>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Moje typy

adrianzz 146

adrianzz

Użytkownik
Ładnie poszło dziś, szkoda Saragossy że nie strzelili na 4-4, byłyby prawie 3 tysie więcej. Ale i tak na ✅ dziś. Na noc jeszcze hit w Argentynie, myśle że Boca nie do zatrzymania u siebie...

KUPON 32✅
Boca Juniors-Estudiantes 1 1.73
stawka:500zł
e.w.:865zł

adrianzz 146

adrianzz

Użytkownik
STATYSTYKI Sportingbet

Podane Typy : 66
Trafione Typy : 28
Nietrafione Typy : 38

Podane Kupony : 58
Trafione Kupony : 22
Nietrafione Kupony : 36

Suma z wszystkich stawek : 23275zł
Suma wygranych : 21990zł
Zysk/Strata : ⛔ 1285zł
STAN KONTA: ⛔285zł

adrianzz 146

adrianzz

Użytkownik
KUPON 37✅
Mallorca-Sociedad 1 2.1
Alkmaar-Feyenoord 1 1.7

kurs:3.57
stawka:500zł
e.w.:1785zł

Otrzymane punkty reputacji: +1
adrianzz 146

adrianzz

Użytkownik
Korzysta w ogóle ktoś z tego? Bo nie wiem czy jest sens to zamieszczać skoro nikomu nie pomagam. Pozdrawiam.

ravau91 235

ravau91

Użytkownik
Wrzucaj wrzucaj ???? Dobre typy. Trochę szczęscie Ci dopisuje jak widać, no ale ostatnio masz nosa.
Pozdro !

adrianzz 146

adrianzz

Użytkownik
Szczęście podobno sprzyja lepszym ???? A ja staram się moje typy dobrze analizować i nie stawiać nic czego nie jestem mocno pewny...I jak widać udaje się coś wygrywać... Szkoda małej stawki na Auxerre, 4-1 jak narazie. Ale tego akurat nie byłem pewny ????

ravau91 235

ravau91

Użytkownik
Nie no racja, widze że typy ogarnięte ????
co do Auxerre to przyznam sie że bym dziś x2 stawiał, że wreszcie Sochaux sie przełamie a tu jednak Auxerre wygrało no i skorzystałeś na tym ;p
Ja sam nie długo wróce do bukmacherki wracam, narazie czekam aż mi kasa na konto dojdzie z bet at home bo chce sie na bet365 przerzucić.
A dziś typowałem X w meczu Beira Mar patrząc na ich historie meczów, no i bym sie nie pomylił ????

borzos 1,4K

borzos

Użytkownik
Muszę Tobie pogratulować bo twoje typy są bardzo trafne i bardzo mi pomagasz czasem korzystam z niektórych ale za mniejsze stawki bo Ty jak widzę lubisz ryzyko...

adrianzz 146

adrianzz

Użytkownik
Dziś słaba oferta jak dla mnie dlatego narazie puszcze sobie taką tasiemke, a do wieczora może wymyśle coś więcej...
KUPON 39⛔
Anzhi-Terek 1 1.25 ⛔
Aalborg-Lyngby 1 1.45⛔
Sparta-Slavia 1 1.35✅
Galata(-1)-Eskisehirspor 1 2.4✅
Serbia-Niemcy 1 1.3⛔
Polska(-1.5)-Rumunia 1 1.2✅

AKO:9.16
stawka:100zł
e.w.:916zł

Do góry Bottom