>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Money, money, money... Always sunny !

floxal 30

floxal

Użytkownik
Skra - Al Ahly
I znowu duży Value... 3i set... Skra wprowadza zmiany typu Kłos. 2-0 dla Egipcjan, a expekt wystawia kurs na typ: Kto pierwszy zdobędzie 5 pktów : 4,50 na Al Ahly. Znowu Value, zagrałem spokojnie za 15 zł. Grałem jeszcze 1 secie na skre &quot; kto pierwszy zdobędzie 15 pktów&quot; Ale nie ma sensu wklejać bo mały kurs.

floxal 30

floxal

Użytkownik
Kupon #18

Real Madryt - Sevilla ✅ 1-0 ✅
Typ: 1
Kurs: 1.20

Napoli - Lecce ✅ 1-0 ✅
Kurs: 1.40
Stawka: 25 zł
Ako: 1.68
EW: 42 zł ✅
Real Madryt w pogoni za Barceloną, nie może sobie pozwolić nawet na remis i to na własnym terenie. Grają dzis z Sevilla, która przegrała 4 ostatnie mecze w tym ostatni z Almerią na własnym stadionie 1-3 ! W dodatku, piłakrze zmęczenie po meczu w Lidze Europy. Cristiano w świetnej formie, powininen być ładny wynik dla Realu.
Drugi mecz to aspirujące wysoko Napoli, ze słabiakiem ligi Lecce. Bilans tych drugich w meczach wyjazdowych to 0 zwycięstw, jeden remis i 7 porażek! Napoli ostatnio zwycięstwa z Parmą i Genuą. Lecce
mają najbardziej dziurawą defensywę w lidze. Do tej pory rywale wbili im aż 33 bramki. W obydwu drużynach kilka Absencji : Gianello, Lucarelli, Lavezzi, Campagnaro, Cannavaro, Aronica, Pazienza (Napoli) | Munari, Giuliatto, Ferrario, Reginiussen, Giacomazzi, Di Michele, Chevanton (Lecce).
Edit: Oba mecze dosyć szczęśliwie. Napoli w doliczanym czasie, ale cóż to była za dramaturgia! obrońcy Napoli wybijają piłkę z lini bramkowej, idzie kontra i niesamowity Cavani strzela bramkę kolejki:
Do obejrzenia pod tym linkiem, warto!
http://www.youtube.com/watch?v=lUC2MFIqq1o
Real w 10, po czerwonej kartce Carvalhio, wybawcą królewskich Di Maria!

Otrzymane punkty reputacji: +3
floxal 30

floxal

Użytkownik
Kupon #19
Ottawa Senators - Washington Capitals
✅ 2-3 ✅
Typ: 2 ML
Kurs: 1.80
Stawka: 25zł
EW : 45zł ✅
Uparci Gram na Stołecznych. Washington stoi naprawdę przed realną szansą przerwania złej passy 8 przegranych meczy. Zmierzą się z Ottawą, której wygrywanie przychodzi także z trudnością. Na 10 meczy, wygrali tylko 3. Mam nadzieję, że Ovechkin w końcu się odblokuje i poprowadzi drużynę do zwycięstwa.
Edit: no w końcu się udało, Capitals przerwali niechlubną serię ????

floxal 30

floxal

Użytkownik
Kupon #20

Dallas Stars - Montreal Canadiens
✅ 5-3 ✅
Typ: 1 ML
Kurs: 1.70
Stawka: 20zł
EW: 34zł ✅
Niestety nie mam już jak napisać analizy.

floxal 30

floxal

Użytkownik
Kupon #21

Caen - Rennes ⛔ 1-0 ⛔
Typ: 2
Kurs: 2.40

Impel Gwardia Wroclaw - PGE Trefl Sopot ✅ 2-3 ✅
Kurs: 1.14
Ako: 2,74
Stawka: 15zł
EW: 41,10 zł

Dzisiaj postanowiłem wybrać mniej widowiskowe spotkanie z Leauge 1, pomiędzy 3 od końca Caen, a 3 w tabeli Rennes. Kurs jest wysoki ze względu na to, że w drużynie Rennes zagra dzisiaj drugi, 21-letni bramkarz Johann Carrasso, który jak się sam wypowiada jest głodny gry w zespole. JEst pewny siebie, w dodatku będzie go wspierać bardzo dobra obrona, która nie dopuściła do utraty gola od 4 spotkań! Caen ma najgorsze statystyki ostatnich 10 meczy! 0 wygranych 3 remisy i 7 porażek. Typ w miarę ryzykowny, aczkolwiek po tak wysokim kursie myślę, że można grać na przyjezdnych ;)
Drugi mecz na podbicie kursu, chyba nikt się nie spodziewa tutaj innego wyniku niż wygrana dziewczyn przyjezdnych z Sopotu, które w tych rozgrywkach nie straciły jeszcze seta ;)
Edit: Siatkarki co prawda nie spodziewane męczarnie ale w tiebreaku zachowały zimną krew. Co do Meczu Caen-Rennes, moge się wypowiedzieć jedynie na temat statystyk, które wyglądały lepiej na korzyść gości: posiadanie piłki 64%, więcej sytuacji bramkowych, oraz strzałów, ale cóż liczą się gole.

floxal 30

floxal

Użytkownik
Kupon #22

New York Islanders - Tampa Bay Lightning
⛔ 2-1 ⛔
Kurs: 2,05

Stawka: 20zł ⛔
EW: 41zł
Dzisiaj, najgorsza drużyna w lidze NY Islanders, będzię podejmować na swoim boisku błyskawice, które (patrząc na ich ostatnie mecze) nie są zbytnio w zasięgu drużyny z Nowego Yorku. Drużyna z Tampa Bay na 10 meczy wygrała 6, a ostatnio jej seria zwycięstw wynosi 4, z wymagającymi przeciwnikami. Islandersi na 10 ostatnich meczy wygrali tylko 2 (odziwo z Anaheim 3-2, oraz z być może jeszcze gorszymi od siebie NEw JErsey). Niesamowity Steven Stamkos, lider zespołu błyskawic z 26 golami na koncie w tym sezonie powinien dołożyć dziś conajmniej jedno trafienie!

floxal 30

floxal

Użytkownik
Niestety, ze względu na szał świąteczny nie mam czasu napisać, zadnej analizy, postaram się to zrobić później chociaż w połowie, lecz nie zapewniam.
Dzisiaj bardzo dużo spotkań, ogromna oferta na spotkania NHL, postanowiłem więc zagrać pare kuponów...

Kupon #23

Boston Bruins - Atlanta Trashers ⛔ 4-1 ⛔
Kurs: 2.20

Stawka: 15zł ⛔
EW: 33 zł

Kupon #24

Washington - Pittsburgh ✅ 2-3 ✅
Kurs: 2.05
Stawka: 15 zł
EW: 30,75 zł ✅

Kupon #25

Columbus - Vancouver
✅ 3-7 ✅
Kurs: 1,90
Stawka: 15zł
EW: 28,50 zł ✅

Kupon #26

St. Louis - Detroit
⛔ 4-3 ⛔
Kurs: 1,75
Stawka: 15 zł ⛔
EW: 26,25 zł

Kupon #27
Los angeles - Edmonton
⛔ 4-3 ⛔ (po karnych)
Kurs: 1,80
Stawka: 15 zł ⛔
EW: 27 zł

Kupon #28

San jose- Pheonix
✅ 4-1 ✅
Kurs: 1,90
EW: 28,5 ✅

floxal 30

floxal

Użytkownik
Szybko i w ogromnym skrócie:
Boston - Atlanta: Potyczki między tymi dwoma zespołami w ostatnich 3 latach wskazują, że to Ci pierwsi są faworytami. Bruins natomiast to nie ta sama drużyna co w ostatnich sezonach. Nie są w formie, co miesiąc temu już Atlanta raz udowodniła wygrywając 4-1. Są na większym gazie.
Washington - Pittsburgh: Ostatnio grałem uparcie na tych pierwszych na przełamanie, jednak Pingwiny, przy obecnej formie Capitals to drużyna ciężka do osiągnięcia. Myślę, że na dwóch zwycięstwach z rzędu stołecznych się skończy, bo dzisiaj podejmą w wysokiej formie Pittsburgh!

Columbus - Vancouver : Columbus sobie zupełnie nie radzi, seria porażek, Vancouver natomiast bardzo ładna gra,w ostatnim meczu brakowało, żeby pokonali skrzydła na ich własnym boisku, zadecydowała dogrywka ! Zdecydowany faworyt według mnie.

St. Louis - Detroit : Nutki przeplatają swoje występy gorszymi i lepszymi momentami. Skrzydła też nie są w optymalnej formie, ale swój charakter pokazują właśnie takimi wygranymi jak przed chwilą wspomniałem z vancouver.
Los angeles - Edmonton : Los Angeles rozprawiło się w ostatnim meczu z Colorado na wyjezdzie 5-0 !Edmonton po ostatniej niezłej serii wygranych, zaczął przegrywać po kolei swoje mecze, myślę, że na święta ekipa z miasta aniołów będzie chciała być w dobrych humorach i nie będą sobie ich psuli ze słabszym przeciwnikiem, który ostatnio zatracił formę.
San Jose - Pheonix : San Jose to drużyna o wiele lepsza, dodatkowo gra na swoim stadionie. Pheonix więcej przegrywa niż wygrywa, a jej zwycięstwa ostatnio to wygrana w dogrywce ze słabiutkimi Islandersami....

floxal 30

floxal

Użytkownik
Dzisiejszej nocy wyszedłem na 0 ???? Co do Atlanty, to spodziewałem się, że będzie to trudny mecz, zawiedli mnie dwaj faworyci z najniższymi dzisiaj kursami -jak to zwykle w życiu bywa. Detroit było blisko wyrównania, Los Angeles co prawda wygrało, ale po męczarniach dopiero w karnych, nie grałem ML w tym meczu bo był za niski kurs. Ze zwycięstw najbardziej zadowolony jestem z pingwinów. Oglądałem 2 pierwsze tercje i nie wyglądało to ciekawie. Washington większość meczu naciskał, po tych dwóch tercjach o ile dobrze pamiętam to Liczba PowerPlay&#39;ów dla Capitals wynosiła 4 ( po jednej z nich padł gol), a dla Pingwinów tylko 1, który w dodatku był grany bardzo chaotycznie. Słowa uznania dla Vancouver, które po 1 tercji w statystykach strzałów o ile dobrze pamiętam miało ich ok 20 a Columbus ok.5 ! Nie mniej jednak ciesze się z dzisiejszego typowania, gdyby te LA wygrało w regulaminowym czasie byłby plusik ;)

floxal 30

floxal

Użytkownik
Kupon #29

Newcastle - Manchester City ⛔ 1-3 ⛔ (city po 5 min. wygrywało już 2-0...)
Typ: Under 3,5 goli
Kurs: 1,32

Marmi Lanza Verona - Bre Banca Lannutti Cuneo ✅ 0-3 ✅
Kurs: 1.30

Ako: 1.72
EW: 25,80 zł
Zdecydowałem się dzisiaj na Under w jednym z ciekawszych meczy. Jeżeli chodzi o statystyki (dotyczących under/over 2,5 gola) to City, minimalnie drużyna underowa ok 55%. Newcastle natomiast to drużyna, której mecze to przewaznie overy ok 38%. Patrząc natomiast na mecze srok z drużynami lepszymi to zazwyczaj w tych meczach padają undery. Do składu Newcastle, wracają obrońcy pauzujący za kartki, co sprawia, ze Ciężej będzie się przedrzeć City do ich bramki. Dużo osób z tego co zauważyłem gra over 2,5 gola spodziewając się otwartego meczu. Ja natomiast przewiduje wyrównany i zacięty pojedynek, gdzie obydwie drużyny będą miały problem przedrzeć się do bramki przeciwnika, a gdy już któraś strzeli bramke, bardziej skupi się na defensywie niż na ofensywie.

Co do siatkówki, Cuneo broniące tytułu mistrza Włoch, uległo ostatnio Maceracie. Dzisiaj grają ze słabszym zespołem, którego atutem na pewno nie jest przyjęcie. To powinni wykorzystać przyjezdni gdyż jednym z ich wielu atutów jest właśnie zagrywka. Co prawda nazwiska nie grają, ale kadrowo o wiele lepiej prezentują się siatkarze z Cuneo.

floxal 30

floxal

Użytkownik
Kupon #30
Carolina Hurricanes - Washington Capitals ✅ 2-3 ✅

Kurs: 1.70
EW: 42,50 zł ✅
Dzisiaj gram znowu na Capitals. Oglądałem ich poprzedni mecz z pingwinami i zrobili na mnie naprawdę duże wrażenie. Przez większość meczu atakowali, oddali więcej strzałów na bramkę i według mnie trochę pechowo przegral, dopiero w karnych. To im należała się wygrana w tym spotkaniu. Washington po serii przegranych, zaczął grać w końcu lepiej, po wygranych z Ottawą i New Jersey, stoczyli zaciętą walkę(o której już wspomniałem wcześniej i w której tak naprawdę byli lepsi) z jedną z najlepszych drużyn w tym sezonie - pingwinami. Carolina po dobrej serii 4 zwycięstw i to nie byle z kim, poniosła porażkę z Tampa Bay i z Montrealem. Z tymi ostatnimi zaprezentowała się nadzwyczaj nieciekawie. Widać, że powietrze z nich trochę już zeszło. Bilans spotkań pomiędzy tymi zespołami w tym sezonie to 3 zwycięstwa dla stołecznych. W ostatnim z nich padł wynik 3-2 po karnych a decydującego gola strzelił Ovieczkin, który nie może się odblokować. Może właśnie dziś ?

floxal 30

floxal

Użytkownik
Kupon #31
New York Islanders - Montreal Canadiens
⛔ 4-1 ⛔
Kurs: 1.62
Stawka: 25 zł ⛔
EW: 40,50 zł
W drugim dzisiaj meczu Do Nowego Jorku przyjadą Kanadyjczycy. Islanders po streaku 14 przegranych, wygrało w 2 ostatnich meczach z Tampą, oraz z jeszcze gorszymi od siebie Nee Jersey - gorszymi teoretycznie, ponieważ mecz wyglądał zupełnie inaczej. Zwycięstwo choć wysokie nie do końca oddaje przebieg meczu. z Tego co zapamiętałem to w drugiej tercji, gdzie obie drużyny strzeliły po 1 bramce strzały na bramkę wynosiły 3 dla Islandersów i 15 dla New Jersey. 2 spotkania w tym sezonie wygrał montreal, mam nadzieje, że wygra i 3e...

floxal 30

floxal

Użytkownik
Kupon #32

New York Rangers - New York Islanders ✅ 7-2 ✅
Kurs: 1.80

EW: 45 zł ✅
Analize postaram się napisać później.

floxal 30

floxal

Użytkownik
Co do meczu zagranego powyżej:
Dzisiaj wielkie wydarzenie w Nowym Yorku. W hali Madison Square Garden spotykają się dwie drużyny, które grają nie tylko o pkty w tabeli, ale także o prestiż o to kto króluje w mieście. Sytuacja w tym meczu wygląda dość ciekawie bo Rangersi po serii zwycięstw (przeplatanymi nielicznymi porażki) odnotowało teraz 2 porażki pod rząd - z mocną Filadelfią i z dobrze radzącymi sobie chłopakami z Tampa Bay. Złapali lekką zadyszkę, o której muszą szybko zapomnieć by nie wypaść jak to się mówi &quot;z obiegu&quot; bo każda kolejna porażka pociągnie za sobą następne. Islanders, skazywani wczoraj raczej na porażke ograli Montreal w niezłym stylu 4-1. Wydaje się jakby ta drużyna zaczęła grać i to poważnie. Raczej mało kto spodziewałby się, że Islandersi w najbliższym czasię będą mogli wygrać 3 mecze pod rząd. Dzisiaj z pewnością na drodze Islandersą stanie goalie Lundqvist. Ciekawie wyglądają mecze jeżeli chodzi o miejsce ich rozgrywania. Wyspiarze, w hali MSG pokonali Lundqvista ostatnim razem 26.12.2009, gdzie wygrali 4-3 OT. 24 marca tego roku Lundqvist zatrzymał 27 strzałów a Rangersi wygrali 5-0. Dzisiaj do składu Rangersów ma powrócić dobrze strzelający Gaborik. W tym roku na 3 spotkania pomiędzy tymi zespołami, 2 ostatnie mecze wygrali Rangers. Dzisiaj powinni dołożyć nastepne.
Wczoraj Islanders pozytywnie zaskoczyli mnie swoją formą, aczkolwiek myślę, że seria sukcesów się już dla nich wyczerpała. W derbach Nowego Yorku, Rangersi na słabszego rywala będą zmotywowani podwójnie. A kompleks Lundqvista w tej hali jest dużym + na korzyść Rangersów.

floxal 30

floxal

Użytkownik
Siły pozwoliły mi na obejrzenie tylko pierwszej tercji, ale tak jak mówisz Lundqvist przy straconych bramkach się nie popisał. Pierwsza, którą strzelił Schremp: przeszedł pół boiska sam i strzelił z ostrego kąta. Każdy nie wiedział co się dzieje. 2a bramka to też nie pewność goalie Rangersów. Dobrze, że później już bronił jak należy. Przy stanie 2-2, na 5 sek. przed końcem Strzał Rangersów idzie w słupek, po czym dobitka z bliskiej odległości, przy połowie odkrytej bramki ląduje... też na słupku... Na szczęście Strażnicy w 2 i 3 tercji wzięli się do roboty i nie pozostawili złudzeń.

floxal 30

floxal

Użytkownik
Kupon #33

Manchester City - Aston Villa
✅ 4-0 ✅
Kurs: 1,45

Birmingham - Manchester Utd
⛔ 1-1 ⛔ (nie ma to jak bramka w doliczonym czasie gry ???? i po kuponie...)
Kurs: 1.50
Ako: 2.18
Stawka: 20 zł ⛔
EW: 43,60
Dzisiaj wierzę w siłę drużyn z Manchesteru. Jeżeli chodzi o tych pierwszych to Citizens pokazali, że są jednak w formie pokonując gładko Neewcastle 3-1 na wyjeździe. Do składu ma powrócić dzisiaj Toure. Zmierzą się, ze słabo spisującą się w tym sezonie Aston Villą, która na 8 wyjazdowych meczy, wygrała i zremisowała zaledwie po jednym spotkaniu, a jej aspiracje w tym roku to utrzymanie się w Premier League.
W drugim spotkaniu, obecny lider United przyjeżdża do słabiutkiego Birmingham, z którym nie zamierza tracić punktów. Ostatnie ich 10 meczy to zaledwie 2 wygrane, a w ostatnim przegrali z ostatnią drużyną w lidze - Wolves.

floxal 30

floxal

Użytkownik
Kupon #34
Edmonton Oilers - Buffalo Sabres ⛔ 2-4 ⛔
Kurs: 2.45
EW: 49 zł
Typując dzisiaj Edmonton kieruje się szczególnie ich dobrą postawą w 3 ostatnich meczach. Przegrali na wyjazdach z San Jose, Los Angeles i Vancover tylko jedną bramką. Z tymi ostatnimi stracili ją na kilkanaście sekund przed końcem regulaminowego czasu gry. Dzisiaj zmierzą się na własnym boisko z dużo słabszymi Sabres. Pojedynek będzie z pewnością ciekawy, myślę, że górą z niego wyjdą Oilers. Zagrałbym bardziej asekuracyjnie na ML, ale expekt nie wystawił tego typu zakładu, więc dzisiaj z większym ryzykiem, zobaczymy ;)

floxal 30

floxal

Użytkownik
Kupon #35
Daiki Ito - Vladimir Zografski
✅ Ito ✅
Kurs: 1.35

PGE Skra Belchatow - Domex Tytan AZS Częstochowa
✅ 3-1 ✅
Kurs: 1.13

Liverpool - Wolves ⛔ 0-1 ⛔ (dramat liverpool dramat ???? brak słów)
Kurs: 1,33

Stawka: 35 zł ⛔
Ako: 2,03
EW: 71.05 zł
Zografski oddał jeden dobry skok w kwalifikacjach i myślę, że to szczyt jego możliwości. w Pucharze Świata skacze słabo, zajmuje 41 miejsce z 11 pktami, Ito natomiast to dobry zawodnik w ustabilizowanej formie, w PŚ zajmuje 9 miejsce z dorobkiem 185 pktów.
Zawodnicy Tytanu AZS-u Częstochowa odnieśli dwie wygrane w Pluslidze i pod nieobecność bełchatowian, zastąpili ich na pozycji lidera. Skra po zdobyciu wicemistrostwa świata czuje lekki niedosyt. Muszą skupić się teraz na lidze. W tym sezonie pomiędzy tymi dwiema drużynami górą była skra. W Hali Polonia bełchatowianie potrzebowali zaledwie 78 min, aby pokonać gospodarzy. Mecz zakończył się ich pewnym zwycięstwem 3:0 (25:21, 25:21, 25:21). Dzisiaj powino być trudniej, ale zwycięsko powinna wyjść znowu SKRA.
Co do ostatniego meczu wydaje mi się, że faworyt jest jeden. Liverpool u siebie ma bilans 5-2-1, podczas, gdy Wolves (ostatnia drużyna w tabeli) może &#39;pochwalić się&#39; bilansem 0-1-7 w meczach na wyjeździe. Do składu Liverpoolu wraca Gerrard. U Wolves dużo nieobecnych co z pewnością jest dużym plusem dla Liverpoolu.

floxal 30

floxal

Użytkownik
Kupon #36

Dallas Stars - Detroit Wings
⛔ 3-7 ⛔
Kurs: 2.35
Stawka: 25 zł ⛔
Ew: 58,75

Kupon #37

Phoenix Coyotes - Los Angeles Kings ⛔ 6-3 ⛔

Kurs: 2.35

EW: 58,75

Kupon # 39 (for fun ???? )

Dallas Stars - Detroit Wings ⛔ jw.
Typ: 1 ( -1.5)
Kurs: 3.20
Phoenix Coyotes - Los Angeles Kings ⛔ jw.
Typ: 2 ( -1.5)
Kurs: 3.10
Ako: 9.92
Stawka: 10 zł
EW: 99,20 zł
Jeżeli Chodzi o mecz Dallas - Detroit to sugeruje się głównie brakiem dwóch głównych graczy Datsyuka i Clearego, a niepewny pozostaje występ następnego trzonu drużyny Zetteberga i Rafalskiego - obydwoje skarżą się na ból pleców.
Jeżeli chodzi o drugi mecz to LA, ostatnio odprawili z kwitkiem na wyjeździe nie byle kogo,bo San Jose. Kojoy to drużyna spokojnie do ogrania, w szczególności, gdy Dallas zapowiadają kontynuacje serii wygranych...;)

floxal 30

floxal

Użytkownik
Kupon #39

Edmonton Oilers - Colorado Avalanche ⛔ 3-4 ⛔ ( po dogrywce )
Kurs: 2.25

Stawka: 30 zł ⛔
Ew: 67,50 zł

Kupon #40

Toronto Maple Leafs - Columbus Blue Jackets ⛔ 2-3 ⛔
Kurs: 2.40

EW: 48 zł.

Kupon # 41 (for fun :grin ????

Edmonton Oilers - Colorado Avalanche j.w