>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Moneybookers - przywłaszczają sobie moje pieniądze - uwaga na oszusta!

A 0

agata1989

Użytkownik
Witam,

Założyłam tu konto specjalnie po to aby ostrzec przed pseudo-portfelem internetowym MB

Przedstawiam sytuację i ujawnię swojego maila, żeby może ktoś mi pomógł odzyskać skradzione przez serwis pieniądze.

Konto na MB założyłam miesiąc temu. Wykonałam przelew bankowy ze swojego konta w Sync na mój MB. Depozyt wyniósł 200 zł. Konto otworzyłam z linka na stronie forum.bukmacherskie.com na którym natrafiłam na promocję 25% zwrotu od pierwszego depozytu. Konto zostało zasilone 5.04.2013
Szanowny/a Agata Książek,

Pozdrowienia od moneybookers.com! Pragniemy poinformowac, ze pomyslnie
dokonali Panstwo depozytu wynoszacego PLN 200 na konto Skrill
(Moneybookers). W celu sprawdzenia nowostworzonej transakcji, prosimy
zalogowac sie i przejsc do Moje Konto/Historia.

Dziekujemy za skorzystanie z Skrill (Moneybookers)!

Zespol Skrill (Moneybookers)
Automatycznie moje konto było zweryfikowane i podwyższono mój limit (?). Kilka dni później wykonałam depozyt do bet365 i otrzymałam 10.04 40zł z promocji. Dostałam też dwa przelewy na niewielkie kwoty 200 i 150zł. Wykonałam jeszcze kilka depozytów do betsson i betsafe. Na mojego MB logowałam się kilka razy przez ten okres czasu. Na saldnie pozostawało cały czas tylko 40zł. Dnia 21.04.2013 otrzymałam wypłatę od betsson na 250,45zł i momentalnie moje konto zostało zamknięte. Na odpowiedź o zamknięcie mojego konta otrzymałam takiego maila
Szanowna Pani Książek,

W nawiązaniu do przeprowadzonej kontroli Pani konta Skrill musi
poinformować, iż konto to zostało zamknięte z powodu wystąpienia
uzasadnionych przesłanek do zakończenia naszej współpracy biznesowej.
Zgodnie z naszymi Warunkami Użytkowania Konta obciążyliśmy Pani
opłatą administracyjną w kwocie 290.74 PLN. Prosimy zauważyć, iż
nasza decyzja jest ostateczna i nie podlega dalszej dyskusji.
Do wiadomości dolepili paragrafy z regulaminu, które pasują do każdego konta. Dodam, że ta opłata to dokładnie mój stan salda. Mój login podam na pw bo na forum nie mogę go umieścić. Jestem zła, bo nie rozumiem dlaczego ktoś próbuje zawłaszczyć sobie moje pieniądze!

mistrzpawel 501

mistrzpawel

Użytkownik
Zablokowanie konta na pewno jest związane z tymi dwoma przelewami napisz co to były za przelewy. Czy to były przelewy od innych użytkowników moneybookers czy przelewy z jakiegoś konta bankowego?

A 0

agata1989

Użytkownik
Oczywiście, że tak. A na kogo?
Przelew też jak zapewne się orientujecie, abym mogła wziąć udział w promocji, musiał być zrealizowany z mojego osobistego rachunku - tak też było. Konto było zweryfikowane, również osoby, które przesłały mi środki miały zweryfikowane konta. Bukmacherzy u których grałam podobnie - konta były pomyślnie sprawdzone przez działy finansowe, to też mogłam wypłacić pieniądze z betsson.

A 0

angelikan

Użytkownik
To jeszcze nic. Moje konto zamknięto po depozycie. Tzn wpłaciłam pieniądze rejestrując się z linka do promocji cashback, potem depozyt na bet 365 . com. Kasy nie dostałam a konto jest zamknięte. Całe szczęście że nie miałam tam kasy tak jak ty. Tyle, że teraz mam zamrożone pieniądze nie do wypłaty u ww bukmachera. Ponadto ten cały Skrill to banda chamów, bo jak próbuje się zalogować to dają komunikat
Your account has been closed for security reasons. You should have received confirmation of this via email from our Security Department. Please note that this decision is now final and we apologise for any inconvenience caused.
jednak tymczasem nikt od 2 tygodni od zamknięcia konta nie dał znać. Ani maila ani smsa. Konto zweryfikowane po prostu zamknięte. Nie wiem, może to przez ten link?

Q 30

qtas

Użytkownik
wasze sprawy wyglądają na to że moneybookers jest uczulone na &quot;nadmierne&quot; korzystanie z tego zwrotu gotówkowego, domyślam się że przelewy robiłaś sobie bez uprzedniego &quot;wyczyszczenia&quot; przeglądarki wiec ludzie z MB wiedzieli że agatka to ta sama osoba, która przelewy wysyłała z tych innych prywatnych kont...
Generalnie można korzystać z wielu kont MB na jednym komputerze ,ale jak widać gdy się próbuje wyciągnąć od nich kasę z tego zwrotu gotówkowego to mogą być problemy ;)
Ciesz się że to nie jest duża kwota i to będzie chyba nauczka na przyszłość że trzeba bardziej uważać i generalnie to kroić buków a nie MB (które uważam za rzetelną firmę) z tego groszowego zwrotu gotówkowego ;)

A 0

agata1989

Użytkownik
Qtas z Ciebie.
Nie wiem o czym dokładnie mówisz, ale tylko ja korzystam z mojego komputera. Nikt więcej. Nic nie chciałam wyciągnąć tylko skorzystać z promocji, ale masz rację, bo jesteś polaczek, a do obsługi polskich użytkowników pewnie zatrudnili innych podobnych Tobie polaczków. Typowe myślenie... Robić promocję dla ludzi a potem oskarżać ich o wyłudzenia śmiesznych kwot.

Do góry Bottom