>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

MONEYBOOKERS - pytania i odpowiedzi

Status
Zamknięty.
rpg 1K

rpg

Użytkownik
Jest, nie pamietam dokladnie gdzie ale chyba w Cemtrum Wiadomosci trzeba poszukac po zakladkach i bedzie wszystko opisane.

R 0

robert-20790

Użytkownik
Wyplacal ktos kase w niedziele badz w poniedzialek na konto bankowe ?
Chce wiedziec ile trwa przelew i czy wszystkie jednakowo docieraja...
Po zleceniu w poniedzialek o godzinie 9 pieniadze otrzymalem tego samego dnia. Teraz w ostatni poniedzialek zlecilem wyplate i pieniedzy nei ma do dzisiaj.

Wiem ze krotki ejst to okres ale czy ktos wyplacal...?

robin29 0

robin29

Użytkownik
Cześć,
spotkałem się już z tym. W jeden poniedziałek kasa utkneła w sieci cztery dni, w inny poniedziałek szła w dwa dni. Zauważyłem, że największy problem jest robić zlecenia wpłaty/wypłaty na konto na przełomie m-ca- od 30 do 2.
Polacy mieszkający na wyspach wysyłają kasę do rodzin, a więszość naszych dzięki moneybookers.

dak86 389

dak86

Użytkownik
witam chialbym napisac wam co mi sie przydarzylo w zwiazku z kontem na moneybookers.A mianowicie ktos wkradl mi sie na konto i zrobil przelew na adres mailowy [email protected] nie wiem czy wam mowi cos ten adres mailowy,ale dopiero dzisiaj moglem ja sie zalogowac na swoje konto,poniewaz nie moglem odbierac poczty na mojego maila w @o2.pl gdyz musialem zmienic haslo.wiec dzisiaj gdy juz moglem odbierac poczte z opcji &quot;zapomnialem haslo&quot; na MB i zmienic na inne i gdy sie zalogowalem ujrzalem saldo konta 0 zl a powinno byc 20 zl. juz napisalem o tej sprawie do centrum wiadomosci MB i mam nadzieje cos z tym zrobia.mam pytanie czy ktos spotkal z taka sytuacja?? dzieki z góry za odpowiedź

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
witam chialbym napisac wam co mi sie przydarzylo w zwiazku z kontem na moneybookers.A mianowicie ktos wkradl mi sie na konto i zrobil przelew na adres mailowy [email protected] nie wiem czy wam mowi cos ten adres mailowy,ale dopiero dzisiaj moglem ja sie zalogowac na swoje konto,poniewaz nie moglem odbierac poczty na mojego maila w @o2.pl gdyz musialem zmienic haslo.wiec dzisiaj gdy juz moglem odbierac poczte z opcji &quot;zapomnialem haslo&quot; na MB i zmienic na inne i gdy sie zalogowalem ujrzalem saldo konta 0 zl a powinno byc 20 zl. juz napisalem o tej sprawie do centrum wiadomosci MB i mam nadzieje cos z tym zrobia.mam pytanie czy ktos spotkal z taka sytuacja?? dzieki z góry za odpowiedź
Wiele razy tak już się zdarzało może jakiś bliski kumpel zrobił ci psikusa , Bądz poprostu zwyczajnie się ktoś wkradł i MB raczej z tym nic nie zrobi bo nie jest w stanie jedynie co mogą to ci powiedzieć żebyś następnym razem uważał komu dajesz haslo i jakie dajesz.

dak86 389

dak86

Użytkownik
no dzieki za szybka odpowiedz.wyglada ze sie ktos wkradl bo tylko ja znalem haslo i nikt o nim wiecej nie wiedzial tylko ja

K 76

karlos83

Użytkownik
Mialem taka sama sytuacje, stracilem troche wiecej. Ogolnie to ciezko bedzie Ci cokolwiek wskurac. Support mb odpisze Ci, ze Twoim obowiazkiem jest pilnowanie swoich hasel. Danych tego goscia tez Ci nie podadza. Jedyne co mozesz zrobic to pisac do niego na maila i to w sumie tyle ????

popek1990 0

popek1990

Użytkownik
witam ja mam problem z wypłatą poprzez bank transfer
&quot;05 Dec 07 17:31 Withdraw Bank transfer -36.00 processed&quot;
Do dzisiaj nie ma pieniędzy co teraz ?

oko__00 0

oko__00

Użytkownik
mam pytanie jak wpłaca się na konto mb to co trzeba wpisać w odbiorcy i w tytule bo nie wiem
i czy w ogóle można tak przesłać kasę bo Mb tylko każą wysyłać z własnego konta kasę

endriu19 0

endriu19

Użytkownik
Wiecie ile dni idzie z MB do mBanku ?
z MB do Mbanku to nie wiem, ale może to to samo co w odwrotną stronę, bo z Mbanku do MB przy pomocy Mtransferu chyba w poniedziałek lub wtorek jak wpłacałem do MB to szła sarka około 1minuty ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom