zweryfikowałem kartę VISA, czy to jest jedna z opcji weryfikacji konta w MB? Czy muszę coś zrobić jeszcze? W poniedziałek zleciłem wypłatę 300 zł właśnie na tę kartę VISA, pobrano środki , i jest napisane że wypłata została zlecona, ale nie mam jeszcze pieniędzy. Miał ktoś kiedyś podobny przypadek, czy ktoś wypłacał na kartę VISA ? Proszę o odpowiedź.

jkula 2

jkula

Użytkownik
Witam. W moneybookers zweryfikowałem kartę VISA, czy to jest jedna z opcji weryfikacji konta w MB? Czy muszę coś zrobić jeszcze? W poniedziałek zleciłem wypłatę 300 zł właśnie na tę kartę VISA, pobrano środki , i jest napisane że wypłata została zlecona, ale nie mam jeszcze pieniędzy. Miał ktoś kiedyś podobny przypadek, czy ktoś wypłacał na kartę VISA ? Proszę o odpowiedź.
Jest kilka miejsc na forum gdzie znajdziesz informację na ten temat !

Konto zweryfikować można wysyłając zwykły przelew bankowy ( nie jest nim opcja przelewy24 ) i trwa ona od 2-3 dni roboczych.

Co do wypłaty na kartę jeśli w wyciągu z konta moneybookers masz informację , że wypłata została zweryfikowana to pieniądze na pewno dojdą.

Jeśli jest to twoja pierwsza wypłata tą metodą to może ona potrwać troszkę dłużej, w moim przypadku były to 4 dni robocze ( w pon rano zlecona w czwartek wieczorkiem zaksięgowane na koncie ).

Dojdzie zatem albo w piątek albo dopiero w poniedziałek ( w sb i nd operacje kartowe nie są księgowane )

P 23

pix

Użytkownik
Ja zweryfikowałem kartę VISA, obciążyli mi ją , i musiałem wpisać na stronie MB, jaką kwotę i wszystko było ok. Jeśli tylko to zrobiłem to przyślą mi pieniądze ?
Mam takie coś na wyciągu konta

To znaczy że wysłali mi pieniądze?

S 2

sid07

Użytkownik
Jaka jest minimalna wpłata na MB przelewem? Bo chcę wpłacić, żeby zweryfikować konto, bo mam tam kasę, ale nigdy nie wpłacałem.

M 29

marian2010

Użytkownik
Możliwość dokonywania transakcji z Pana/i konta została zablokowana, w związku z czym zlecona płatność nie może być zrealizowana.

Prosimy o cierpliwość, pracownik Moneybookers za chwilę się z Tobą skontaktuje.

Chciałem się zapytać czy wiecie ile czasu to może trwać?

R 1,1K

radziooh

Użytkownik
Jak długo trwa ta weryfikacja konta MB? Wysłałem im wszystko co sobie zażyczyli i napisali że do 2 dni roboczych dadzą odpowiedź. Mineły 3 dni i nic nie odpisują. Ile mam czekać?????? Niepoważni i nie słowni.

simons 646

simons

Forum VIP
Jak długo trwa ta weryfikacja konta MB? Wysłałem im wszystko co sobie zażyczyli i napisali że do 2 dni roboczych dadzą odpowiedź. Mineły 3 dni i nic nie odpisują. Ile mam czekać?????? Niepoważni i nie słowni.
Miałem to samo, żadnej odpowiedzi, ale z tego co widzę konto mam odblokowane.
Ogólnie, jeżeli wysłaliście dokumenty i nie dostajecie żadnej odpowiedzi w przeciągu paru dni, radzę złożyć reklamacje. Ja tak zrobiłem i od tego momentu max po 1 dniu powiadamiali mnie czy to co wysłałem ich satysfakcjonuje etc.

R 1,1K

radziooh

Użytkownik
Śmiech na sali jest to że wielka firma moneybookers i obrzydliwie bogata ma taki kiepski support, powinni mieć livechat i już. Moneybookers ma gorszy support od większości bukmacherów. Niech zatrudnią więcej pracowników jak nie nadążają z odpowiedziami. Tyle na temat MB

yryrty 0

yryrty

Użytkownik
Widzę, że ludzie mają sporo problemów przy pierwszych operacjach na MB. Może powiem co mnie interesuje na ten temat. Mam konto MB od kilku dni, weryfikacja mailowa została przeze mnie dokonan, weryfikacja mojego adresu jest w toku tzn. czekam na list od MB. Jest tak jeszcze weryfikacja konto bankowego czyli ostatnia jaką muszę przeprowadzić bo tego jeszcze nie robiłem, a dokładnie chodzi mi o to, że teraz chcę z konta wpłacić kasę na MB tylko czy to się uda? Bo widzę, że nie ma w wykazie banków mojego banku z którego wpłacam kasę tzn. Internetowy Przelew Bankowy wybierz bank i tam widnieje tylko jedna opcja? A chciałem wpłacić kasę w taki sposób, żeby była natychmiast na MB.
Jak ktoś może to proszę o szybką odpowiedź.

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Przekaz bankowy to poprostu wypełniasz na stronie w swoim banku/na poczcie dane do przelewu i czekasz 3-5 na kase na MB
natomiast jesli chcesz odrazu to musisz miec konto w jednym z tych banków:

Bankowość online: Jeśli posiadasz internetowe konto bankowe, możesz płacić bezpośredno w jednej z poniższych instytucji:
Bank Zachodni WBK S.A. | PKO Bank Polski | Bank Pekao S.A. | BRE Bank S.A. | ING Bank | Citibank Handlowy | Bank BPH | Kredyt Bank S.A. | Lukas Bank | Bank Millennium

yryrty 0

yryrty

Użytkownik
Tak myślałem, że nic z tego nie będzie, kase pewnie będę miał po świątach dopiero albo po nowym roku ;/. A najpierw czasem nie musze wszystkich weryfikacji dokonać przed wpłatą kasy?

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Nie, weryfikacja jest tylko do zwiększenia limitów a przy wypłacie z MB na konto nie pamiętam jak było, ale to przecież nie problem wysłać im skan ????

yryrty 0

yryrty

Użytkownik
Zakręcone to jak nie wiem skany jakies potwierdzenia i inne weryfikacje wszystko powinno się robić jednym kliknięcem przy rejstracji i jeszcze czekanie za kasą w przypadku wpłaty tak długo...

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
A czy przy mooneybookers jest jak u buków, że patrza z czyjego konta są robione przelewy czy nie ma to tu znaczenia ? Np chce wpłacić z konta swojego brata.
I czy jeśli nie zamawiam karty od noich tez potrzebne są jakieś weryfikacje ?? Chcę po świętach przesłać kasę z BetClica do Bet365 za pomocą włąśnie mooneya...Czy mogę to zrobić jeśli nie dawno założyłem konto ?? Czy potrzebna do tego jest karta ?? I czy przy takim ytransferze czyli wpłata z BetClica i wypłata do bet365 czekają mnie jakies prowizje ??

W 0

woiitas

Użytkownik
Witam! Czy można zweryfikować konto MB za pomocą tylko wysłania im skanu dowodu i np. jakiegoś rachunku, albo faktury na nasze dane? Wszystkie opcje jeśli chodzi o konta bankowe itp. mi nie pasują. Oczywiście wsyzstko by się zgadzało z danymi z MB.. Proszę o odp, bo może ktoś już tak robił.
aha i istotna kwestia.. czy mogę z kasyna do drugiego buka za pośrednictwem MB przelać kase bez weryfikacji? bo wiem, że weryfikacja jest konieczna przy wypłacie na konto, ale czy przy takiej transakcji?

yryrty 0

yryrty

Użytkownik
Panowie mam takie pytanie czy jak wplacilem kase na konto MB i tam mam zarejstrowane na swoje imie i nazwisko z konta bankowego mojego tylko ze tam mam dwa imiona swoje podane to dojdzie na MB bez problemu czy bedzie ze jako przelew od osob trzecich?

Do góry Bottom