>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Money, money, money... Always sunny !

floxal 30

floxal

Użytkownik
Kupon #61

Chile - Slovakia ✅ 29-29 ✅

Typ: 1 (+8,5)
Kurs: 1.65

Stawka: 20 zł
EW: 33 zł ✅
Obserwuje ekipę Chile i widzę w nich potencjał na dzisiejszy mecz. W pierwszym meczu, gdzie byli skazywanie na pożarcie ze Szwecją, przegrali tylko 10 pktami ( gdzie handi bylo ustawione na granicy 23). Następne 2 mecze przegrali z Koreą i Polską, praktycznie obydwa w 2ej połowie, ponieważ w pierwszych toczyli równorzędne pojedynki. Jeśli dzisiaj nie opadną z sił handi na nich powinno spokojnie wejść. Słowacja, co prawda nieźle zagrałą z Polską (a raczej to my zagralismy bardzo słabo), by później przegrac z Argentyną. Ze Szwecją przegrali większą ilością bramek niz Chile. Nie ma innej opcji, żeby słowacja nie wygrała tego meczu, ale wydaje mi się, żenie różnicą 9 goli. Chilijczycy zmobilizowani, maja szasnę powalczyć a z każdego zdobytego punktu cieszą się jak małe dzieci.

Otrzymane punkty reputacji: +1
floxal 30

floxal

Użytkownik
chodziło mi o ten mecz, nie mam 10 postów, więc nie napiszę PW :;/: będę tu nadal zaglądał bo widze zieleń :grin:
Dzięki, miło słyszeć ;)
--------
W związku z egzaminami, będę podawał typy, lecz nie zawsze poparte analizą, ponieważ czas to teraz największy mój wróg ;D
Zaniedługo podam typ z NHL ????

floxal 30

floxal

Użytkownik
Kupon #62

St. Louis Blues - Los Angeles Kings ⛔ 2-1 ⛔
Typ: 2 ML OT
Kurs: 2.05

Stawka: 20 zł ⛔
EW: 41 zł
Edit: Los Angeles jak widać to zupełnie inna drużyna niż w pierwszej połowie tego półrocza rozgrywek, gdzie wtedy wygrywali mecz za meczem. Teraz wszystko przegrywają...

floxal 30

floxal

Użytkownik
Kupon #63

Dania - Algieria ⛔ 16-9 ⛔
Typ: 2 ( +4.5 ) Pierwsza połowa
Kurs: 2.03

Lube Banca Marche Macerata - Tonno Callipo Vibo ✅ 3-1 ✅
Typ: 1
Kurs: 1.22
Ew : 49.60
Jak widać na Mistrzostwach, gdy gra zespół teoretycznie słabszy z teoretycznie lepszym jest tendencja do stawiania dużego oporu przez ten gorszy w pierwszej części spotkania. Słabsze zespoły są wtedy jeszcze w pełni sił, starają się prowadzić równorzędną walkę, a czasami dochodzi do tego, że ten słabszy wygra pierwszą połowę, by w drugiej przegrać ogromną różnicą bramek. Biorąc pod lupe dzisiejsze spotkanie Dani z Algerią, Handi +4.5 do pierwszej połowy jest realnie do osiągnięcia. Nie analizując meczu Dani z Australią ( ponieważ to jest najsłabszy zespół mistrzostw i wszyscy z nimi wygrywają przewagą ogromną ilością pktów)to w pierwszej połowie meczu z Rumunią wygrali tylko 1 bramką, by na koniec meczu powiększyć tą różnice, aż do 9; z Serbią do końca pierwszej połowy wygrywali 2 bramkami, by później zwiększyć przewage do 6. Jeżeli chodzi o Algerię to mecz z Chorwacją w pierwszej polowie zremisowała 11-11, by potem przegrać 11 bramkami! Z Serbią przegrali 4 bramkami w 1ej połowie a z Rumunią przegrali w 1ej poł. 2 bramkami. Biorąc pod uwagę te wszystkie statystyki, Algeria nie powinna w pierwszej połowie dać wbić sobie wiele bramek.
Dania nie zamierza forsować tempa, ten mecz mają po prostu wygrać, co będzie na pewno łatwiejszym zadaniem niż następny mecz z Chorwacją przed, którym muszą oszczędzać siły. Dużo zależy od tego jak Algeria zacznie ten mecz, jeżeli bez strachu, typ powinien się udać.

EDIT: Jak zobaczyłem 3 pierwsze akcje Algierii, gdzie ich piłkarze nie dość, że nie zdobyli strzelić gola to nie potrafili nawet trafić w bamkę, to na szczęście zagałem kontre typu na Danie ( ze zwiększonym minusowym handi na Danie). Szkoda kuponu, ale niestety należało się Algierczykom by Duńczycy nastrzelali im dużo bramek.

floxal 30

floxal

Użytkownik
Kupon #64

FC Zwolle - AGOVV Apeldoorn ✅ 4-0 ✅

Kurs: 1.30

Boston Celtics - Utah Jazz ✅ 110-86 ✅

Kurs: 1.44
Ako: 1.87
EW: 37.40 ✅

floxal 30

floxal

Użytkownik
Kupon #65

PGE Skra Belchatow - Asseco Resovia Rzeszow ✅ 3-1 ✅

Itas Diatec Trentino - Sisley Treviso ✅ 3-0 ✅

Kurs: 1.20

Real Madrid - Mallorca ✅ 1-0 ✅

Kurs: 1.17

Ako: 1.83
EW: 36.60 ✅
Zazwyczaj nie gram 3 meczy na kuponie, ale zobaczymy jak wejda te meczyki ;) Skra bedzie toczyła pewnie ciężki pojedynek, ale mam nadzieje, że dadzą rade;)

floxal 30

floxal

Użytkownik
Kupon #66

Dania - Polska ⛔ 28-27 ⛔ Było blisko...

Typ: 2
Kurs: 3.55
Stawka: 15 zł ⛔
EW: 53.25
Szkoda nie zagrać na Polske po takim kursie. Szwecja potrafiła na swoim terenie przegrać z Argentyną, a w tym meczu oceniam szanse 50/50. Wygrać może każdy. Bukmacherzy wystawiając kursy chyba sugerują sie w szczególności ostatnim meczem drużyn. Szwecja po przegranej z Argentyną nie była w roli faworyta przed spotkaniem z Polską i kurs był na nich większy. Polska przegrała ze Szwecją i już wystawione na nich 3.55... myślę, że to trochę przesada... Trzymamy Kciuki za naszych !

floxal 30

floxal

Użytkownik
Kupon #66

PGE Skra Belchatow - ZAKSA Kedzierzyn Kozle ✅ 3-0 ✅

Itas Diatec Trentino - Bre Banca Lannutti Cuneo ⛔ 0-3 ⛔ Jest trochę sensacja ????

Kurs: 1.38

AC Milan - Cesena ✅ 2-0 ✅

Ako: 1.99
Stawka: 25 zł ⛔
EW: 49.75
Niestety nie mam kompletnie czasu na jakąkolwiek analize ???? Największym pewniakiem wydaje się Milan. Jeżeli chodzi o siatkarzy to zarówno Skra i Trentino to murowani faworycie, ale to są finały i wszystko może się zdarzyć ;)

floxal 30

floxal

Użytkownik
Kupon #67

Impel Gwardia Wroclaw - MKS Muszynianka Fakro Muszyna ✅ 1-3 ✅

Kurs: 1,30

Calgary Flames - St. Louis Blues ✅ 4-1 ✅

Typ: 1 ML OT
Kurs: 1,65

Ako: 2.15
EW: 43 zł ✅

floxal 30

floxal

Użytkownik
Kupon #70
RC Genk - Sint-Truiden
Edmonton Oilers - Los Angeles Kings
Typ: 2 ML OT
Kurs: 1.65
Ako: 2.15
Stawka: 25 zł
EW: 53,75 zł

floxal 30

floxal

Użytkownik
Jestem już po egzaminach więc mogę spokojne zacząć podawać typy... Jak widać bez braku czasu i odpowiednich analiz nie szło to najlepiej w 3ech ostatnich kuponach... trzeba się do tego bardziej przyłożyć ;)

floxal 30

floxal

Użytkownik
Kupon #72

BV Veendam - Almere City FC ✅ 5-1 ✅
Kurs: 1.35

Atlanta Thrashers - New York Rangers ⛔ 3-2 ⛔
Kurs: 2.40
Ako: 3,24
Stawka: 30 zł
EW: 97,20

Atlanta Thrashers - New York Rangers:
W dzisiejszym meczu zagrają drużyny, które ostatnimi czasy notują serie porażek. Atlanta na 10 meczy zdołała wygrać tylko 2. Ostatnie porażki zanotowała z Islanders, Calgary, Toronto i Caroliną. Rangersi dość pechowo przegrali swoje ostatnie 5 meczy, bo w każdym różnicą 1 bramki (wyjątkiem jest mecz z Montrealem, ale wtedy drugą bramke stracili w ostatniej minucie gdzie była &quot;empty net&quot; ). Cały czas ocierają się o zwycięstwo, ale brakuje jeszcze tego czegoś - tego co mieli kilka tygodni temu. W Rangersach zagra dzisiaj Henrik Lunqvist, który dwa ostatnie mecze swojego zespołu oglądał z ławki rezerwowych. Z pewnością będzie to wzmocnienie zespołu.
Edit: Znowu jeden mecz nie wchodzi, Rangersi grają coś lipe...

floxal 30

floxal

Użytkownik
Kupon #73

FC Bayern München - TSG 1899 Hoffenheim ✅ 4-0 ✅
Kurs: 1.35

Paris Saint Germain - RC Lens ⛔ 0-0 ⛔
Kurs: 1.45

Pamapol Wielton Wielun - Jastrzebski Wegiel KS ✅ 0-3 ✅

Kurs: 1.40

Ako: 2,74
EW: 82,22
Zarówno Bayern i Psg muszą gonić liderów, bo to ostatni gwizdek, żeby ruszyć, nie mogą sobie pozwolić na straty pktów. Jastrzębski z dobrym składem zajmuje miejsce w drugiej części tabeli, z takim zespołem jak Wieluń muszą wygrać, żeby się jeszcze w tym sezonie liczyć...

floxal 30

floxal

Użytkownik
Kupon #74

Melzer J. - Seppi A.
✅ 2-0 ✅
Kurs: 1.40

Colorado Avalanche - Pittsburgh Penguins ⛔ 2-3 ⛔ (po dogrywce)
Kurs: 2.75
Ako: 3,85
EW: 115,50 zł
Było blisko ale niestety nie weszło ;/ co prawda kursy wysokie, ale trzeba zacząć coś wygrywać

floxal 30

floxal

Użytkownik
Kupon #75

Lech Poznan - Sporting Braga ✅ 1-0 ✅

Kurs: 2.15
EW: 65.50 zł ✅
Dostałem bonus w bahu więc można zagrać dla lepszego oglądania ????

Do góry Bottom