Oczywiście że jest to jest normalny bank jak każdy inny i można usuwać, Z tego co wiem to jeżeli nie masz takiej opcji wystarczy napisać do supportuJest mozliwoś usunięcia konta na moneybookers?
Wiele razy tak już się zdarzało może jakiś bliski kumpel zrobił ci psikusa , Bądz poprostu zwyczajnie się ktoś wkradł i MB raczej z tym nic nie zrobi bo nie jest w stanie jedynie co mogą to ci powiedzieć żebyś następnym razem uważał komu dajesz haslo i jakie dajesz.witam chialbym napisac wam co mi sie przydarzylo w zwiazku z kontem na moneybookers.A mianowicie ktos wkradl mi sie na konto i zrobil przelew na adres mailowy [email protected] nie wiem czy wam mowi cos ten adres mailowy,ale dopiero dzisiaj moglem ja sie zalogowac na swoje konto,poniewaz nie moglem odbierac poczty na mojego maila w @o2.pl gdyz musialem zmienic haslo.wiec dzisiaj gdy juz moglem odbierac poczte z opcji "zapomnialem haslo" na MB i zmienic na inne i gdy sie zalogowalem ujrzalem saldo konta 0 zl a powinno byc 20 zl. juz napisalem o tej sprawie do centrum wiadomosci MB i mam nadzieje cos z tym zrobia.mam pytanie czy ktos spotkal z taka sytuacja?? dzieki z góry za odpowiedź
masz troche wyzej :-DWiecie ile dni idzie z MB do mBanku ?
z MB do Mbanku to nie wiem, ale może to to samo co w odwrotną stronę, bo z Mbanku do MB przy pomocy Mtransferu chyba w poniedziałek lub wtorek jak wpłacałem do MB to szła sarka około 1minuty ????Wiecie ile dni idzie z MB do mBanku ?