Witam,
Założyłam tu konto specjalnie po to aby ostrzec przed pseudo-portfelem internetowym MB
Przedstawiam sytuację i ujawnię swojego maila, żeby może ktoś mi pomógł odzyskać skradzione przez serwis pieniądze.
Konto na MB założyłam miesiąc temu. Wykonałam przelew bankowy ze swojego konta w Sync na mój MB. Depozyt wyniósł 200 zł. Konto otworzyłam z linka na stronie forum.bukmacherskie.com na którym natrafiłam na promocję 25% zwrotu od pierwszego depozytu. Konto zostało zasilone 5.04.2013
Założyłam tu konto specjalnie po to aby ostrzec przed pseudo-portfelem internetowym MB
Przedstawiam sytuację i ujawnię swojego maila, żeby może ktoś mi pomógł odzyskać skradzione przez serwis pieniądze.
Konto na MB założyłam miesiąc temu. Wykonałam przelew bankowy ze swojego konta w Sync na mój MB. Depozyt wyniósł 200 zł. Konto otworzyłam z linka na stronie forum.bukmacherskie.com na którym natrafiłam na promocję 25% zwrotu od pierwszego depozytu. Konto zostało zasilone 5.04.2013
Automatycznie moje konto było zweryfikowane i podwyższono mój limit (?). Kilka dni później wykonałam depozyt do bet365 i otrzymałam 10.04 40zł z promocji. Dostałam też dwa przelewy na niewielkie kwoty 200 i 150zł. Wykonałam jeszcze kilka depozytów do betsson i betsafe. Na mojego MB logowałam się kilka razy przez ten okres czasu. Na saldnie pozostawało cały czas tylko 40zł. Dnia 21.04.2013 otrzymałam wypłatę od betsson na 250,45zł i momentalnie moje konto zostało zamknięte. Na odpowiedź o zamknięcie mojego konta otrzymałam takiego mailaSzanowny/a Agata Książek,
Pozdrowienia od moneybookers.com! Pragniemy poinformowac, ze pomyslnie
dokonali Panstwo depozytu wynoszacego PLN 200 na konto Skrill
(Moneybookers). W celu sprawdzenia nowostworzonej transakcji, prosimy
zalogowac sie i przejsc do Moje Konto/Historia.
Dziekujemy za skorzystanie z Skrill (Moneybookers)!
Zespol Skrill (Moneybookers)
Do wiadomości dolepili paragrafy z regulaminu, które pasują do każdego konta. Dodam, że ta opłata to dokładnie mój stan salda. Mój login podam na pw bo na forum nie mogę go umieścić. Jestem zła, bo nie rozumiem dlaczego ktoś próbuje zawłaszczyć sobie moje pieniądze!Szanowna Pani Książek,
W nawiązaniu do przeprowadzonej kontroli Pani konta Skrill musi
poinformować, iż konto to zostało zamknięte z powodu wystąpienia
uzasadnionych przesłanek do zakończenia naszej współpracy biznesowej.
Zgodnie z naszymi Warunkami Użytkowania Konta obciążyliśmy Pani
opłatą administracyjną w kwocie 290.74 PLN. Prosimy zauważyć, iż
nasza decyzja jest ostateczna i nie podlega dalszej dyskusji.