Easy drgnęło coś w Twojej sprawie?Wiecie ile musze czekac na odblokowanie konta ? Bo jzu wyslalem im scan dowodu i ile moze to potrwac bo sumka ciekawa jest na koncie , a kasa jest szybko potrzebna :?:
Jak nie bylo niczego tak dalej nie ma ;/Easy drgnęło coś w Twojej sprawie?
Bo sam czekam kilka dni, wysłałem już im kilka maili ze skanami (po polsku, angielsku) ale nawet odpowiedzi nie dostałem, ba nawet nie raczyli mnie poinformowac, że zablokowali moje konto w celu weryfikacji danych ehh.
Ehh... Szkoda gadac... Mi też od kilku dni nie odpisują. Nawet na maile po angielsku. Póki co nie mam zamiaru tracic kasy na telefony do Anglii. Wiem tylko, że kończy mi się cierpliwośc. Niech chociaż wypłacą na konto to co mam na MB, bo trochę grosza tam mam. A konto niech sobie zamykają. Wkońcu MB to nie jedyny portfel internetowy.Jak nie bylo niczego tak dalej nie ma ;/
Wkurza mnie coraz bardziej MB nie dość ze biorą 5 zl przy wpylacie to jeszcze tak dlugo teraz trzeba czekać , dobrze ze teraz wiele firm ma już mTransfer i od razu z banku można w kilka sekund dostać kasę .
Ale ja im nie popuszczę bo na koncie jest pokaźna suma????
Dzwoniłeś do nich? Bo ja mam nadal zablokowaneuff udało sie zweryfikowali konto , i szybko wypłaciłem sobie kase do buka tam coś sie uzbiera i przelew do banku
By by MB ;/
numer IBAN jest nastepujacy: jesli Twoj numer konta to przykladowo 0345236526235356, to numer IBAN wyglada nastepujaco: Pl0345236526235356 (przed numerem konta wpisujemy PL)na moneybookers jest numer IBAN konta?
natychmiastpowiedzcie mi ile idzie list z kodem weryfikacyjnym (i czy to jest wogóle list poczty polskiej czy może meil) ponieważ pisze że wysłali mi go 31.12.2007 a do dziś go nie mam, i jeszcze taką rzecz ile idą pieniądze z mb do mb, bo chcę niedługo kumplowi wysłać ???